Vortex Diamondback 4-12x40 AO Richtkijker, Dead-Hold BDC Dradenkruis (MOA)

42000006 42000005 42200252 42200251 42210252 42210251 437237 42000050 42000031 42000030 42000085

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 359,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze richtkijker is vervangen door: Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker, VMR-1 DradenkruisDe Vortex Diamondback 4-12x40 AO is een geweldige richtkijker voor de jacht en het schieten op variërende afstanden, door zijn verstelbaar objectief van 40mm. D.m.v. het draaibare objectief stelt u de parallaxcorrectie in op de juiste afstand, om zo nauwkeurig mogelijk te richten. Deze richtkijker heeft superieure helderheid en beste gezichtsveld t.o.v. de meeste concurrenten. De Diamondback heeft duidelijk de meest robuuste constructie (metal on metal) en is geschikt voor zwaar kaliber. Een ideale richtkijker voor varmint en predator hunting, maar ook voor de jacht op groot wild, op hagelgeweer en het lange afstand schieten. Deze richtkijker wordt ook veel gebruikt op de schietbaan. U bent met deze Diamondback 4-12x40 AO richtkijker gedekt door een ongelimiteerde levenslange garantie, uniek in de markt.

Typische Kenmerken van de Vortex Diamondback richtkijker serie

De Typische Kenmerken van deze Vortex Diamondback richtkijker serie zijn; fully multi coating lenzen, grote oogafstand, lichte gewicht, lage reset “Metal on metal” turrets, Precision Glide Erector systeem en het grote gezichtsveld of "Field of view".

 

Vortex Diamondback 4-12x40 AO richtkijker Voordelen

Deze Vortex Diamondback 4-12x40 AO richtkijker biedt de hoogste optische duidelijkheid en helderheid door de fully multi coating lenzen, die je gewoonlijk niet zult vinden in vergelijkbare producten binnen deze verbazingwekkend prijsklasse. Andere voordelen voor deze Diamondback richtkijker zijn het lichte gewicht, wat hem perfect maakt voor de jacht. Deze scope kan gemonteerd worden op vrijwel elk soort geweer, zonder het wapen veel zwaarder te maken. Vortex Diamondback richtkijkers zijn voorzien van lage “Metal on metal” turrets met reset mogelijkheid op 0. De “metal on metal” turrets zorgen ervoor dat de kliks beter voelbaar en hoorbaar zijn tijdens het instellen. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.

 

Extra Pluspunten Vortex Diamondback 4-12x40 AO

De Diamondback 4-12x40 AO beschikt over een verstelbaar objectief. Dit instelbaar objectief zorgt ervoor dat u het doel altijd scherp in beeld heeft en voorkomt parallax. Deze richtkijker is voor parallax instelbaar van 9,1 meter tot 300 meter en oneindig. Het Precision-Glide Erector systeem maakt gebruik van premium-componenten in het zoom lens mechanisme. Dit zorgt ervoor dat het aanpassen van de vergroting heel soepel verloopt, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het grootste pluspunt van de Diamonback t.o.v. de Crossfire serie is het veel grotere gezichtsveld. Het blikveld van deze Vortex Diamondback 4-12x40 AO is 11m op 100m bij de kleinste vergroting en 4m bij de grootste vergroting van 12x.

 

Dead Hold BDC (Bullet Drop Compensating) dradenkruis

Deze Vortex Diamondback 4-12x40 AO is uitgerust met een sterk aangepast dradenkruis-ontwerp dat volledig afrekent met het giswerk in windinvloed en holdover aanpassingen. Met het snelle focus oculair kunt u snel een eenvoudig dit BDC dradenkruis scherp stellen. BDC staat voor Bullet drop compensation; compensatie voor het dalen van de kogel door de zwaartekracht. Als u vooraf weet op welke afstand u wilt gaan schieten, kunt u met behulp van dit Dead-Hold BDC dradenkruis de holdover waarde krijgen. Deze geeft het aantal klikken aan die u omhoog moet instellen, om zeker te weten dat het midden van uw dradenkruis (punt van doel) gelijk is aan uw werkelijke beoogde kogelinslagpunt. Het Dead-Hold BDC dradenkruis is daarom een uitstekende keuze voor de jacht en het schieten op verschillende afstanden, waar holdover van belang is.

Afmetingen Vortex Diamondback 4-12x40 AO Richtkijker
Maten:

L1: 325mm L5: 107mm
L2: 56mm   L6: 79mm
L3: 51mm   H1: 52mm
L4: 140mm H2: 43mm

Kenmerken van de Vortex Diamondback 4-12x40 AO Richtkijker zijn:

  • Full multi coating
  • Buiscontructie uit één deel
  • Precision Glide Erector systeem voor een soepel zoom mechanisme
  • Snel focus oculair
  • Reset turrents, Opnieuw indexeren van de "nul" met de turrents zonder behulp van gereedschap
  • Nevelvrij, water- en stofdicht
  • Schokbestendig


Ongelimiteerde levenslange VIP-garantie van Vortex

Vortex heeft de beste garantie in de markt en een fantastische klantenservice. Alle Vortex richtkijkers worden namelijk geleverd met een Ongelimiteerde levenslange VIP-garantie. “VIP staat voor een zeer belangrijke belofte aan u, onze klant. Wij repareren of vervangen uw Vortex product in het geval dat het beschadigd of defect is — kosteloos voor u. Als wij uw product niet kunnen herstellen, vervangen wij deze met een product in perfecte staat van gelijke of betere fysieke conditie”, Aldus vortex Optics.


Levering:

  • Diamondback 4-12x40 AO Richtkijker
  • Lensdoppen
  • Schoonmaakdoek

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 4-12x
Diameter objectief: Help 40 mm
Eye relief (oogafstand): Help 7,8-8,6 cm
Gezichtsveld op 100m: Help 11-4 m
Buisdikte: Help 25,4 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 32,5 cm
Gewicht: Help 422 g
Kleur: Help Zwart
Montage lengte (mm): Help 325
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help Dead-Hold BDC
Verlichting Dradenkruis: Help Nee
Parallax instelling: Help 9,1 m (10 yards
Max. Breedteverstelling: Help 60 MOA 
Max. Hoogteverstelling: Help 60 MOA 
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane: Help Second Focale Plane (SFP)
Garantie: Help Levenslang

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.