Vortex Viper HS-T 4-16x44 Richtkijker, VMR-1 Dradenkruis (MOA)

De Vortex Viper HS-T 4-16x44 Richtkijker combineert de beste eigenschappen van de Viper HS en Viper PST richtkijkers. HS-T staat voor Hunting Shooting Tactical en levert zeer veelzijdige scopes voo...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 649,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

De Vortex Viper HS-T 4-16x44 Richtkijker combineert de beste eigenschappen van de Viper HS en Viper PST richtkijkers. HS-T staat voor Hunting Shooting Tactical en levert zeer veelzijdige scopes voor jagers en tactische liefhebbers. De Viper HS-T beschikt over een hashmark gebaseerd second focal plane dradenkruis, perfect voor nauwkeurige schieten op zeer lange afstanden. De exposed hoge tactische stijl turrets zijn zeer precies, duurzaam en gemaakt voor veelvuldig gebruik. Specifiek gebouwd om samen met het hashmark gebaseerde MOA of MRAD dradenkruis te komen tot een uiterst veelzijdige richtkijker met sublieme lange afstand prestaties. En dat voor een prijs die veel lager ligt dan vergelijkbare richtkijkers van andere merken. Tevens voorzien van een levenslange garantie, welke uniek is in de markt.

Deze MOA-versie is ook verkrijgbaar in MRAD-versie.

Voordelen van Vortex Viper HS-T richtkijkers

Vortex Viper HS-T richtkijkers zijn ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen voor het schieten. Vortex Viper HS-T 4-16x44 Richtkijker is gebouwd op een ultra sterke 30 mm aluminium buis uit één stuk. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. Deze 30 mm buis levert tevens verhoogde breedte en hoogte verstelmogelijkheden voor optimale aanpassing. De tactical style turrets bieden snelle, accurate en gemakkelijk leesbare hoogte en breedte aanpassingen. De side focus zit aan de linkerkant van de richtkijker en is gemakkelijk bereikbaar vanaf je schietpositie. Deze biedt optimale beeld focus en parallax verwijdering van 45 meter tot oneindig.

Extra Pluspunten van de Vortex Viper HS-T 4-16x44 Richtkijker

De settings van de turrets en vergrotingsring zijn zeer duidelijk aangegeven door extra rode markeringen. De MAG-View Fiber Optic geeft de vergroting aan op de vergrotingsringen. De turrets zijn voorzien van een Radius Bar, een zeer zichtbaar en voelbaar punt van referentie voor de turret rotaties. De Viper HS-T is net als de standaard Viper en Viper HS serie voorzien van een Precision-Force Spring system en Precision-Glide Erector System. Het Precision-Glide Erector System maakt soepele wijzigingen in de zoom lens mogelijk, zelfs onder de zwaarste omstandigheden en bij elk gebruik van deze Viper HS-T 4-16x44. Het Precision-Force Veersysteem zorgt voor gemak en duurzaamheid in aanpassing van de 1/4 MOA turrets, wat belangrijk is bij veelvuldig gebruik.

VMR-1 MOA dradenkruis

De Vortex Viper HS-T 4-16x44 richtkijker beschikt over een VMR-1 MOA draadkruis. Het VMR-1 dradenkruis is speciaal ontworpen om optimaal te schieten op lange afstanden en voor ranging capaciteiten. Dit VMR-1 dradenkruis in MOA kan effectief worden gebruikt om afstanden in te schatten, voor holdovers en windcorrecties en het volgen van bewegende doelen.


Maten:

L1: 348mm L5: 11mm
L2: 51mm   L6: 91mm
L3: 56mm   H1: 52mm
L4: 142mm H2: 41mm

Kenmerken van de Vortex Viper HS-T 4-16x44 Richtkijker:

 • XD (extra-low dispertion) lens voor scherp, helder en kleurecht beeld
 • XR full multi coating
 • 30 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium
 • Customizable Rotation Stop (CRS) voorkomt het verder draaien van de turrets dan één rotatie onder de "nul". Op die manier verliest u de "nul" niet bij grote correcties.
 • Precision Force veersysteem voor duurzaam gebruik en eenvoudig instellen van correcties via de turrets
 • Precision Glide Erector systeem voor een soepel zoom mechanisme
 • Nevelvrij en waterdicht
 • Schok bestendig
 • ArmorTek coating beschermt de lens tegen krassen en vuilVortex VIP-garantie; Ongelimiteerd en levenslang!

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie van Vortex Optics.


Levering:

 • Viper HS-T 4-16x44
 • Zonnekap
 • Lensdoppen
 • Schoonmaakdoek

Merk:HelpVortex
Vergroting:Help4 - 16X
Diameter objectief:Help44 mm
Eye relief (oogafstand):Help10,16 mm
Gezichtsveld op 100m:Help8,3 - 2,2 m
Buisdikte:Help30 mm
Lenscoating:HelpFull multicoating
Lengte buis:Help34,8 cm
Gewicht:Help590 g
Kleur:HelpZwart
Montage lengte (mm):Help348
Gasgevuld:HelpJa
Montering meegeleverd:HelpNee
Dradenkruis type:HelpVMR-1 Dradenkruis (MOA)
Verlichting Dradenkruis:HelpNee
Parallax instelling:Help45 m tot oneindig (50 yards to infinity)
Max. Breedteverstelling:Help75 MOA 
Max. Hoogteverstelling:Help75 MOA 
Klik-waarde op 100m (in mm):Help1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane:HelpSecond Focale Plane (SFP)
Garantie:HelpLevenslang
Handleiding:HelpManual Vortex Viper HS-T Richtkijkers

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.