Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker, Dead-Hold DBC Dradenkruis (MOA)

De Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker is een zeer populaire richtkijker, aangezien hij geschikt is voor veel doeleinde zoals de jacht en sportschieten. De Crossfire II 3-9x40 is duurzaam, betaa...

Standaard levertijd

1 dag

€ 199,00
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker is een zeer populaire richtkijker, aangezien hij geschikt is voor veel doeleinde zoals de jacht en sportschieten. De Crossfire II 3-9x40 is duurzaam, betaalbaar, zeer veelzijdig waardoor hij een grote range aan mogelijkheden heeft. Deze richtkijker is zeer geschikt voor korte en middellange afstanden. Met 425 gram is het echt een lichtgewicht richtkijker. De Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker biedt de oplossing - en dan nog wat extra.
 

Typische eigenschappen Vortex Crossfire II richtkijkers

Deze populaire Vortex Crossfire II 3-9x40 richtkijker is helderder, sterker en lichter en is volledig omgebouwd om de prestaties van gelijk geprijsde richtkijkers te overtreffen. De typische kenmerken van deze Vortex richtkijker-serie zijn; een lange oogafstand, snel-focus-oculair, volledig multi-coating lenzen en verbeterde, MOA turrets met reset mogelijkheid.
 

Crossfire II 3-9x40 richtkijker voordelen

Met het Snelle Focus oculair van de Crossfire II 3-9x40 kunt u snel en eenvoudig het dradenkruis richten op doel. De volledig Multi-Coated lenzen verhogen de licht transmissie met meerdere anti-reflecterende coatings op alle buitenkanten van de glasoppervlakken. Deze multi coatings geven de richtkijker dan ook een helderder en scherper beeld. Een lange oogafstand is met name handig bij wapens met grote terugslag en groot kaliber, krachtige patronen. Zware kalibers hebben een krachtige terugslag, en duwen het wapen door de terugslag naar achteren. Als uw oog is te dicht bij de richtkijker komt, kunt u een vervelend blauw oog oplopen.  Dat zal u niet snel gebeuren met een eye relief van 9,6-11,1 cm.
 

Afwerking Vortex Crossfire II 3-9x40 richtkijker

De Capped Reset Turrets van de Crossfire II 3-9x40 bieden de mogelijkheid om de turrets opnieuw te indexeren en resetten op 0 na het instellen van de richtkijker. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.
 

Dead-Hold BDC dradenkruis (MOA)

Deze Vortex Crossfire II 3-9x40 richtkijker is uitgerust met een Dead-Hold BDC dradenkruis. Een aangepaste hashmark ontwerp, dat giswerk op holdover en windinvloed correcties helpt te elimineren. Holdover is een waarde die wordt verzameld met behulp van de technologie van de BDC (bullet drop Compensation). Door de zwaartekracht op de kogel, moeten we met een boogje omhoog schieten om het doel te kunnen raken. Als u vooraf weet op welke afstand u wilt gaan schieten, kunt u met behulp van dit Dead-Hold BDC dradenkruis de holdover waarde krijgen. Deze geeft het aantal klikken aan die u omhoog moet instellen, om zeker te weten dat het midden van uw dradenkruis (punt van doel) gelijk is aan uw werkelijke beoogde kogelinslagpunt. Het Dead-Hold BDC dradenkruis is daarom een uitstekende keuze voor de jacht en het schieten op verschillende afstanden, waar holdover van belang is.


Maten:

L1: 305mm L5: 86mm
L2: 53mm   L6: 91mm
L3: 46mm   H1: 47mm
L4: 127mm H2: 43mm 
 

Kenmerken van Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker:

 • Fully multi-coated lenzen
 • Buis vervaardigd uit één deel
 • Gemaakt van aluminium dat ook bij vliegtuigen gebruikt wordt
 • Reset turrets
 • Water-, nevel- en stofdicht
 • Hard geannodiseerde afwerking
 • Fast-focus oculair
 • Bestand tegen zeer grote terugslag, ook van alle type krachtige luchtbuksen


 

Vortex VIP-garantie; Ongelimiteerd en levenslang!

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.


Levering:

 • Crossfire II 3-9x40 richtkijker
 • Lensdoppen
 • Schoonmaakdoek

 

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 3-9x
Diameter objectief: Help 40 mm
Eye relief (oogafstand): Help 9,6-11,1 cm
Gezichtsveld op 100m: Help 10.5-3.8 m
Buisdikte: Help 25,4 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 13,5 cm
Gewicht: Help 425 g
Kleur: Help Zwart
Montage lengte (mm): Help 345
Gasgevuld: Help Ja
Dradenkruis type: Help Dead-Hold BDC
Verlichting Dradenkruis: Help Nee
Parallax instelling: Help 91 m (100 yards)
Max. Breedteverstelling: Help 60 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 60 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Crossfire II richtkijkers met 25,4 mm buis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.