Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire Richtkijker, V-Plex Dradenkruis (MOA)

De Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire richtkijker is ideaal voor de jacht op kortere afstand en snel bewegende doelen. Deze richtkijker heeft superieure helderheid en beste gezichtsveld t.o.v. de me...

Standaard levertijd

1 dag

€ 249,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

De Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire richtkijker is ideaal voor de jacht op kortere afstand en snel bewegende doelen. Deze richtkijker heeft superieure helderheid en beste gezichtsveld t.o.v. de meeste concurrenten. De Diamondback heeft duidelijk de meest robuuste constructie (alles metaal) en is geschikt voor zwaar kaliber. De parallax van deze scope ingesteld 45,7 meter (50 yards) waardoor hij perfect is voor gebruik op korte afstand op .22 rimfire geweren, jachtgeweren en muzzleloaders. Vortex heeft een fantastische klantenservice en de beste garantie in de markt. Met deze Diamondback 2-7x35 Rimfire Richtkijker bent u dan ook gedekt door de ongelimiteerde levenslange Garantie van Vortex.

Vortex Diamondback richtkijker serie Typische Kenmerken

De Typische Kenmerken van deze Vortex Diamondback richtkijker serie zijn; fully multi coating lenzen, grote oogafstand, lichte gewicht, lage reset “Metal on metal” turrets, Precision Glide Erector systeem en grote gezichtsveld.

Voordelen Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire richtkijker

Deze Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire richtkijker biedt de hoogste optische duidelijkheid en helderheid door de fully multi coating lenzen, die je gewoonlijk niet zult vinden in vergelijkbare producten binnen deze verbazingwekkend prijsklasse. Andere voordelen voor deze Diamondback richtkijker zijn het lichte gewicht, wat hem perfect maakt voor de jacht. Deze scope kan gemonteerd worden op vrijwel elk soort geweer, zonder het wapen veel zwaarder te maken. Vortex Diamondback richtkijkers zijn voorzien van lage “Metal on metal” turrets met reset mogelijkheid op 0. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.

Extra Pluspunten van de Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire

Het Precisie-Glide Erector systeem van de Diamondback 2-7x35 Rimfire maakt gebruik van premium-componenten in het zoom lens mechanisme. Dit zorgt ervoor dat het aanpassen van de vergroting heel soepel verloopt, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het grootste pluspunt van de Diamondback t.o.v. de Crossfire serie is het veel grotere blikveld. Het gezichtsveld van deze Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire is 13,6m op 100m bij de kleinste vergroting en 4,5m op 100m bij de grootste vergroting van 7x. Als je niet te veel geld wilt besteden, is deze solide scope veruit de beste keuze in deze prijsklasse.

V-Plex dradenkruis

De Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire is voorzien van een Second focal plane V-plex dradenkruis. Bij een Second Focal Plane richtkijker, vergroot het dradenkruis niet mee als u inzoomt, deze blijft dezelfde grote houden. Het V-plex dradenkruis is het meest populaire, all-purpose jacht dradenkruis welke geschikt is voor een breed scala aan jacht toepassingen. Het V-plex dradenkruis is tevens een all-round dradenkruis voor zowel jagen als sportschieten.

Maten:

L1: 297mm L5: 76mm
L2: 51mm L6: 79mm
L3: 53mm H1: 48mm
L4: 137mm H2: 43mm

Kenmerken van de Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire Richtkijker zijn:

  • Full multi coating
  • Buiscontructie uit één deel
  • Precision Glide Erector systeem voor een soepel zoom mechanisme
  • Snel focus oculair
  • Reset turrents, Opnieuw indexeren van de "nul" met de turrents zonder behulp van gereedschap
  • Nevelvrij, water- en stofdicht
  • SchokbestendigOngelimiteerde en levenslang Vortex VIP-garantie!

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie van Vortex Optics.


Levering:

  • Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire Richtkijker
  • Lensdoppen
  • Schoonmaakdoek

Merk:HelpVortex
Vergroting:Help2-7x
Diameter objectief:Help35 mm
Eye relief (oogafstand):Help8,4 cm
Gezichtsveld op 100m:Help13,6-4,5 m
Buisdikte:Help25,4 mm
Lenscoating:HelpFull multicoating
Lengte buis:Help29,7 cm
Gewicht:Help408 g
Kleur:HelpZwart
Montage lengte (mm):Help297
Gasgevuld:HelpJa
Montering meegeleverd:HelpNee
Dradenkruis type:HelpV-Plex (MOA)
Verlichting Dradenkruis:HelpNee
Parallax instelling:Help45,7 m (50 yards)
Max. Breedteverstelling:Help100 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help100 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm):Help1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane:HelpSecond Focale Plane (SFP)
Garantie:HelpLevenslang

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.