Top

EGW Vervangingsschroeven voor DeltaPoint Pro Sight mounts

Nieuw
  • EGW Vervangingsschroeven voor DeltaPoint Pro Sight mounts
9,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1-2 dagenVoorraad: 5


De EGW Vervangingsschroeven zijn Replacement screws voor alle EGW DeltaPoint Pro Sight mounts. Deze vervangende schroeven worden als set verkocht. U ontvangt 3 vervangende montageschroeven en 1 vervangende stelschroef. Deze schroeven zijn alleen bedoelt voor onze EGW montageplaatjes en passen NIET op Walther, Sig of andere fabrieksplaten.

 

EGW Vervangingsschroeven voor DeltaPoint Pro Sight mounts

Deze set EGW Vervangingsschroeven zijn de vervangende schroeven die normaal geleverd worden bij onze EGW montageplaatjes voor de DeltaPoint Pro Sight mounts en mounts voor Shield RMS/RMSc/SMS, JPoint, Redfield Accelerator, Optima. Dit zijn dus niet de schroeven voor de red dots. Mochten deze versleten zijn of u bent ze verloren, dan kunt u die hier eenvoudig bij bestellen.

Vervangingsschroeven voor red dots

Heeft u nieuwe schroeven nodig hebben voor uw red dot sight, dan kunnen we die ook leveren. Bijvoorbeeld voor de Leupold Deltapoint of Vortex Venom en Viper. Stuur ons dan een bericht via contact en wij zoeken de passende voor u uit.

Kenmerken van EGW Vervangingsschroeven:

  • Originele EGW vervangingsschroeven met bolkop
  • Passen dus altijd in onze EGW DeltaPoint Pro Sight mounts en EGW Shield RMS/RMSc/SMS, JPoint, Redfield Accelerator, Optima montageplaatjes


Levering:

  • 3x vervangende montageschroeven
  • 1x vervangende stelschroef

Merk: Help EGW / Evolution Gun Works
Type: Help Bolkopschroef
Geschikt voor: Help EGW DeltaPoint Pro, Shield RMS/RMSc/SMS, JPoint, Redfield Accelerator, Optima Sight mounts