Yukon Digitale Nachtrichtkijker Photon RT 4.5x42

LET OP: Yukon Digitale Nachtrichtkijker Photon RT 4.5x42 is definitief uit het assortiment gehaald. Voor alternatieven kunt u kijken in deze categorie Nachtrichtkijkers De Photon RT 4.5x42 digitale...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 669,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Yukon Digitale Nachtrichtkijker Photon RT 4.5x42 is definitief uit het assortiment gehaald. Voor alternatieven kunt u kijken in deze categorie Nachtrichtkijkers



De Photon RT 4.5x42 digitale richtkijker is ontworpen voor het gebruik tijdens de schemering en nacht, maar kan ook overdag gebruikt worden. Deze nachtrichtkijker is uitgerust met een elektronische dradenkruis met een aantal opties voor de vorm en kleur. Hij heeft een hoge schokresistentie van 6000 joule en kan op vrijwel elk wapen gemonteerd worden. Door de 30 mm buis, die standaard is bij veel richtkijkers, kan deze Photon RT eenvoudig gemonteerd worden met behulp van reguliere montageringen op o.a. Picatinny, Weaver en Dovetail rails. De Photon RT heeft een ingebouwde LED IR Illuminator (instelbaar in 10 sterktes) met een golflengte van 940nm (onzichtbare bereik) voor richten en schieten in totale duisternis tot 140 meter.

Ingebouwde WIFI met bijbehorende Stream Vision App

Heel bijzonder aan de Photon RT serie is de ingebouwde WIFI functie, met bijbehorende Stream Vision App. Deze installeert u op uw iPhone, iPad of Android smartphone. U kunt vervolgens live meekijken door de zoeker en daarnaast ook instellingen aanpassen. Ideaal voor gebruik tijdens de jacht, sportschieten, beveiliging en algemene observatie.

21 Pluspunten Yukon Photon RT 4.5x42 Digitale nachtrichtkijker

1. Hoge vergroting

1-Yukon-Photon-RT-Hoge-vergrotingDe Photon RT 4.5x42 digitale nachtrichtkijker bevat een basis optische vergroting van 4.5x digitale zoom en biedt tevens een 2x vergroting. Zelfs bij maximale optische vergroting en digitale zoom leveren de sensor en display rijke, hoge kwaliteit beelden. Deze digitale nachtrichtkijker geeft zowel overdag als 's nachts een zwart-wit beeld weer.

2. Eenvoudige bediening

2-Photon-RT-Eenvoudige-bedieningHet contrast van dit digitale beeld is aan te passen door middel van de draaiknop aan de bovenkant van de richtkijker. Deze knop is tevens te gebruiken om de zoomoptie, helderheid en infrarood in te stellen. Op het display met een resolutie van 640x480 word het richtkruis digitaal weergeven.

3. Hoge schokbestendigheid

3-Yukon-Photon-RT-Hoge-schokbestendigheidDe Yukon Photon RT 4.5x42 beschikt over uitzonderlijk hoge schokbestendigheid, geschikt voor het verwerken van high-powered vuurwapen terugslag, tot .375 Kaliber of tot 6000 joules., met inbegrip van smoothbore en airsoft.

4. Geïntegreerde videorecorder

4-Photon-RT-Geintegreerde-videorecorderStilstaande beelden en video gaan naadloos over met de Photon RT's ingebouwde video-recorder. Beeld en video-inhoud wordt intern opgeslagen en kan gemakkelijk worden overgedragen aan PC/laptop via een bekabelde verbinding of draadloos naar uw smartphone of tablet met de iOS en Android compatibel Stream visie App.

5. Gevoelige CMOS-sensor

De gevoelige CMOS-sensor met een resolutie van 768x576px legt elk detail vast en is zelfs in staat om onzichtbare IR verlichting van boven de 900nm te zien (alleen bij de standaard modellen). Door de hoge resolutie is er een vergroting van 4,5 of 9 keer in te stellen.

6. 6 Selecteerbare dradenkruizen

6-Yukon-Photon-RT-6-Selecteerbare-dradenkruizenDe Photon RT 4.5x42 heeft keuze uit zes verschillende dradenkruizen in de kleuren Wit, Zwart, Rood en Groen. zorgt voor een snelle doelbepaling en een rijke contrastvolle zicht foto. In het display word relevante informatie weergeven zoals batterij status, WiFi aan/ uit, IR verlichting aan/ uit/ sterkte, video opname en het richtkruis. Met de snelle instellingen is de helderheid, de IR verlichting en de vergroting in een klik aan te passen.

