Top

Vortex Diamondback 12x50 Verrekijker

9% Korting
 • Vortex Diamondback 12x50 Verrekijker
 • Vortex Diamondback 12x50 Verrekijker
€ 319,00
289,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 18


De Vortex Diamondback 12x50 is een verrekijker met grote lensdiameter van 50mm, waardoor er veel licht wordt opgevangen. Door deze lichtsterkte presteert hij uitstekend tijdens zonsopkomst en schemering. Hierdoor is deze Vortex Diamondback 12x50 ook zeer geschikt voor de jacht. Hij heeft een gezichtsveld (field-of-view) van 82 meter (5,2°) op 1000 meter. Hij is vanaf 2,1 meter scherp te stellen. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. Door zijn speciale gasvulling wordt de verrekijker beschermd tegen mist, water, stof en zand en bent u klaar voor alle weersomstandigheden, zelfs voor een fikse regenbui. Tevens is hij gevuld met stikstof, waardoor de lenzen niet zullen beslaan.

Extra eigenschappen Vortex Diamondback 12x50

Deze Diamondback 12x50 verrekijker is voorzien van rubberen bekleding wat zorgt voor een betere grip en hij kan tegen een val of stoot. Daarnaast is deze kijker zeer compact, waardoor hij makkelijk mee te nemen is voor onderweg, op reis of tijdens de jacht. De lenzen zijn voorzien van Fully Multi Coatings wat wil zeggen dat ze meerdere coatings hebben gehad. Dit resulteerd in een helder beeld met een hoog contrast en echte, levendige kleuren. De prisma's zijn voorzien van phase coating waardoor er weinig lichtverlies is. Hierdoor kun je ook tijdens de schemering goed dieren spotten, wat bijvoorbeeld handig is tijdens het jagen. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. 

Vortex Diamondback Verrekijker Nieuw en nog beter!

De gehele Vortex Diamondback serie heeft in 2016 een nieuw design gekregen, waardoor de verrekijker een stuk compacter is geworden dan zijn voorganger. Hier blijft het niet bij, want de coatings op de lenzen en prisma's zijn nog beter geworden. Zo zorgt speciale "Dielectric coating" op de prisma's voor ongeëvenaarde beelden tijdens omstandigheden met weinig licht. Ook nieuw is de close focus afstand. Deze was eerst 4 meter, maar is teruggebracht naar slechts 2 meter waardoor de verrekijker nu  ook geschikt maakt voor macro bezichtigingen.

De Vortex Diamondback 12x50 Verrekijker heeft de volgende kenmerken:

 • Fully multi coated lenzen
 • Fase gecorrigeerde prisma's
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • Rubberen bekleding
 • Statiefaansluiting
 • Twist-up eyecups

Levering:

 • Diamondback 12x50 verrekijker
 • Oculairdoppen
 • Objectiefdoppen
 • Brede nekband
 • Draagtas


Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 12x
Type verrekijker: Help Dakkant, Binoculair
Gebruik: Help Jacht, Sport, Reizen, Vogels kijken
Uittredepupil: Help 4,2 mm
Lenscoating: Help Full multi-coating
Prisma type: Help BaK-4
Kleur: Help Groen
Afmetingen: Help 17,2x17,0 (lxb)
Gewicht: Help 813 g
Lichtsterkte: Help 17,64
Schemergetal: Help 24,5
Gezichtsveld op 1000m: Help 82 m
Scherp vanaf: Help 2,1 m
Coating: Help Phase coating, Full multicoating
Diameter objectief: Help 50 mm
Gasgevuld/waterdicht: Help Ja
Waterproof: Help Ja
Scherpstelling: Help Centrale scherpstelling
Twistup oculairen: Help Ja
Statiefaansluiting: Help Ja
Garantie: Help Levenslang