Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP Long Range Richtkijker, EBR-7C Verlicht Dradenkruis (MRAD)

De Strike Eagle 5-25x56 is de nieuwste long range FFP richtkijker van Vortex in MRAD-versie. Tactisch ingestelde langeafstandsschutters kunnen een ongelooflijk aantal long range tools verwachten ...

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 899,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

De Strike Eagle 5-25x56 is de nieuwste long range FFP richtkijker van Vortex in MRAD-versie. Tactisch ingestelde langeafstandsschutters kunnen een ongelooflijk aantal long range tools verwachten in een zeer betaalbaar pakket. Het First Focal Plane dradenkruis is verlicht met een uitstekende scherpte van rand tot rand. Ideaal voor snelle metingen bij elke vergroting en belichtingssituatie. De Vortex Strike Eagle 5-25x56 is voorzien van het RevStop Zero-systeem voor een harde terugkeer naar nul en locking turrets voor snelle en blijvende aanpassingen. De 34 mm buis biedt enorme hoeveelheden hoogte- en breedte travel. Tevens wordt deze long range FFP scope geleverd met een throw lever voor snelle vergrotingsaanpassingen. Kortom; De perfecte lange afstand richtkijker voor een prijs onder €1000 !

Strike Eagle 5-25x56 FFP richtkijker met veelzijdig 5 X zoombereik

Met het ongelooflijk veelzijdig 5 X zoombereik van deze Strike Eagle 5-25x56 FFP richtkijker, kunnen schutters doelen van dichtbij tot verre afstanden benaderen. Hiermee is deze scope perfect geschikt voor een zeer breed scala aan toepassingen, zowel tactisch als voor de jacht. Het XD optisch systeem, met volledig-multicoated lenzen en anti-reflecterende coatings levert zeer scherpe en heldere beelden – dit zorgt ervoor dat u het doel altijd duidelijk ziet, wanneer dat belangrijk is. Met duidelijk glas, zelfs op de grootste vergroting.

FFP EBR-7C MRAD dradenkruis

Deze Vortex Strike Eagle 5-25x56 richtkijker heeft een FFP EBR-7C MRAD dradenkruis. Bij een first focal plane of FFP richtkijker wordt het dradenkruis groter als je inzoomt. Dit wil zeggen dat je het dradenkruis voor het inschatten van afstanden, op alle vergrotingen kunt gebruiken. Dit FFP of First Focal Plane dradenkruis geeft u dus betrouwbare referentiepunten op elke vergroting. Met iedere klik verplaatst het inslagpunt .1 MRAD.

Geëtst first focal plane dradenkruis

Het EBR-7C MRAD dradenkruis van de Strike Eagle 5-25x56 is speciaal ontworpen om optimaal lange afstanden te schieten. Dit Geëtste second focal plane dradenkruis geeft gedetailleerde MRAD gebaseerde hold punten bij het schieten met de reticle. Daarnaast blijft het kruis visueel schoon en duidelijk voor optimale weergave. Het Snel-focus oculair is eenvoudig en snel in te stellen, zodat het draadkruis altijd scherp wordt weergegeven. Het kan worden gebruikt om effectief afstanden in te schatten, holdovers en windinvloed correcties te bepalen en bewegende doelen te volgen. Elke rotatie op de turrets past breedte en hoogte aan met 10 MRAD en elke klik met 0.10 MRAD.

EBR-7C dradenkruis in MRAD

Het EBR-7C dradenkruis in MRAD is ontworpen om lange afstand schieten en ranging capaciteiten te maximaliseren. Het kan worden gebruikt om effectief afstanden, holdovers, windage correcties te bepalen en bewegend doelen te volgen. Het dradenkruis is met ultraprecisie met laser geëtst in het glas, wat ervoor en zorgt dat de MRAD specificaties binnen de kleinst mogelijke toleranties blijven. De fijne centrum crosshair subtensies op de EBR-7C MRAD draadkruis werden zorgvuldig gekozen voor een optimale balans tussen precisie richten en zichtbaarheid met weinig licht. Het is inclusief breedte referentie dots op drop lijnen. Het volledig verlichte EBR-7C dradenkruis subtensions maken het mogelijk om nauwkeurig te richten onder omstandigheden met weinig licht.

RevStop Zero Systeem

Het RevStop Zero Systeem; Ontgrendel het, verwijder het, stel het in en verstuur het. Dat zijn de vier eenvoudige stappen om het Rev Stop Zero-systeem in te stellen op de gloednieuwe Strike Eagle 5-25x56 FFP-richtkijker. Voor gemakkelijke terugkeer naar nul, zichtbare locking turrets en een verlicht first focal plane dradenkruis. Het geeft tactisch ingestelde schutters alle tools die ze nodig hebben om de long range game te domineren.