7. Lange afstand observaties

7-Photon-RT-Lange-afstand-observatiesDe hoge nacht gevoeligheid, robuuste vergroting en een krachtige ingebouwde IR verlichting, maken dat de Photon RT 4.5x42 Richtkijker de perfecte tool is voor target Detectie op de afstanden tot 140 meter. Hij is scherp te stellen vanaf 10 meter.

8. Gebruik overdag mogelijk

8-Yukon-Photon-RT-Gebruik-overdag-mogelijkPhoton RT nachtkijkers kunnen gebruikt worden bij daglicht, zonder angst voor onmiddellijke of langdurige schade. Ze kunnen ook niet beschadigd worden door kunstmatige verlichting, dat wil zeggen auto koplampen, straatverlichting, enz. Om de licht overdracht van de objectieflens overdag te verkleinen, heeft de lenskap een lichtfilter. Het resultaat is verminderde helderheid, meer contrast en comfortabeler kijken tijdens de dag.

9. Live-streaming

9-Photon-RT-stream-vision-technologieMet behulp van de gratis, high-tech, iOS en Android compatibel Stream Vision-app, verbindt je de Photon RT 4.5x42 via Wi-Fi. Hiermee kan overdracht van afbeeldingen en video aan smartphones en andere draadloze apparaten in real time worden verwezenlijkt. Tevens kunnen stream beelden naar YouTube en andere online video platforms (afhankelijk van de systeemsoftware) worden verstuurd. D.m.v. de Stream Vision-app kun je zelfs je smartphone of iPad gebruiken als een draadloze afstandsbediening!

10. Stream Vision-app voor iPhone en Android

10-Stream-Vision-app-voor-iPhone-AndroidDe Stream visie door App voor alle Photon RT modellen (beschikbaar in de AppStore voor iOS en Google Play voor Android), is te installeren op uw smartphone of tablet en heeft de volgende voordelen:
 • In real-time streaming kun je nu comfortabel en rustig kijken en wordt het gehele gezichtsveld weergegeven op draadloze apparaten
 • Gebruik je smartphone of tablet als een extra afstandsbediening
 • Je hebt volledig inhoudsbeheer en kunt foto- en videobestanden die opgeslagen worden in het on-board geheugen van de Photon bekijken, verwijderen en downloaden.
 • Verzend afbeeldingen en video's rechtstreeks naar opslag of video platforms zoals YouTube

11. Oogveilige oogafstand

11-Yukon-Photon-RT-Oogveilige-oogafstandDe Photon RT nachtrichtkijkers beschikken over een 70 mm oogafstand – een van de beste parameters in zijn klasse. Des te groter is de oogafstand, de te minder traumatisch het gebruik is van de scope, met name op jacht wapens, veerbuksen en luchtbuksen met aanzienlijke terugslag is dit een groot pluspunt.

12. Eenvoudige montage op een geweer

12-Photon-RT-Eenvoudige-montage-op-een-geweerHet middengedeelte van de Photon RT 4.5x42 body is een 30 mm buis, wat standaard is voor veel daglicht richtkijkers. Hierdoor kan de Photon RT gemonteerd worden op verschillende soorten geweren, jachtwapens en buksen met behulp van bewezen oplossingen, welke ook gebruikt worden bij andere richtkijkers. Het klassieke ontwerp met 30mm buis maakt het mogelijk om standaard 30mm montages en ringen te gebruiken en is daardoor op nagenoeg elk wapen te monteren.

12a. Montagehoogte Photon RT 4.5x42

De minimale montagehoogte van het midden van de buis tot aan de onderkant van de kijker, is 28mm. Voor de juiste hoogte van de montageringen, dient u de ruimte tussen de kijker en de loop nog bij te tellen of af te halen.

12b. One shot zero functie

12a-One-shot-zero-functie-Yukon-Photon-RTD.m.v. de One shot zero functie kunt u met slechts twee schoten deze nachtrichtkijker inschieten. Dit gaat heel eenvoudig vanuit het menu. U schiet een schot op 100 meter afstand. Vervolgens kunt u met de controller knop bovenaan de kijker, het menu selecteren en draait u met de knop om het kruis horizontaal en verticaal uit te lijnen met uw punt van impact. Deze instelling bewaart u. Vervolgens kunt u nog een schot lossen en dit valt dan precies samen met uw inslagpunt. De Yukon Photon is nu "zeroed in" op 100 meter.

