Vortex Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker, EBR-4 Dradenkruis (MOA)

LET OP: Deze Vortex Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker, EBR-4 Verlicht Dradenkruis (MOA) is tijdelijk uit het assortiment gehaald. Bekijk hier ons nieuwste aanbod aan richtkijkers >> Geheel nieuw in ...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 549,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Vortex Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker, EBR-4 Verlicht Dradenkruis (MOA) is tijdelijk uit het assortiment gehaald. Bekijk hier ons nieuwste aanbod aan richtkijkers >>Geheel nieuw in het assortiment van Vortex is de Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker met EBR-4 Verlicht Dradenkruis in MOA. Het uitvoeren van technische, korte en lange afstand schoten, vereisen een richtkijker met specifieke functies en solide bouw-kwaliteit. Een richtkijker die nauwkeurige, betrouwbare en herhaalbare prestaties kan garanderen bij elk schot. Strike Eagle richtkijkers bevatten al deze functies. Verpakt in een lichtgewicht (678 gram) en duurzaam pakket, waardoor ze de ideale keuze zijn voor veeleisende schutters die op zoek zijn naar een veelzijdige scope voor drukjacht en tactisch schieten op korte, middellange en lange afstanden.

Strike Eagle 3-18×44 richtkijker met veelzijdig 6 X zoombereik

Met het ongelooflijk veelzijdig 6 X zoombereik van deze Strike Eagle 3-18x44 richtkijker, kunnen schutters doelen van dichtbij tot verre afstanden benaderen. Hiermee is deze scope perfect geschikt voor een zeer breed scala aan toepassingen, zowel tactisch als voor de jacht. Het XD optisch systeem, met volledig-multicoated lenzen en anti-reflecterende coatings levert zeer scherpe en heldere beelden – dit zorgt ervoor dat u het doel altijd duidelijk ziet, wanneer dat belangrijk is.

SFP EBR-4 MOA dradenkruis

Deze Vortex Strike Eagle 3-18x44 richtkijker heeft een SFP EBR-4 MOA dradenkruis. Bij een second focal plane of SFP richtkijker blijft de schaal van het dradenkruis altijd in het zelfde ideale middelgrote uiterlijk. De draadkruis subtentions die gebruikt worden voor het inschatten van afstanden, holdover en wind-correcties zijn alleen correct op de hoogste vergroting.

Geëtst second focal plane dradenkruis

Het EBR-4 MOA dradenkruis van de Strike Eagle 3-18x44 is speciaal ontworpen om optimaal lange afstanden te schieten. Dit Geëtste second focal plane dradenkruis geeft gedetailleerde MOA gebaseerde hold punten bij het schieten met de reticle. Daarnaast blijft het kruis visueel schoon en duidelijk voor optimale weergave. Het Snel-focus oculair is eenvoudig en snel in te stellen, zodat het draadkruis altijd scherp wordt weergegeven. Het kan worden gebruikt om effectief afstanden in te schatten, holdovers en windinvloed correcties te bepalen en bewegende doelen te volgen. Elke rotatie op de turrets past breedte en hoogte aan met 12 MOA en elke klik met 0.25 MOA.

Eigenschappen Vortex Strike Eagle 3-18x44

De Vortex Strike Eagle 3-18x44 richtkijker is gebouwd op een 30mm, geanodiseerd, vliegtuig-grade aluminium buis uit één deel. Deze scope biedt een indrukwekkende 120 MOA breedte- en hoogte verstelmogelijkheid. De parallax is instelbaar van 20 yards (18 meter) tot oneindig via de linker side focus turret. Dit is een zeer belangrijke factor bij het kiezen van berekende correcties op lange afstand schoten. De open laser-geëtste turrets zijn gemakkelijk te bereiken en voorzien van een zero-reset functie en track true. Zo kunt u snel terug keren op uw 0-punt.

Verlichting voor nauwkeurig richten onder omstandigheden met weinig licht

De Strike Eagle 3-18x44 richtkijker is voorzien van verlichting. Deze is geïntegreerd in de linker parallax/side-focus instelknop. De verlichting kan worden ingesteld op 11 verschillende intensiteits-niveaus en werkt op één enkele CR 2032 batterij. De turret draait een volledige 360-graden, wat snelle toegang geeft tot de voorkeursinstellingen en terugkeer naar de uit-positie. Deze verlichting maakt nauwkeurig richten onder omstandigheden met weinig licht ook mogelijk.


Maten:

L1: 343mm L5: 89mm
L2: 56mm   L6: 91mm
L3: 66mm   H1: 51mm
L4: 159mm H2: 44mm 

Typische kenmerken Vortex Stike Eagle 3-18x44 Richtkijker:

 • XR full multi coating
 • 30 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium
 • Nevelvrij en waterdicht
 • Schokbestendig
 • Zero Resettable Stijl turrets hebben rotatie indicators, wat het verder dan één rotatie onder de "nul" draaien van de turrets goed weergeeft. Op die manier verliest u de "nul" niet bij grote correcties.
 • Tactische turrets met ¼ MOA kliks
 • Geëtst verlicht dradenkruis instelbaar in 11 stappen met uit-positieVortex levenslange ongelimiteerde overdraagbare VIP garantie

Vortex richtkijkers zijn O-ring verzegeld en stikstof gevuld voor geheel waterdichte, nevelvrije prestaties, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Strike Eagle 3-18x44 scope wordt geleverd inclusief een gratis zonneklep, welke de lens beschermt tegen strooilicht, regen, schittering van plafond verlichting en zo een beter beeld geeft onder moeilijke omstandigheden. En zoals alle Vortex richtkijkers zijn ze bedekt met de levenslange ongelimiteerde overdraagbare VIP garantie.


Levering:

 • Vortex Strike Eagle 3-8x44 Richtkijker, EBR-4 Dradenkruis (MOA)
 • Lenscovers
 • Zonnekap
 • Lensdoek
 • CR2032 batterij
 • 2 mm inbussleutel
 • Handleiding (Engels)

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 3-8x
Diameter objectief: Help 44 mm
Eye relief (oogafstand): Help 10,4-8,89 cm
Gezichtsveld: 10,5-1,74 op 100 yards (91 meter)
Buisdikte: Help 30 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 34,3 cm
Gewicht: Help 678 gr
Kleur: Help Zwart
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help EBR-4
Verlichting Dradenkruis: Help Ja
Dradenkruis kleur: Help Rood
Parallax instelling: Help 18 m (20 yards) tot oneindig
Max. Breedteverstelling: Help 120 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 120 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane: Help Second Focale Plane (SFP)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding richtkijker: Help Manual Vortex Strike Eagle 3-18x44 richtkijker
Handleiding dradenkruis: Help Manual Vortex Strike Eagle 3-18x44 EBR-4 MOA Dradenkruis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.