Vortex Diamondback 2-7x35 Richtkijker, Dead-Hold BDC Dradenkruis (MOA)

42000004 42000005 42200252 42200251 42210252 42210251 42000050 42000031 42000030 42000085

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 259,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze richtkijker is vervangen door: Vortex Diamondback 2-7x35 Rimfire Richtkijker, V-Plex Dradenkruis (MOA)De Vortex Diamondback 2-7x35 Richtkijker is ideaal voor het jagen op kortere afstand en snel bewegende doelen. De Diamondback heeft superieure helderheid en beste gezichtsveld t.o.v. de meeste concurrenten. Deze richtkijker heeft duidelijk de meest robuuste constructie (alles metaal) en is geschikt voor zwaar kaliber. Ideaal voor de drijfjacht, jagen op groot wild, als muzzleloader en op een hagelgeweer. Vortex heeft een fantastische klantenservice en de beste garantie in de markt. Met deze Diamondback 2-7x35 Richtkijker bent u dan ook gedekt door de ongelimiteerde levenslange VIP-Garantie.

Vortex Diamondback richtkijker serie Typische Kenmerken

De Typische Kenmerken van deze Vortex Diamondback richtkijker serie zijn; fully multi coating lenzen, lichte gewicht, lage reset “Metal on metal” turrets, Precision Glide Erector systeem en grote gezichtsveld.

Vortex Diamondback 2-7x35 richtkijker Voordelen

Deze Vortex Diamondback 2-7x35 richtkijker biedt de hoogste optische duidelijkheid en helderheid door de fully multi coating lenzen, die je gewoonlijk niet zult vinden in vergelijkbare producten binnen deze verbazingwekkend prijsklasse. Andere voordelen voor deze Diamondback richtkijker zijn het lichte gewicht, wat hem perfect maakt voor de jacht. Deze scope kan gemonteerd worden op vrijwel elk soort geweer, zonder het wapen veel zwaarder te maken. Vortex Diamondback richtkijkers zijn voorzien van lage “Metal on metal” turrets met reset mogelijkheid op 0. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.

Extra Pluspunten van Vortex Diamondback 2-7x35

Het Precisie-Glide Erector systeem van de Diamondback 2-7x35 maakt gebruik van premium-componenten in het zoom lens mechanisme. Dit zorgt ervoor dat het aanpassen van de vergroting heel soepel verloopt, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het grootste pluspunt van de Diamondback t.o.v. de Crossfire serie is het veel grotere blikveld. Het gezichtsveld van deze Vortex Diamondback 2-7x35 is 13,6m op 100m bij de kleinste vergroting en 4,5m op 100m bij de grootste vergroting van 7x. Mocht u niet te veel geld willen besteden, dan is deze solide scope veruit de beste keuze in deze prijsklasse.

Dead Hold BDC dradenkruis

Deze Vortex Diamondback 2-7x35 beschikt over een sterk aangepast dradenkruis-ontwerp dat volledig afrekent met het giswerk in windinvloed en holdover aanpassingen. Met het snelle focus oculair kunt u snel een eenvoudig dit BDC dradenkruis scherp stellen. BDC staat voor Bullet drop compensation; compensatie voor het dalen van de kogel door de zwaartekracht. Als u vooraf weet op welke afstand u wilt gaan schieten, kunt u met behulp van dit Dead-Hold BDC dradenkruis de holdover waarde krijgen. Deze geeft het aantal klikken aan die u omhoog moet instellen, om zeker te weten dat het midden van uw dradenkruis (punt van doel) gelijk is aan uw werkelijke beoogde kogelinslagpunt. Het Dead-Hold BDC dradenkruis is daarom een uitstekende keuze voor de jacht en het schieten op verschillende afstanden, waar holdover van belang is.Maten:

L1: 297mm L5: 76mm
L2: 51mm L6: 79mm
L3: 53mm H1: 48mm
L4: 137mm H2: 43mm

Kenmerken van de Diamondback 2-7x35 Richtkijker zijn:

  • Full multi coating
  • Buiscontructie uit één deel
  • Precision Glide Erector systeem voor een soepel zoom mechanisme
  • Snel focus oculair
  • Reset turrents, Opnieuw indexeren van de "nul" met de turrents zonder behulp van gereedschap
  • Nevelvrij, water- en stofdicht
  • Schokbestendig


Ongelimiteerde en levenslang Vortex VIP-garantie!

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie van Vortex Optics.


 

Levering:

  • Diamondback 2-7x35 Richtkijker
  • Lensdoppen
  • Schoonmaakdoek

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 2-7x
Diameter objectief: Help 35 mm
Eye relief (oogafstand): Help 8,4 cm
Gezichtsveld op 1000m: Help 13,6-4,5 m
Buisdikte: Help 25,4 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 29,7 cm
Gewicht: Help 408 g
Kleur: Help Zwart
Montage lengte (mm): Help 297
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help Dead-hold DBC (MOA)
Verlichting Dradenkruis: Help Nee
Parallax instelling: Help 91 m (100 yards)
Inclusief railmontering: Help Nee
Flip-up lensdoppen: Help Nee
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane: Help Second Focale Plane (SFP)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Diamondback Richtkijker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.