Vortex Viper HS 4-16x44 Richtkijker, Dead-Hold DBC Dradenkruis (MOA)

De Vortex Viper HS 4-16x44 Richtijker biedt jagers en sportschutters een breed scala van functies die zeker goed in de smaak zullen vallen. Het XR fully muticoating glas heeft een lichttransmissie ...

Standaard levertijd

1 dag

€ 699,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

De Vortex Viper HS 4-16x44 Richtijker biedt jagers en sportschutters een breed scala van functies die zeker goed in de smaak zullen vallen. Het XR fully muticoating glas heeft een lichttransmissie van 95%, wat resulteert in zeer heldere en scherpe beelden. Extra lage dispersie (XD) glas verhoogt de schermresolutie en verbetert de kleurkwaliteit. Het geavanceerde optische systeem geeft veel zoom mogelijkheden. U vindt met deze richtkijker snel en gemakkelijk uw doel. Hij is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De Vortex Viper HS 4-16x44 Richtkijker geeft u veel vrijheid bij het instellen van hoogte- en windcorrecties via de turrets.

Vortex Viper HS 4-16x44 Richtkijker

De Vortex Viper HS 4-16x44 Richtkijker maakt deel uit van de HS-serie wat staat voor Hunter Schooting. Deze HS-serie bevat een geavanceerde optisch systeem met 4x zoombereik, MAG-view fiber optic voor goed zichtbare vergrotings-settings en snel focus oculair. Alle vereiste kenmerken voor de jager die op zoek is naar meer dan alleen de geur uit het bos! De grote oogafstand krijgt schutters snel en gemakkelijk op doel. De side focus zit aan de linkerkant van de richtkijker en is gemakkelijk bereikbaar vanaf je schietpositie. Deze biedt optimale beeld focus en parallax verwijdering van 45 meter tot oneindig.

Extra Pluspunten van de Viper HS serie richtkijkers

De Viper HS serie richtkijkers hebben enkele extra opvallende kenmerken die zeer goed van pas zullen komen tijdens de jacht en het sportschieten. De capped turrets met reset mogelijkheid kunnen worden aangepast, zonder dat u gereedschap nodig heeft. U tilt de turret op en stelt deze heel eenvoudig weer in op 0. De beschermkapjes bieden extra externe bescherming tegen stof en vuil. Het Precision-Force Veersysteem zorgt voor gemak en duurzaamheid in aanpassing van de ¼ MOA turrets, wat belangrijk is bij veelvuldig gebruik. Het Precision-Glide Erector System maakt soepele wijzigingen in de zoom lens mogelijk, zelfs onder de zwaarste omstandigheden en bij elk gebruik van deze Viper HS 4-16x44 richtkijker.

Dead-Hold BDC dradenkruis (MOA)

De Vortex Viper HS 4-16x44 richtkijker is voorzien van een Dead-Hold BDC dradenkruis. Een aangepaste hashmark ontwerp, dat giswerk op holdover en windinvloed correcties helpt te elimineren. Als u vooraf weet op welke afstand u wilt gaan schieten, kunt u met behulp van dit Dead-Hold BDC dradenkruis de holdover waarde krijgen. Deze geeft het aantal klikken aan die u omhoog moet instellen, om zeker te weten dat het midden van uw dradenkruis (punt van doel) gelijk is aan uw werkelijke beoogde kogelinslagpunt. Het Dead-Hold BDC dradenkruis is daarom een uitstekende keuze voor de jacht en het schieten op verschillende afstanden, waar holdover belangrijk is. Het fast focus eyepiece op het oculair zorgt ervoor dat u snel en simpel dit BDC dradenkruis kunt scherp stellen.


Maten:

L1: 348mm L5: 11mm
L2: 51mm   L6: 91mm
L3: 56mm   H1: 52mm
L4: 142mm H2: 41mm

Kenmerken van de Vortex Viper HS 4-16x44 Richtkijker:

 • XD (extra-low dispertion) lens voor scherp, helder en kleurecht beeld
 • XR full multi coating
 • 30 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium
 • Precision Force veersysteem voor duurzaam gebruik en eenvoudig instellen van correcties via de turrets
 • Precision Glide Erector systeem voor een soepel zoom mechanisme
 • Nevelvrij en waterdicht
 • Schok bestendig
 • ArmorTek coating beschermt de lens tegen krassen en vuil
 • Geëtst dradenkruisLevenslange garantie van Vortex Viper HS 4-16x44 Richtkijker

Vortex heeft de beste garantie in de markt en een fantastische klantenservice. Alle Vortex richtkijkers worden namelijk geleverd met een Ongelimiteerde levenslange VIP-garantie. “VIP staat voor een zeer belangrijke belofte aan u, onze klant. Wij repareren of vervangen uw Vortex product in het geval dat het beschadigd of defect is — kosteloos voor u. Als wij uw product niet kunnen herstellen, vervangen wij deze met een product in perfecte staat van gelijke of betere fysieke conditie”, Aldus vortex Optics.


Levering:

 • Viper HS 4-16x44
 • Zonnekap
 • Lensdoppen
 • Schoonmaakdoek

Merk:HelpVortex
Vergroting:Help4 - 16X
Diameter objectief:Help44 mm
Eye relief (oogafstand):Help10,16 mm
Gezichtsveld op 100m:Help8,3 - 2,2 m
Buisdikte:Help30 mm
Lenscoating:HelpFull multicoating
Lengte buis:Help34,8 cm
Gewicht:Help590 g
Kleur:HelpZwart
Montage lengte (mm):Help348
Gasgevuld:HelpJa
Montering meegeleverd:HelpNee
Dradenkruis type:HelpDead-Hold DBC Dradenkruis
Verlichting Dradenkruis:HelpNee
Parallax instelling:Help45 m tot oneindig (50 yards to infinity)
Max. Breedteverstelling:Help50 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help50 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm):Help1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane:HelpSecond Focale Plane (SFP)
Garantie:HelpLevenslang
handleiding:HelpManual Vortex Viper HS richtkijkers in SFP

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.