13. Ingebouwde lange afstand infrarood verlichter

13-Yukon-Photon-RT-Ingebouwde-lange-afstand-infrarood-verlichterDe Photon RT 4.5x42 en Photon RT 6x50 modellen zijn uitgerust met een hoge intensiteit 940 nm Infrarood verlichter. Deze geïntegreerde IR illuminator is vrijwel onzichtbaar voor het blote oog. Hierdoor kan de jager, schutter of beveiliger dieren observeren zonder het risico om hen op te schrikken. Deze is instelbaar in 3 standen, met robuuste verstelbaarheid voor precieze positionering op een plek.

14. Doeltreffend gebruik van 'onzichtbare' IR illuminators

In tegenstelling tot buis-gebaseerde apparaten, heeft deze digitale nachtkijker-apparatuur geavanceerde efficiëntie, wanneer deze gebruikt wordt in combinatie met Infrarood Illuminators in lange golfbereik (meer dan 900 nm) en zijn met het blote oog onzichtbaar.

15. Extra weaver rail montage

15-Photon-RT-Extra-weaver-rail-montageDe Yukon Photon RT 4.5x42 beschikt over een weaver rail montage, hiermee is het mogelijk om een additionele Illuminator toe te voegen. De extra beschikbare illuminators kunt u vinden bij optionele producten in onze webshop. Deze optionele producten staan onder elke omschrijving van een product.

16. Snel batterijen vervangen

16-Yukon-Photon-RT-Snel-batterijen-vervangenDe Photon RT wordt aangedreven door vier AA-batterijen gehuisvest in een handige behuizing en zijn verwerkt in een gemakkelijk toegankelijke batterijcompartiment. Er wordt tevens een extra batterij-behuizing meegeleverd, om ultrasnel de batterij te kunnen vervangen. De gemiddelde gebruiksduur op 1 set batterijen is ± 3,5 uur.

17. Powerbank / Extra battery Pack (niet meegeleverd)

17-Photon-RT-Externe-voedingDe bedieningstijd kan aanzienlijk worden verlengd met behulp van hoge capaciteit battery pack (power banks). Deze DVN Battery Pack kan optioneel worden bijgekocht en eenvoudig geplaatst worden i.p.v. uw huidige batterij-compartiment met 4 AA-batterijen in uw Yukon. Deze powerbank zal de gebruikerstijd aanzienlijk verlengen. Ideaal voor lange hunting trips. Let op: Deze worden standaard niet meegeleverd. Zie hiervoor de gerelateerde producten of ga direct naar: Yukon DNV Battery Pack en acculader Photon RT Pulsar

18. Display-uit functie

18-Yukon-Photon-RT-Display-uit-functieTijdens korte perioden van inactiviteit en geen gebruik van de Photon, zal de diplay in standby-modus uit gaan, zonder de operationele functies te onderbreken. Gebruik van Display Off betekent een veel snellere opstarttijd, wanneer je deze het meeste nodig hebt.`

19. Hoge prestaties

19-Photon-RT-Hoge-prestatiesPhoton RT digitale nachtrichtkijkers bieden het beste gewicht in hun klasse, in een optische platform welke rijk is aan logische, gebruiksvriendelijke functies. De Yukon Photon RT 4.5x42 modellen wegen slechts 750 gram. De Photon RT 6x50 modellen wegen 820 gram.

20. Nauwkeurig hulpmiddel bij de jacht

20-Yukon-Photon-RT-Nauwkeurig-hulpmiddel-bij-de-jachtDe Yukon Photon is o.a. ontwikkeld voor de jager, die een betrouwbaar en nauwkeurig hulpmiddel wenst bij de jacht. Dankzij de smartphone app is de RT-serie ook perfect voor samen jagen: je mede-jager kan live meekijken door je zoeker of je kunt de beelden opslaan en later delen.

21. Overige Pluspunten digitale nachtrichtkijker Yukon Photon RT 4.5x42

21-Yukon-Photon-RT-Overige-PluspuntenTot slot is de digitale nachtrichtkijker Yukon Photon RT 4.5x42 waterdicht en heeft hij een niveau van protectie (volgens IEC 60529) van IPX5. Hij kan gebruikt worden in temperaturen van -15° tot +50° en is daarmee geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden. De dioptrie kan op uw ogen aangepast worden van -4 tot +4. De exit pupil is 5 mm.




Keuze zichtbare (rode gloed) of onzichtbare infrarood verlichting

De Yukon Photon RT is leverbaar in vier modellen: ten eerste maakt u de keuze tussen zichtbare (rode gloed) en onzichtbare infrarood verlichting. De S varianten beschikken over een LED 850 Illuminator en de gewone varianten over een LED 940 illuminator. Het licht welke de LED 850 verspreidt is wel zichtbaar voor mens en dier, het licht van de LED 940 is onzichtbaar voor mens en dier. Deze onzichtbaarheid resulteert wel in een kortere observatieafstand. Daarnaast is er een variant met 4.5/9 keer vergroting en 6/12 keer vergroting, met een hogere vergroting heeft u een grotere observatieafstand. In onderstaandoverzicht vindt u alle verschillen tussen de 4 modellen.

