Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker, G4 BDC Dradenkruis

LET OP: Deze Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker, G4 BDC Dradenkruis is definitief uit het assortiment gehaald en vervangen door deze Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker, HSR-4 Dradenkruis. D...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 1.099,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker, G4 BDC Dradenkruis is definitief uit het assortiment gehaald en vervangen door deze Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker, HSR-4 Dradenkruis.De Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker is een van de beste licht gewicht jacht richtkijkers die er op de markt verkrijgbaar zijn, vandaar zijn naam "Light Hunter". Eenvoudig maar elegant en gestroomlijnd, is deze richtkijker gebouwd voor de extreme jager en sportschutter die op zoek zijn naar superieure optische kwaliteit en verbluffende beeldkwaliteit. De haarscherpe resolutie van rand tot rand, in combinatie met zijn ultra vergevingsgezinde oculair, geeft een beeld weer dat ronduit indrukwekkend is. Deze Light Hunter zal dan ook al uw verwachtingen overtreffen en wordt geleverd met levenslange garantie. De parallax van de Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker is instelbaar van 18 meter (20 yards) tot oneindig.

Voordelen Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker

De Premium HD (High Density) extra lage dispersie glas is zorgvuldig uitgezocht en met precisie vervaardigd wat resulteert in de meeste ultieme heldere beelden en kleurechtheid. De XRplus full multi-coatings op de lenzen zorgen voor de hoogst mogelijk resolutie en lichttransmissie. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen, olie en vuil. De richtkijker is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. Tot slot is de richtkijker gevuld met Argon gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Extra pluspunten Razor HD LH 3-15x42

De Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker is voorzien van een Precisie-Glide Erector systeem dat gebruik maakt van premium-componenten in de zoomlens. Dit zorgt ervoor dat het aanpassen van de vergroting heel soepel verloopt, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De grote lage ‘capped turrets’ bieden snelle, accurate hoogte en breedte aanpassingen en zijn gemakkelijk leesbaar. De hoogte- en breedte afstelling zijn ¼ MOA (7,25 mm) per klik. Een volledige omwenteling is 15 MOA, daar waar de meeste ¼ MOA slechts 12 MOA hebben. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De maximale hoogte en breedte aanpassing van deze 3-15x42 is 55 MOA.

Ontbrekende eigenschappen van Razor HD LH (Light Hunter)

De Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker heeft 3 ontbrekende eigenschappen, die u echter niet zult gaan missen aan deze jacht richtkijker of geweerkijker voor gebruik op de schietbaan. Deze ontbrekende eigenschappen zorgen ervoor dat de prijs van deze richtkijker veel lager is dan de Vortex Razor HD en dat hij zeer licht van gewicht blijft. Deze richtkijker heeft namelijk geen verlicht dradenkruis. Gezien de zeer hoge kwaliteit van de lenzen heeft u de extra verlichting niet nodig. Deze richtkijker heeft geen 30 mm maar een 25,4 mm buis. Als u de helderheid en duidelijkheid vergelijkt met een groot aantal ander richtkijkers, is deze veel beter. Een 30 mm buis heeft u dus niet nodig voor deze jacht richtkijker. Dit voegt alleen maar extra gewicht toe aan de richtkijker en verhoogt de prijs. Tot slot heeft hij geen overbodige locking focus ringen.

Levering inclusief Gratis zonnekap

Voordeel van deze Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker is, dat deze geleverd wordt met Gratis 3 inch of 7,6 cm zonnekap. Top service van Vortex! Het gebruik van een zonnekap heeft veel voordelen voor zowel de jager als de sportschutter. Het voorkomt schittering van zonlicht en kunstlicht. Op de schietbaan met verlichting (bijv. plafondverlichting) kan deze kap de hinderlijke schittering als strooilicht wegnemen. Voor jagers houdt de zonneklep de lens droog tijdens de jacht met regen. Daarnaast heeft u als jager 10 tot 15 minuten langer zicht tijdens de schemering. Het helpt ook oudere ogen, die gevoeliger zijn voor schittering, beter te zien door een richtkijker.

G4 BDC dradenkruis (MOA)

Het G4 BDC dradenkruis in MOA van deze Razor HD LH 3-15x42 richtkijker is ontworpen naar het klassieke "German Number 4" dradenkruis. Dit nieuwe G4-BDC dradenkruis is schoon en overzichtelijk, maar ook zeer veelzijdig, voor optimale doelgroep acquisitie en ‘pinpoint’ nauwkeurigheid. De G4 BDC is de perfecte mix tussen features en functionaliteit en ideaal voor schoten op lange afstand. De dot in het midden van het dradenkruis maakt het richten zeer eenvoudig, daarnaast bieden de horizontale BDC strepen de mogelijkheid tot lange afstand schoten. De iets dikkere lijnen van het dradenkruis maken het eenvoudig om ze te zien bij weinig licht.

Toepassing Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker

Zoekt u een jacht richtkijker die perfect is voor de jacht en op de schietbaan, ook onder slechte lichtcondities van de morgen tot de nacht, licht in gewicht, voor korte en lange afstanden en voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is de Vortex Razor HD LH (Light Hunter) precies wat u zoekt. Deze Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker heeft kristalheldere en super scherpe beelden, is zeer nauwkeurig, licht in gewicht en ideaal voor jagen en sportschieten tot ± 800 meter onder alle omstandigheden. De side focus knop verwijdert parallax en zorgt dat uw target altijd scherp in beeld is.


Maten:

L1: 279mm
L2: 41mm
L3: 53mm
L4: 127mm 
H1: 41mm
H2: 43mm

Kenmerken van de Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker:

 • Premium HD (High Density) Lenzen
 • XRplus full multi coatings
 • 25,4 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium (ook gebruikt voor vliegtuigen)
 • Hard Anodized Stealth Shadow Finish (speciale harde coating die beschermt en tevens de richtkijker help camoufleren)
 • Waterdicht, stofdicht en nevelvrij
 • ArmorTek coating
 • Schokbestendig
 • Second Focal Plane Dradenkruis

Ook verkrijgbaar in de richtkijker versies:Levenslange garantie Vortex Razor HD LH 3-15x42

Vortex heeft de beste garantie in de markt en een fantastische klantenservice. Alle Vortex richtkijkers worden namelijk geleverd met een Ongelimiteerde levenslange VIP-garantie. “VIP staat voor een zeer belangrijke belofte aan u, onze klant. Wij repareren of vervangen uw Vortex product in het geval dat het beschadigd of defect is — kosteloos voor u. Als wij uw product niet kunnen herstellen, vervangen wij deze met een product in perfecte staat van gelijke of betere fysieke conditie”, Aldus vortex Optics.


Levering:

 • Vortex Razor HD LH 3-15x42 Richtkijker, G4 BDC Dradenkruis
 • 7,6 cm Zonnekap
 • Lens Cover
 • Schoonmaak doekje
 • Handleiding
 • Richtkijker Handleiding


   Review:     Razor HD LH richtkijker beste voor jacht van morgen tot nacht


Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 3-15x
Diameter objectief: Help 42mm
Gezichtsveld op 100m: Help 10.9 - 2.16 m
Buisdikte: Help 25,4 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 34.29 cm
Gewicht: Help 467 gr
Kleur: Help Zwart
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help G4 DBC
Parallax instelling: Help 19 m (20 yards) tot oneindig
Max. Breedteverstelling: Help 55 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 55 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane: Help Second Focale Plane (SFP)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Razor HD LH Light Hunter Richtkijkers

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.