Vortex Glasspak Verrekijker Harnas

De Glasspak van Vortex biedt een veilige manier om uw verrekijker te beschermen en om hem op een comfortabele manier mee te nemen. U draagt het Glasspak dicht tegen uw lichaam, waardoor u uw verrek...

Standaard levertijd

1 dag

€ 51,95
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Glasspak van Vortex biedt een veilige manier om uw verrekijker te beschermen en om hem op een comfortabele manier mee te nemen. U draagt het Glasspak dicht tegen uw lichaam, waardoor u uw verrekijker met één handbeweging kunt bereiken. Tevens is dit een veilige manier om uw verrekijker te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Glasspak heeft een afmeting van 17,2 x 15,9 x 9,5cm. De camouflage kleur zorgt ervoor dat de aandacht zo min mogelijk op u wordt gevestigd.

Toepassing Glasspak

Gaat u regelmatig de natuur in om de schoonheid van bijvoorbeeld herten of vogels te bewonderen• Dan is de Glasspak een ideale accessoire. Dankzij de geoptimaliseerde vorm is zelfs de Diamondback 12x50 geschikt voor de Glasspak, maar is de tas niet groter dan nodig. De Glasspak weegt slechts 227 gram, waardoor hij zonder problemen de hele dag gedragen kan worden. Het speciale harnas zorgt voor een optimale verdeling van het gewicht over uw rug en schouders. U kunt de banden van het harnas verstellen, voor een fijne draagpositie. Aan de zijkanten en achterkant van het Glasspak bevinden zich extra opbergvakken voor bijvoorbeeld accessoires van uw verrekijker en uw smartphone.


Levering:

  • 1x Verrekijker tas
  • 1x Harnas

Merk:HelpVortex
Type:HelpOverig

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.