Vortex Fury HD 5000 Verrekijker met Afstandmeter 10x42

De Vortex Fury HD 5000 Verrekijker met Afstandmeter is uitermate geschikt is voor jagers en (sport)schutters. Hoogwaardige optica en lange afstandmetingen komen samen in deze geheel nieuwe Fury HD ...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 1.399,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Vortex Fury HD 5000 Verrekijker met Afstandmeter is uitermate geschikt is voor jagers en (sport)schutters. Hoogwaardige optica en lange afstandmetingen komen samen in deze geheel nieuwe Fury HD 5000 10x42 laserafstandsmeter. Gemak, snelheid, efficiëntie en waardevolle functionaliteit voor twee doeleinden. Deze Vortex Fury HD heft alle voordelen van een verrekijker met hoge resolutie, perfect gecombineerd met een hoekgecompenseerde afstandsmeter. De verrekijker is lichtgewicht en met één hand te bedienen, wat deze erg handig maakt voor dit soort doeleinden. De verrekijker heeft een bereik tot wel 1.450 meter voor objecten met het formaat van een hert.

HCD (Horizontal Component Distance) en LOS (Line of Sight)

De Vortex Fury HD 5000 beschikt over state-of-the-art techniek HCD (Horizontal Component Distance) en LOS (Line of Sight). De HCD compenseert de hoek van een helling of daling, om de afstand tot het doel weer te geven. Dit geeft bijvoorbeeld geweer- en boogjagers de informatie die nodig is om de hoek te compenseren bij het maken van een nauwkeurige afstandsbepaling ten aanzien van het schot. Hiermee kunt u dus ook metingen in bergachtig gebied uitvoeren. De Line of Sight daarentegen geeft de directe, werkelijke afstand tot het betreffende object aan en houdt geen rekening met eventuele hoeken.

Vortex Fury HD met XR-lenscoating voor optimale lichttransmissie

Voor een hoge betrouwbaarheid is de Vortex Fury HD 5000 voorzien van diverse coatingen. Zo zijn de lenzen voorzien van XR-lenscoating voor een optimale lichttransmissie en beschikken deze tevens over een multi-coating die beschermt tegen krassen, olie en ander vuil. De rubberen pantserbehuizing zorgt daarbij voor een stevige grip. De verrekijker is volledig afgedicht met O-ringen en gevuld met stikstofgas, waardoor deze bestand is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de twist-up oculairdoppen kan de verrekijker gebruikt worden door zowel brildragers als niet-brildragers.

Toepassing Vortex Fury HD 5000

Om de Vortex Fury HD 5000 te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterij in het compartiment. Vervolgens start u de verrekijker op door op de measure-toets te klikken. Tijdens het meten bepaal u zelf de meeteenheid (yards of meters) en kunt u eveneens de helderheid van het weergegeven beeld bepalen. Middels een binoculair-statiefadapter (niet meegeleverd) kunt u de verrekijker optioneel nog op statief plaatsen.

Levenslange Vortex garantie

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP-garantie. Dit geldt ook voor de electronische componenten!


Levering:

  • 1x Vortex Fury HD 5000
  • 2x Objectiefdop
  • 2x Oculairdop
  • 1x Draagtas en toebehoren
  • 1x Lensdoek
  • 1x CR2-lithium batterij
  • 1x Handleiding
  • 1x Kleurenverpakking

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 10x
Type verrekijker: Help Dakkant, Binoculair
Gebruik: Help Jacht, Sport
Uittredepupil: Help 4,2 mm
Lenscoating: Help XR Lenscoating
Prisma type: Help BaK-4
Kleur: Help Marinegroen
Afmetingen: Help 14,7 x 12,7 cm (HxB)
Gewicht: Help 916 gram
Scherp vanaf: Help 4 m
Coating: Help Full multicoating
Diameter objectief: Help 42 mm
Gasgevuld/waterdicht: Help Ja
Waterproof: Help Ja
Scherpstelling: Help Centrale scherpstelling, Centrale dioptrie scherpstelling
Twistup oculairen: Help Ja
Statiefaansluiting: Help Ja
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Fury HD 5000 Verrekijker met Afstandmeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.