Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker 3-12x35

De Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker is ontworpen voor de jacht en voor outdoor shooting. Hij is gebaseerd op het principe van thermische beeldvorming d.m.v. warmtebeeld. De detectie afstand ...

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 3.220,00
€ 3.159,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker is ontworpen voor de jacht en voor outdoor shooting. Hij is gebaseerd op het principe van thermische beeldvorming d.m.v. warmtebeeld. De detectie afstand is 1846 m, waardoor langeafstandschieten ook tot de mogelijkheden behoort. Herkennen is mogelijk tot 462 meter en identificeren kan tot 231 meter (volgens DRI-waarden). U kunt hiermee zonder externe lichtbron, onafhankelijk van lichtbronnen, doelen observeren, zelfs verstopt achter barrières, takken van bomen, gras, struiken enz. De Lahoux Sight 35 werkt als één richtkijker voor zowel overdag als ’s nachts. Ook slechte weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, mist, nevel enz. vormen geen enkele probleem voor deze thermal scope. Voorzien van een ruim gezichtsveld van 7.5° tot 5.6°, afhankelijk van de vergroting, welke ingesteld kan worden van 3x tot 12x. Daarnaast heeft hij een digitale zoom van 1x tot 4x.
 

Eigenschappen van de Lahoux Sight 35

 • 12μm detector
 • Hoge kwaliteit beeld
 • Micro step digitale zoom
 • Dubbel voedingssysteem voor een lange looptijd
 • Standaard 30 mm buisdiameter
 • Stadia-metrische afstandsmeter
 • Groot detectiebereik van meer dan 1800 meter
 • Hoge beeldfrequentie: 50 Hz
 • Ingebouwde mediaopslag, ondersteunt foto- en video-opname Voorzien van USB-C poort
 • Ingebouwde Wi-Fi-module om verbinding te maken met de Lahoux-app
 • Digitaal kompas en bewegingssensor
 • Picture in picture (PIP)
 • Correctiemogelijkheid voor slechte pixels
 • Gebruiksvriendelijke interface
   

Gebruik van de Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker

De Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker is zeer eenvoudig in gebruik. Via de Menu-knop bovenop de kijker kunnen de meest voorkomende settings worden ingesteld zoals; aan- en uitzetten, opnames maken, helderheid en het kleurenpallet. Wanneer uw 0-punt is ingesteld voor 2 of 3 afstanden, kunt u de nulstelling snel wijzigen in het snelmenu.
 

Display en functies

De display van het type LCOS heeft een resolutie van 1280 x 960 pixels. Bovenin het scherm kunt u meteen alle instellingen zien in de status bar. Midden op de richtkijker op de middelste knop zit de draaiknop voor encoder. Hiermee kan via een shortcut het draadkruistype, draadkruiskleur, beeldscherpte, zero van vooraf ingestelde afstand worden gekozen. Hier selecteert u een van de drie pre-set zero afstanden om het inslagpunt snel aan te passen. Door deze knop iets langer in te drukken kan de WIFI in- en uitgeschakeld worden en kunnen videoopnames gemaakt worden. Tot slot is er nog de mogelijkheid om hiermee het Compass en de "Zwaartekrachtsensor" (Bewegingssensor) in- en uit te schakelen.

De Lahoux Sight 35 heeft vijf kleurpalletten en is hiermee geschikt voor elke jachtsituatie. U kunt kiezen tussen deze vijf kleurmodi:

 • Wit-heet (white hot)
 • Zwart-heet (black hot)
 • Rood-heet (red Hot)
 • Target highlighting
 • Pseudokleur (pseudo colour)
 

Video Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker


 

Inschieten, zeoring van de warmtebeeld richtkijker

De Lahoux Sight 35 De buis heeft een standaard diameter van 30mm, waardoor allerlei montageringen mogelijk zijn. Hij is dus ook zeer eenvoudig te monteren op elk wapen. Inschieten kan eenvoudig via het menu worden ingesteld met de “freeze” methode. U kiest een afstand waarop u wilt inschieten, bijvoorbeeld 100 meter of 200 meter en kunt in dat profiel uw zero vastzetten.
 

De Lahoux Sight 35 Calibreren

Wanneer het beeld verslechterd of ongebalanceerd is, zal een NUC (Non Uniformity Correction) of kalibratie het beeld verbeteren. Een NUC corrigeert de detectortemperatuur om ongewenste effecten in het beeld te verwijderen. Er zijn drie soorten kalibratie: automatisch (A), handmatig (M) en achtergrond (B). De kalibratie kan worden geselecteerd in het hoofdmenu.
 

Vergroting en foto- en videoopnames en WIFI

De Lahoux Sight 35 heeft een microstap digitale zoom van 1-4 keer zoom en vergroot het beeld 3-12 keer. Hij heeft een ingebouwde opslag van 16 GB voor fotografie en video-opname. Foto- en videobestanden hebben een tijdstempel. we adviseren om de tijd- en datuminstellingen in de Lahoux-app te synchroniseren voordat u foto's maakt of video opneemt. Raadpleeg de instructies in hoofdstuk 17, WI-FI om de app te downloaden.. De unit wordt door uw computer geïdentificeerd en herkend als een SD-kaart. Zo kunt u eenvoudig de beelden van de Lahoux Sight op uw computer bewaren.
 

Stroomvoorzienng

De Lahoux Sight 35 heeft een dubbel voedingssysteem: Een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij en een vervangbare 18500-batterij (met 50mm lengte en 18mm diameter). De ingebouwde batterij kan via de bijgeleverde USB-kabel en stekken in het stopcontact worden opgeladen. Het hele systeem ondersteunt de standaard werktijd van 15 uur. Zorg ervoor dat de batterijen volledig zijn opgeladen voor het eerste gebruik. Hij kan gebruikt worden voor jagen, observeren en detecteren bij slecht zicht.

LET OP: Het bezit van een warmtebeeld richtkijker (warmtebeeldcamera met geïntegreerd dradenkruis) is niet in alle landen toegestaan. Daarom is het noodzakelijk om bij de aanschaf van een kijker de lokale wettelijke voorschriften in acht te nemen!


Levering:

 • 1x Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker
 • 1x Oogrubber
 • 1x beschermende tas
 • 1x USB Type C kabel
 • 1x Power adapter
 • 1x lensdoekje

 

Merk: Help Lahoux
Vergroting: Help 3-12x
Digitale zoom: Help 1-4x
Type: Help Sight 35 warmtebeeld richtkijker
Dioptriecorrectie Help -4 tot +4
Display Type: Help LCOS
Display Resolutie: Help 1280 × 960 px
Batterij:   2 interne 18650 batterijen en 1 vervangbare 18500-batterij
Max. bedrijfsduur (bij 22°C): Help 15 uur
Externe voeding: Help 5V (Type USB-C)
Diameter van richtkijkerbuis: Help 30 mm
Max. terugstootkracht: Help 1000 g/s²
Waterdicht: Help IP67
Intern geheugen: Help 16 Gb
Bedrijfstemperatuurbereik: Help -20~+50 °C
Gewicht (zonder vervangbare batterij): Help <950 g
Afmetingen: Help 385×85×75 mm
USB-interface: Help USB-C
Garantie: Help 2 jaar
Handleiding warmtebeeldrichtkijker: Help Manual Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker 3-12x35

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.