Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker, V-Plex Dradenkruis (MOA)

Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker is zeer geschikt voor de drijfjacht op niet al te grote afstanden. Deze richtkijker is voorzien van een V-Plex dradenkruis en heeft een 2-7x vergroting met kl...

Standaard levertijd

1 dag

€ 169,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker is zeer geschikt voor de drijfjacht op niet al te grote afstanden. Deze richtkijker is voorzien van een V-Plex dradenkruis en heeft een 2-7x vergroting met kleine 32 mm lens. Hiermee is hij ideaal voor snel schieten op korte afstanden en jagen. Speciaal ontworpen voor veeleisende jagers en sportschutters, biedt de Crossfire II 2-7x32 het hoogste niveaus van prestaties en betrouwbaarheid. Met functies zoals het royale long eye relief, robuuste constructie en nauwkeurige soepele controles, is deze Crossfire II 2-7x32 richtkijker klaar voor elke situatie. Tevens gedekt door de ongelimteerde levenslange VIP-Garantie van Vortex.
 

Typische eigenschappen Vortex Crossfire II richtkijkers

De typische kenmerken van deze Vortex richtkijker-serie zijn; een lange oogafstand, snel-focus-oculair, volledig multi-coating lenzen en verbeterde, terugstelbare of reset MOA turrets. De populaire Vortex Crossfire II 2-7x32 richtkijker is helderder, sterker en lichter en is volledig omgebouwd om de prestatienormen van gelijk geprijsde richtkijkers te overschrijden.
 

Crossfire II 2-7x32 richtkijker voordelen

Met het Snelle Focus oculair van de Crossfire II 2-7x32 kunt u snel en eenvoudig het dradenkruis richten op doel. De volledig Multi-Coated lenzen verhogen de licht transmissie met meerdere anti-reflecterende coatings op alle buitenkanten van de glasoppervlakken. Deze multi coatings geven de richtkijker dan ook een helderder en scherper beeld. Een lange oogafstand is met name handig bij wapens met grote terugslag en groot kaliber, krachtige patronen. Zware kalibers hebben een krachtige terugslag, en duwen het wapen door de terugslag naar achteren. Als uw oog is te dicht bij de richtkijker komt, kunt u een vervelend blauw oog oplopen. Dat zal u niet snel gebeuren met een eye relief van 9,6-11,1 cm.
 

Afwerking Vortex Crossfire II 2-7x32 richtkijker

De Capped Reset Turrets van de Crossfire II 2-7x32 bieden de mogelijkheid om de turrets opnieuw te indexeren en resetten op 0 na het instellen van de richtkijker. De beschermkapjes bieden externe bescherming voor de turrets. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.
 

V-Plex dradenkruis (MOA)

Deze Vortex Crossfire II 2-7x32 is voorzien van een Second focal plane V-plex dradenkruis. Bij een Second Focal Plane richtkijker, vergroot het dradenkruis niet mee als u inzoomt, deze blijft dezelfde grote houden. Het V-plex dradenkruis is het meest populaire, all-purpose jacht dradenkruis welke geschikt is voor een breed scala aan jacht toepassingen. Het V-plex dradenkruis is tevens een all-round dradenkruis voor zowel jagen als sportschieten.


Maten:

L1: 287mm L5: 69mm
L2: 53mm   L6: 91mm
L3: 41mm   H1: 39mm
L4: 127mm H2: 43mm
 

Kenmerken van de Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker:

 • Fully multi-coated lenzen
 • Buis vervaardigd uit één deel
 • Gemaakt van aluminium dat ook bij vliegtuigen gebruikt wordt
 • Reset turrets
 • Water-, nevel- en stofdicht
 • Hard geannodiseerde afwerking
 • Fast-focus oculair
 • Bestand tegen zeer grote terugslag, ook van alle type krachtige luchtbuksen


 

Ongelimiteerde levenslange VIP-garantie

Vortex heeft de beste garantie in de markt en een fantastische klantenservice. Alle Vortex richtkijkers worden namelijk geleverd met een Ongelimiteerde levenslange VIP-garantie. “VIP staat voor een zeer belangrijke belofte aan u, onze klant. Wij repareren of vervangen uw Vortex product in het geval dat het beschadigd of defect is — kosteloos voor u. Als wij uw product niet kunnen herstellen, vervangen wij deze met een product in perfecte staat van gelijke of betere fysieke conditie”, Aldus vortex Optics.


Levering:

 • Crossfire II 2-7x32 richtkijker, V-Plex
 • Lensdoppen
 • Schoonmaakdoek

 

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 2-7x
Diameter objectief: Help 32 mm
Eye relief (oogafstand): Help 9,6-11,1 cm
Gezichtsveld op 100m: Help 11-5 m
Buisdikte: Help 25,4 mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 28,7 cm
Gewicht: Help 405 g
Kleur: Help Zwart
Montage lengte (mm): Help 127
Gasgevuld: Help Ja
Dradenkruis type: Help V-Plex
Verlichting Dradenkruis: Help Nee
Parallax instelling: Help 91 m (100 yards)
Max. Breedteverstelling: Help 60 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 60 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Crossfire II richtkijkers met 25,4 mm buis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.