Vortex Momentsleutel Montage Kit (Torque wrench)

LET OP: Deze Vortex Momentsleutel Montage Kit (Torque wrench) is uit het assortiment gehaald en vervangen door deze: Vortex Momentsleutel CTW2 Montage Kit (Torque wrench). De Vortex Momentsleutel M...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 89,90
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Vortex Momentsleutel Montage Kit (Torque wrench) is uit het assortiment gehaald en vervangen door deze: Vortex Momentsleutel CTW2 Montage Kit (Torque wrench).De Vortex Momentsleutel Montage Kit (Torque wrench) voorkomt onherstelbare beschadigingen aan uw richtkijker, om al uw Vortex montages snel en eenvoudig vast te zetten. Dit is een kwaliteitsinstrument en strakke, solide sleutel met soepele aanpassingen in stappen van 1 lb. Met deze instelbare momentsleutel kunt u alle schroeven aandraaien met de juiste spanning. De momentsleutel is makkelijk in te stellen variërend van 10 in/lbs to 50 in/lbs.

Voorkom beschadiging van uw richtkijker door onjuiste spanning op montages

Verkeerde spanning op de montageringen kan leiden tot het verkeerd uitgelijnd raken van uw richtkijker en in het ergste geval onherstelbare schade aan de buis van de richtkijker. De turrets kunnen verkeerd gaan werken en de parallax-knop kan gaan vast zitten. Om dergelijke schade te voorkomen is het goed om altijd deze momentsleutel te gebruiken voor de juiste spanning op uw Vortex montageringen en montages. Daarnaast kan deze ook gebruikt worden voor vele andere ringen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Voordeel Vortex Momentsleutel Montage Kit

Andere sleutels op de markt hebben vaak een aanpassingsmogelijkheid in stappen van 5 lb. Dit geeft weinig nauwkeurigheid en nauwelijks verschil met door het zelf te voelen. Deze momentsleutel Montage Kit van Vortex is veel nauwkeuriger en komt met een certificaat van kalibratie. Zo heeft u altijd de juiste spanning op uw montages.

Toepassing Momentsleutel Montage Kit

Wanneer u de Vortex Momentsleutel Montage Kit toevoegd aan uw jachtuitrusting of uitrusting voor de schietbaan heeft u altijd het juiste montagehulpmiddel bij de hand en kunt u de schroeven van uw montages met de juiste spanning vastzetten.


Levering:

  • 1x Momentsleutel
  • 1x Inbus bit 3/16
  • 1x Inbus bit 2,5 mm
  • 1x Inbus bit 3 mm
  • 1x Torx bit T15
  • 1x Torx bit T25
  • 1x Platkopbit 10 mm
  • 1x 1/2 Inch Dop
  • 1x 1/4 Inch Dopadapter
  • 1x Full color verpakking

Merk:

Vortex

Type accessoire:

Richtkijker Montage

Geschikte voor Buisdikte:

25,4 mm, 30 mm, 34 mm, 35 mm

Handleiding:

Manual Vortex Torque wrench mounting kit

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.