Vortex Crossfire II 4-12x44 Richtkijker, V-Plex Dradenkruis (MOA)

De Vortex Crossfire II 4-12x44 Richtkijker heeft een aanpasbare vergrotingsrange van 4 tot 12x. De turrets zijn goed hoorbaar en verstelbaar met in ¼ MOA kliks. Hiermee kunt u de richtkijker gemakk...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 219,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

De Vortex Crossfire II 4-12x44 Richtkijker heeft een aanpasbare vergrotingsrange van 4 tot 12x. De turrets zijn goed hoorbaar en verstelbaar met in ¼ MOA kliks. Hiermee kunt u de richtkijker gemakkelijk afstellen op 100 meter en de instellingen voor hoogte en breedte aanpassen. Vervolgens kunt u deze richtkijker met het V-Plex dradenkruis op andere afstanden instellen. Het grote 44 mm objectief zorgt voor veel lichtinval en lichttransmissie, echter het beeld blijft door de fully multi coating lenzen toch helder en scherp. Een zeer populaire richtkijker, aangezien hij geschikt is voor veel doeleinden zoals voor de jacht en het sportschieten op korte en middellange afstanden en snel bewegende doelen. Tevens is deze Vortex Crossfire II 4-12x44 gedekt door de levenslange ongelimiteerde VIP-Garantie van Vortex Optics.

Typische eigenschappen Vortex Crossfire II richtkijkers

Deze populaire Vortex Crossfire II 4-12x44 richtkijker is helderder, sterker en lichter en is volledig omgebouwd om de prestaties van gelijk geprijsde richtkijkers te overtreffen. De typische kenmerken van deze Vortex richtkijker-serie zijn; een lange oogafstand, snel-focus-oculair, volledig multi-coating lenzen en verbeterde, MOA turrets met reset mogelijkheid.

Crossfire II 4-12x44 richtkijker voordelen

Met het Snelle Focus oculair van de Crossfire II 4-12x44 kunt u snel en eenvoudig het dradenkruis richten op doel. De volledig Multi-Coated lenzen met meerdere anti-reflecterende coatings op alle buitenkanten van de glasoppervlakken, verhogen de licht transmissie. Deze multi coatings geven de richtkijker dan ook een helderder en scherper beeld. Een lange oogafstand is met name handig bij wapens met grote terugslag en groot kaliber, krachtige patronen. Zware kalibers hebben een krachtige terugslag, en duwen het wapen door de terugslag naar achteren. Als uw oog is te dicht bij de richtkijker komt, kunt u een vervelend blauw oog oplopen. Dat zal u niet snel gebeuren met een eye relief van 9,6-11,1 cm. Deze richtkijker is daarmee ook geschikt voor zwaar kaliber geweren. 

Afwerking Vortex Crossfire II 4-12x44 richtkijker

De Capped Reset Turrets van de Crossfire 4-12x44 bieden de mogelijkheid om de turrets opnieuw te indexeren en resetten op 0 na het instellen van de richtkijker. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.

V-Plex dradenkruis (MOA)

Deze Vortex Crossfire II 4-12x44 richtkijker is voorzien van een Second focal plane V-plex dradenkruis. Bij een Second Focal Plane richtkijker, vergroot het dradenkruis niet mee als u inzoomt, deze blijft dezelfde grote houden. Het V-plex dradenkruis is het meest populaire, all-purpose jacht dradenkruis welke geschikt is voor een breed scala aan jacht toepassingen. Het V-plex dradenkruis is het meest populaire, all-purpose jacht dradenkruis welke geschikt is voor een breed scala aan jacht toepassingen.


Maten:

L1: 333mm L5: 102mm
L2: 58mm   L6: 91mm
L3: 48mm   H1: 51mm
L4: 140mm H2: 43mm 

Kenmerken van de Vortex Crossfire II 4-12x44 Richtkijker:

 • Fully multi-coated lenzen
 • Buis vervaardigd uit één deel
 • Gemaakt van aluminium dat ook bij vliegtuigen gebruikt wordt
 • Reset turrets
 • Water-, nevel- en stofdicht
 • Hard geannodiseerde afwerking
 • Fast-focus oculair
 • Bestand tegen zeer grote terugslag, ook van alle type krachtige luchtbuksenVortex VIP-garantie; Ongelimiteerd en levenslang!

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie van Vortex Optics.


Levering:

 • Crossfire II 4-12x44 richtkijker, V-Plex
 • Lensdoppen
 • Schoonmaakdoek

Merk:HelpVortex
Vergroting:Help4-12x
Diameter objectief:Help44 mm
Eye relief (oogafstand):Help9,6-11,1 cm
Gezichtsveld op 100m:Help11-5 m
Buisdikte:Help25,4 mm
Lenscoating:HelpFull multicoating
Lengte buis:Help32.3 cm
Gewicht:Help527 g
Kleur:HelpZwart
Montage lengte (mm):Help323
Gasgevuld:HelpJa
Dradenkruis type:HelpV-Plex
Verlichting Dradenkruis:HelpNee
Parallax instelling:Help91 m (100 yards)
Max. Breedteverstelling:Help50 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help50 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm):Help1/4 MOA (7,25 mm)
Garantie:HelpLevenslang
Handleiding:HelpManual Vortex Crossfire II richtkijkers met 25,4 mm buis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.