Yukon Photon RT is verkrijgbaar in 4 modellen:

Photon RT 4.5x42 S

 • Vergroting : 4.5/9x
 • Lensdiameter (mm) : 42mm
 • Gezichtsveld : 4.3 (bij 4.5x vergroting)
 • Max. observatieafstand (dier, 1,7m lang) : 200 m
 • Golflengte infrarood : 850 nm
 • Zichtbare rode gloed• : Ja

Photon RT 4.5x42

 • Vergroting : 4.5/9x
 • Lensdiameter (mm) : 42mm
 • Gezichtsveld : 4.3 (bij 4.5x vergroting)
 • Max. observatieafstand (dier, 1,7m lang) : 140 m
 • Golflengte infrarood : 940 nm
 • Zichtbare rode gloed• : Nee

Photon RT 6x50 S

 • Vergroting : 6/12x
 • Lensdiameter (mm) : 50mm
 • Gezichtsveld : 3.3 (bij 6x vergroting)
 • Max. observatieafstand (dier, 1,7m lang) : 280 m
 • Golflengte infrarood : 850 nm
 • Zichtbare rode gloed• : Ja

Photon RT 6x50

 • Vergroting : 6/12x
 • Lensdiameter (mm) : 50mm
 • Gezichtsveld : 3.3 (bij 6x vergroting)
 • Max. observatieafstand (dier, 1,7m lang) : 180 m
 • Golflengte infrarood : 940 nm
 • Zichtbare rode gloed• : Nee

Toepassing Yukon Photon RT 4.5x42

Met de Photon RT 4.5x42 Digitale nachtrichtkijker heeft u een zeer veelzijdige richtkijker voor zowel overdag als ’s nachts, ideaal voor de jager en ongediertebestrijding, sportschutter en beveiliger. Speciaal ontwikkeld voor de jager en schutter die een betrouwbaar en nauwkeurig hulpmiddel wenst. De Yukon Photon is veruit de best verkochte nachtrichtkijker in ons assortiment. Niet vreemd voor een prijs die tussen rond de € 600 à € 700 ligt. Eenvoudig te monteren op vrijwel elk wapen en snel te bedienen via je smartphone of tablet. Dankzij de smartphone app en Wifi is de Yukon Photon RT-serie ook perfect voor samen jagen en schieten: uw mede-jager of collega schutter kan live meekijken door uw zoeker of u kunt de beelden opslaan en later delen.



Kenmerken van de Yukon Photon RT 4.5x42

 • Display type: LCD
 • Display resolutie: 640x480
 • Vergroting: 4,5x / 9x
 • Eye relief: 70mm
 • Exit pupil: 5mm
 • Dioptrie instelling: +/- 4
 • Resolutie: 38 lp/mm
 • Minimale detectieafstand: 10m
 • LED: 940nm (onzichtbaar)
 • Geschikt tot kaliber: .375/6000 joules
 • Wi-Fi standaard: 802.11 b/g/n
 • Wi-Fi bereik (max): 15 meter


Levering:

 • 1x Yukon Photon RT 4.5x42
 • 1x Extra batterijhouder
 • 1x Micro USB kabel
 • 1x Schoonmaakdoek
 • 4x AA-batterij
 • 1x Tas
 • 1x Handleiding
 • 1x Verpakking

   Review:     Goedkoopste Yukon Photon RT beste nachtrichtkijker uit de serie


Merk:

Yukon

Type:

Digitaal

Vergroting:

4,5x / 9x

Diameter objectief:

42mm

Oogafstand:

70mm

Exit pupil:

5mm

Dioptrie-aanpassing:

+/-4

Infrarood ingebouwd:

Ja

Op geweer te monteren:

Ja

WIFI-functie ingebouwd:

Ja

Kleur:

Zwart

Afmetingen:

421 x 100 x 92 mm

Beeldhoek:

4,3

Detectie Afstand:

140

Voeding:

4x AA batterij

Handleiding Photon RT:

Manual Yukon Photon RT digitale nachtrichtkijker met Wifi

Handleiding dradenkruis:

Manual Yukon Photon RT dradenkruis

Stream Vision App Android:

Manual Stream Vision App voor Android

Stream Vision App iOS:

Manual Stream Vision App voor iOS (Apple)