Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa

Deze Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa is uit het assortiment gehaald. Als alternatief zou u kunnen kijken naar deze scope mount: Vortex Precision 35mm Extended Cantilever mount De...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 259,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa is uit het assortiment gehaald. Als alternatief zou u kunnen kijken naar deze scope mount: Vortex Precision 35mm Extended Cantilever mount

De Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa is een stevige montage ring voor richtkijkers met een buisdiameter van 35 mm. Door de unieke vormgeving van de cantilever mount, kan een richtkijker ook op een kortere montagerail gemonteerd worden. De ring is geschikt voor een weaver/picatinny rail en plaatst de richtkijker op 40 mm vanaf de basis. De Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa is heeft een correctie van 20 moa waardoor de minute of angle wordt gecorrigeerd.

Toepassing Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa

De Vortex Precision Extended Cantilever 35 mm 20 moa is zeer geschikt voor geweren met een 0 MOA rail, waarbij de schutter niet voldoende in hoogte kan corrigeren. In deze montage is een extra correctie van 20 moa verwerkt, waardoor er wel voldoende hoogteverstelling is. Dit kan met name op langere afstanden een uitkomst bieden voor dit type geweren met 0 MOA rail.

Levenslange garantie Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.


Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa maten


Levering:

  • 1x Vortex Precision Extended Cantilever 35mm 20 moa
  • 1x torxsleutel 55

Merk:

Vortex

Gewicht:

212 gram

Type accessoire:

Richtkijker Montage voor richtkijkers met buisdiameter van 35 mm

Kleur:

Zwart

Materiaal:

Metaal

Geschikte voor Buisdikte:

35 mm

Gewicht:

212,6 Gram

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.