Eigenschappen Vortex Strike Eagle 5-25x56

De Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP richtkijker is gebouwd op een 34mm, geanodiseerd, vliegtuig-grade aluminium buis uit één deel. Deze scope biedt een indrukwekkende 23 MRAD breedte- en 31 MRAD hoogte verstelmogelijkheid. De parallax is instelbaar van 15 yards (13,7 meter) tot oneindig via de linker side focus turret. Dit is een zeer belangrijke factor bij het kiezen van berekende correcties op lange afstand schoten. De open RevStop Zero turrets zijn gemakkelijk te bereiken en voorzien van een RevStop Zero System en track true. Zo kunt u snel terug keren op uw 0-punt. Met deze Strike Eagle kunt u bijvoorbeeld al met een vergroting van 15x, de kogelinslag zeer nauwkeurig op 100 meter zien. 

Verlichting voor nauwkeurig richten onder omstandigheden met weinig licht

De Strike Eagle 5-25x56 FFP richtkijker is voorzien van een verlicht dradenkruis. Deze is geïntegreerd in de linker parallax/side-focus instelknop. De verlichting kan worden ingesteld op 11 verschillende intensiteits-niveaus en werkt op één enkele CR 2032 batterij. De turret draait een volledige 360-graden, wat snelle toegang geeft tot de voorkeursinstellingen en terugkeer naar de uit-positie. Deze verlichting maakt nauwkeurig richten onder omstandigheden met weinig licht ook mogelijk. Ook het grote 56mm objectief zorgt voor veel lichttransmissie en maakt zo zelfs een schot mogelijk tijdens de slechtste lichtomstandigheden.

Maten Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP Long Range Richtkijker, EBR-7C Verlicht Dradenkruis (MRAD)


Maten:

L1: 370mm L5: 121mm
L2: 51mm   L6: 91mm
L3: 66mm   H1: 63mm
L4: 163mm H2: 46mm
L7: 2,91 mm

Typische kenmerken Vortex Stike Eagle 5-25x56 FFP Richtkijker:

 • XR full multi coating
 • 34 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium
 • Nevelvrij en waterdicht
 • Schokbestendig
 • ArmorTek; Ultraharde, krasbestendige coating beschermt buitenlenzen tegen krassen, olie en vuil.
 • RevStop™ Zero System; Gepatenteerd gestroomlijnd ontwerp biedt eenvoudig in te stellen turrets voor solide terugkeer naar nul na aanpassing van uw wapen.
 • Tactische Locking turrets met ¼ MOA kliks
 • Geëtst verlicht dradenkruis instelbaar in 11 stappen met uit-positie
Vortex Strike Eagle 5-25x56 versus Viper PST Gen II 5-25x50Vortex levenslange ongelimiteerde overdraagbare VIP garantie

Vortex richtkijkers zijn O-ring verzegeld en stikstof gevuld voor geheel waterdichte, nevelvrije prestaties, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Strike Eagle 5-25x56 scope wordt geleverd inclusief een gratis throw lever en zonneklep, welke de lens beschermt tegen strooilicht, regen, schittering van plafond verlichting en zo een beter beeld geeft onder moeilijke omstandigheden. En zoals alle Vortex richtkijkers zijn ze bedekt met de levenslange ongelimiteerde overdraagbare VIP garantie.


Levering:

 • Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP Long Range Richtkijker, EBR-7C (MRAD)
 • Lenscovers
 • Zonnekap
 • Throw lever
 • Lensdoek
 • CR2032 batterij
 • Turret tool
 • 2mm imbussleutel
 • Handleiding (Engels)

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 5-25x
Diameter objectief: Help 56 mm
Eye relief (oogafstand): Help 9,4 cm
Gezichtsveld: 7,3-1,6 op 100 yards (91 meter)
Buisdikte: Help 34 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 37 cm
Gewicht: Help 862 gr
Kleur: Help Zwart
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help EBR-7C
Verlichting Dradenkruis: Help Ja
Dradenkruis kleur: Help Rood
Parallax instelling: Help 13,7 m (15 yards) tot oneindig
Max. Breedteverstelling: Help 23 MRAD
Max. Hoogteverstelling: Help 31 MRAD
Klik-waarde op 100m (in mm): Help .1 MRAD
Focal Plane: Help First Focale Plane (FFP)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding richtkijker: Help Manual Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP richtkijker
Handleiding dradenkruis: Help Manual Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP EBR-7C MRAD Dradenkruis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.