Vortex Razor HD 27-60x85wa Spotting Scope Recht

De Vortex Razor HD Spotting Scope 27-60x85 recht is één van de beste spotting scopes die er te koop is. Deze Vortex spotting scope is ideaal voor de 100m schietbaan om de kogelinslag goed te kunne...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 1.799,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Korting Vortex Spotting Scopes Nu met 10% korting!

De Vortex Razor HD Spotting Scope 27-60x85 recht is één van de beste spotting scopes die er te koop is. Deze Vortex spotting scope is ideaal voor de 100m schietbaan om de kogelinslag goed te kunnen zien op de 100 meter en 300 meter baan tijdens target shooting. Deze top spotting scope van Vortex kan wat prestaties betreft concurreren met de beste spotting scopes in de markt. Het goed ontwikkelde 3-delige lenzensysteem biedt high definition (HD) beelden over het volledige zichtveld. Deze gevanceerde lenstechnologie zorgt ervoor dat er zo goed als geen kleurvertekening optreed.

Vortex Razor HD Spotting Scope 27-60x85 recht

De HD premium extra-low dispertion lenselementen van deze Razor HD Spotting Scope 27-60x85 zijn zorgvuldig uitgezocht en met precisie vervaardigd wat resulteert in verbazingwekkend heldere beelden en kleurechtheid. De XR full multi-coatings op de lenzen zorgen voor een zeer hoge resolutie en optimale lichttransmissie. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen en vuil. De magnesium body met strategisch geplaatste rubber bescherming maken deze spotting scope zeer sterk, duurzaam en licht. Tot slot is de spotting scope gevuld met Aron gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Spotting Scope 100m schietbaan

Deze Vortex Razor HD Spotting Scope 27-60x85 is zeer geschikt om de kogelinslag op een 100m schietbaan of 300 meter baan goed te kunnen zien. Daar waar verrekijkers vaak te weinig vergroting hebben, heeft deze Razor HD spotter een 27x tot 60x vergroting en 85mm objectieflens. Bij een indoor competitie baan zullen over het algemeen geen optimale lichtomstandigheden zijn. Het grotere objectief op de Razor-HD (85mm) in combinatie met de uitzonderlijke optische kwaliteit zal de beste resultaten opleveren. Deze Razor HD spotter 85mm levert dan ook een haarscherp, verbazingwekkend kristalhelder en kleurecht beeld.

Universele smartphone adapter voor deze spotting scope

Wilt u de beelden van de spottings scope vast leggen met uw smartphone• Dan is daarvoor de Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter daarvoor de perfecte keuze. Hiermee deelt u de gemaakte foto's en video's snel en eenvoudig via sms, mail en sociale media. Deze wordt niet mee geleverd, maar kunt u vinden in de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Levenslange garantie Razor HD Spotting Scope 27-60x85

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.

Kenmerken van de Razor HD 27-60x85:

 • HD lens elementen
 • XR full multi-coatings
 • 3-delige apochromatische lens
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • ArmorTek coating
 • Aanpasbaar twist-up oculair
 • grof- en fijninstelbare focusknop
 • Uitschuifbare zonnekap
 • Draaibare statiefring
 • Ideaal voor 100m en 300m baan


Levering:

 • Vortex Razor HD Spotting Scope 27-60x85 recht
 • 20-60x zoom oculair
 • Oculairdop
 • Objectiefdop
 • Stay-On tas

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 27-60x
Diameter objectief: Help 85 mm
Lenstype: Help APO/HD
Waterproof: Help Ja
Gebruik: Help Schieten, Reizen, Jagen, Vogels kijken
Uittredepupil: Help 4,25-1,42 mm
Lenscoating: Help XR full multi coating
Glasmateriaal: Help BaK-4
Kleur: Help Groen / Grijs
Lengte: Help 39,7 cm
Gewicht: Help 1,86 kg
Garantie: Help VIP levenslange garantie
Gezichtsveld op 1000m: Help 53-20 m
Scherpstelling: Help Grof- en fijninstelling
Scherp vanaf: Help 5 m
Handleiding: Help Manual Vortex Razor HD Spotting scopes

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.