Vortex Ranger 1800 Afstandmeter

De Vortex Ranger 1800 is een afstandmeter die eenvoudig te bedienen is door middel van twee knoppen op de bovenzijde van het apparaat. Deze afstandsmeter meet de afstand van objecten van 9 tot 1646...

Verwachte levertijd

12 week(en)

‚ā¨¬†499,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Vortex Ranger 1800 is een afstandmeter die eenvoudig te bedienen is door middel van twee knoppen op de bovenzijde van het apparaat. Deze afstandsmeter meet de afstand van objecten van 9 tot 1646 meter. De volledig multi-gecoate lenzen leveren optimale lichttransmissie. De o-ringen verzegelen de Ranger 1800 voor waterdichte prestaties en maakt hem bestand tegen diverse weersomstandigheden. De lenzen van de Ranger 1800 zijn voorzien van anti-reflectie multicoating voor een zeer helder beeld. Hij kan worden ingesteld in zowel yards als meters.

 

Vortex Ranger afstandsmeters vernieuwd in 2018

Geheel vernieuwd in 2018 met nog groter opgezet vermogen, geven Ranger afstandmeters jagers en schutters afstand gegevens, die nodig zijn voor nauwkeurige schoten. Ranger afstandmeters zijn makkelijk in gebruik met een duidelijk scherm en zeer intuïtief menu. De Ranger houdt dingen eenvoudig, maar biedt een hoog niveau van prestaties. De Primaire HCD (Horizontal Component Distance) modus geeft een hoek-gecompenseerd afstandsmeting weer tot het object. Ideaal voor jagers, target schutters en boogschutters, om er zeker van te zijn dat je schot altijd een hit is.
 

Vortex Ranger 1800 Afstandmeter met verschillende Modus

De Vortex Ranger 1800 is heeft 3 verschillende modus; HCD, LOS en Scan. De HCD modus laat de horizontale afstand tot een object zien terwijl je naar dit object kijkt onder een hoek. De LOS (Line Of Sight) modus is speciaal voor de jager die met behulp van de Ranger 1800 zijn wapen wil afstellen op zijn doelwit. De Scan modus wordt gebruikt om de afstand van bewegende objecten zoals auto's of dieren te kunnen meten.
 

Gebruik Vortex Ranger 1800

De Vortex Ranger 1800 is Compact, ergonomisch en lichtgewicht en daarom eenvoudig mee te nemen of om uw nek te hangen d.m.v. de meegeleverde draagriem. Rubberen Amor coating van de body geeft een veilige en slipvaste greep. De verstelbare clip, aan de body van de afstandsmeter, biedt een innovatieve manier om hem te bevestigen aan uw riem, zak of andere gladde ondergrond. De clip kan worden gemonteerd aan de linker- of rechterkant van de afstandsmeter of volledig verwijderd. Tevens is de Vortex Ranger 1800 voorzien van een statiefaansluiting. Dit geeft de mogelijkheid om stabielere metingen te maken van kleine doelen op langere afstanden. De Ranger werkt op een normale CR2-batterij.
 

Specificaties Vortex Ranger 1800:

  • Afstandsmeter: 9-1646m (Ree afstand: 9-822m)
  • Nauwkeurigheid afstandsmeter: ± 3 m op 1000 m
  • Meettijd: circa 1 seconden
  • Maximale meethoek: 60 graden
  • Dioptrieinstelling +/- 3
 


 

Levering:

  • 1x Vortex Ranger 1800
  • 1x Riemclip
  • 1x Draagriem
  • 1x Opbergtag
  • 1x CR2 Batterij
 

Merk:

 

Vortex

Gebruik:

 

Jacht, Sport, Vogels kijken

Vergroting:

 

6x

Lensdiameter:

 

22 mm

Uittredepupil:

 

17 mm

Kleur:

 

Groen/Zwart

Gewicht:

 

220 g

Gezichtsveld op 1000m:

 

96 m

Gezichtsveld hoek:

 

6 graden

Gasgevuld/waterdicht:

 

Ja

Waterproof:

 

Ja

Scherpstelling:

 

Individuele scherpstelling

Twistup oculairen:

 

Nee

Statiefaansluiting:

 

Ja

Garantie:

 

Levenslang

Handleiding:

 

Manual Vortex Ranger 1800 Afstandmeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.