Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker, V-Plex Dradenkruis (MOA)

Deze Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker met V-Plex dradenkruis is een populaire all-purpose jacht richtkijker bestemd voor een breed scala van jacht-toepassingen. De Crossfire II 3-9x40 is duur...

Standaard levertijd

1 dag

€ 199,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker met V-Plex dradenkruis is een populaire all-purpose jacht richtkijker bestemd voor een breed scala van jacht-toepassingen. De Crossfire II 3-9x40 is duurzaam, betaalbaar, zeer veelzijdig waardoor hij een grote range aan mogelijkheden heeft. Deze richtkijker is zeer geschikt voor korte en middellange afstanden. Met 425 gram is het echt een lichtgewicht richtkijker. De Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker biedt de oplossing - en dan nog wat extra.
 

Typische eigenschappen Vortex Crossfire II richtkijkers

Deze populaire Vortex Crossfire II 3-9x40 richtkijker is helderder, sterker en lichter en is volledig omgebouwd om de prestaties van gelijk geprijsde richtkijkers te overtreffen. De typische kenmerken van deze Vortex richtkijker-serie zijn; een lange oogafstand, snel-focus-oculair, volledig multi-coating lenzen en verbeterde, MOA turrets met reset mogelijkheid.
 

Crossfire II 3-9x40 richtkijker voordelen

Met het Snelle Focus oculair van de Crossfire II 3-9x40 kunt u snel en eenvoudig het dradenkruis richten op doel. De volledig Multi-Coated lenzen verhogen de licht transmissie met meerdere anti-reflecterende coatings op alle buitenkanten van de glasoppervlakken. Deze multi coatings geven de richtkijker dan ook een helderder en scherper beeld. Een lange oogafstand is met name handig bij wapens met grote terugslag en groot kaliber, krachtige patronen. Zware kalibers hebben een krachtige terugslag, en duwen het wapen door de terugslag naar achteren. Als uw oog is te dicht bij de richtkijker komt, kunt u een vervelend blauw oog oplopen. Dat zal u niet snel gebeuren met een eye relief van 9,6-11,1 cm.
 

Afwerking Vortex Crossfire II 3-9x40 richtkijker

De Capped Reset Turrets van de Crossfire II 3-9x40 bieden de mogelijkheid om de turrets opnieuw te indexeren en resetten op 0 na het instellen van de richtkijker. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.
 

V-Plex dradenkruis (MOA)

Deze Vortex Crossfire II 3-9x40 is voorzien van een Second focal plane V-plex dradenkruis. Bij een Second Focal Plane richtkijker, vergroot het dradenkruis niet mee als u inzoomt, deze blijft dezelfde grote houden. Het V-plex dradenkruis is het meest populaire, all-purpose jacht dradenkruis welke geschikt is voor een breed scala aan jacht toepassingen. Het V-plex dradenkruis is tevens een all-round dradenkruis voor zowel jagen als sportschieten.


Maten:

L1: 305mm L5: 86mm
L2: 53mm   L6: 91mm
L3: 46mm   H1: 47mm
L4: 127mm H2: 43mm
 

Kenmerken Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker, V-Plex:

 • Fully multi-coated lenzen
 • Buis vervaardigd uit één deel
 • Gemaakt van aluminium dat ook bij vliegtuigen gebruikt wordt
 • Reset turrets
 • Water-, nevel- en stofdicht
 • Hard geannodiseerde afwerking
 • Fast-focus oculair
 • Bestand tegen zeer grote terugslag, ook van alle type krachtige luchtbuksen


 

Vortex VIP-garantie; Ongelimiteerd en levenslang!

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.


Levering:

 • Crossfire II 3-9x40 richtkijker, V-Plex
 • Lensdoppen
 • Schoonmaakdoek

 

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 3-9x
Diameter objectief: Help 40 mm
Eye relief (oogafstand): Help 9,6-11,1 cm
Gezichtsveld op 100m: Help 10.5-3.8 m
Buisdikte: Help 25,4 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 30.5 cm
Gewicht: Help 425 g
Kleur: Help Zwart
Montage lengte (mm): Help 323
Gasgevuld: Help Ja
Dradenkruis type: Help V-Plex
Verlichting Dradenkruis: Help Nee
Parallax instelling: Help 91 m (100 yards)
Max. Breedteverstelling: Help 60 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 60 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Crossfire II richtkijkers met 25,4 mm buis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.