Vortex Crossfire HD 8x42 Verrekijker

42000060 42000012 42000021 42000031 42000030 42000001 42000011 42000010 42000013

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 169,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Korting Vortex Red Dot Sights Nu met 10% korting! De Vortex Crossfire HD 8x42 is een verrekijker die voor vele doeleinden geschikt is waaronder; de jacht, reizen en voor vogels kijken. Hij is vernieuwd met een verbeterd HD optisch systeem met volledig Multi Coated lenzen en wordt geleverd met gratis Vortex Glasspak Verrekijker Harnas. De Vortex Crossfire HD is een instapmodel uit de verrekijker serie van Vortex met een 8x vergroting. Ondanks zijn scherpe prijs, presteert deze verrekijker verbazingwekkend goed tijdens iedere situatie. De met fully multi coating vervaardigde lenzen bieden een hogere lichttransmissie en zeer helder en scherp beeld. Daarnaast heeft de Crossfire HD 8x42 een breed gezichtsveld van 131 meter (7,5°) op 1000 meter en presteert hij door zijn lichtsterkte uitstekend in de schemer. Hij is al vanaf 1,8 meter scherp te stellen. Door zijn speciale gasvulling wordt de verrekijker beschermd tegen mist, water, stof en zand, ideaal voor al uw outdoor activiteiten en zeer geschikt als jacht verrekijker.

Eigenschappen van Vortex Crossfire HD 8x42 Verrekijker

De Vortex Crossfire HD 8x42 verrekijker mag dan een instapmodel uit de verrekijker serie van Vortex, maar er is niets ‘instapniveau’ aan deze verrekijker. Deze Crossfire HD verrekijker is een kwaliteits - en prestatiegedreven verrekijker, perfect voor uw volgende jacht of outdoor trip. Volledig multi-coating lenzen bevorderen uitstekende lichttransmissie en helderheid voor een indrukwekkend uitzicht. Een breed gezichtsveld en een verbeterde diepte van het veld, zorgen ervoor dat u snel vindt wat u zoekt bij het scannen van uw omgeving. Twist-up oogschelpen, een glad centrum focus wiel, en het rechteroog dioptrie geven u precieze functionaliteit. De rubberen behuizing met de mooie gestroomlijnde styling geven u een duurzame anti-slip grip. Met de speciale gasvulling bent u klaar voor alle weersomstandigheden, omdat de lenzen van deze verrekijker niet zullen beslaan.

Gebruik van Crossfire HD 8x42 in Glasspak Verrekijker Harnas

De Vortex Crossfire HD 8x42 kan eenvoudig op uw borst wordt gedragen in het Glasspak Verrekijker Harnas. Met duim en wijsvinger kan de tas worden geopend om daarna meteen de verrekijker uit de tas te halen en te gebruiken. Wanneer u door de verrekijker kijkt is het belangrijk om één cirkel te zien, dit kunt u bereiken door de oculairen van elkaar af of juist naar elkaar toe te bewegen. Wanneer de cirkel één geheel is, sluit u uw rechteroog en stelt u scherp met het scherpstelwiel in het midden, bovenop de kijker.
Zodra u een scherp beeld ziet opent u uw rechteroog en sluit u het linker. Nu kunt u de dioptrie-ring draaien totdat u ook een scherp beeld ziet met het rechteroog. De dioptrie-ring vindt u voorbij het oculairrubber van het rechteroog. Wanneer u een scherp beeld ziet kunt u uw oog openen en is de Vortex Crossfire HD 8x42 Verrekijker klaar voor gebruik.

Tevens is het mogelijk om de afstand tussen uw ogen en het oculair te vergroten door aan de oculairen te draaien. Deze zogenaamde Twist-Up oculairen zorgen ervoor dat u nog comfortabeler door de verrekijker kunt kijken. De maximale oogafstand is in een vloeiende beweging in te stellen tot maximaal 17mm.

Kenmerken van de Vortex Crossfire HD 8x42 Verrekijker:

  • HD Optisch Systeem, geoptimaliseerde glaselementen voor een uitzonderlijke scherpte en een uitstekende kleurechtheid, van rand tot rand.
  • Fully Multi Coated lenzen, antireflecterende coatings op alle lucht/glasoppervlakken zorgen voor een betere lichttransmissie voor meer helderheid en meer rendement in omstandigheden met minder licht.
  • Fase correctie, coating op het dakkantprisma verhoogt de resolutie en het contrast.
  • Stikstofgas gevuld en met O-ringen afgesloten om de verrekijker waterdicht te maken en om mistvorming te voorkomen.
  • Rubberen body, deze biedt een veilige, slipvrije grip en duurzame bescherming.
  • Schokbestendig, ontworpen om de grootste schokken te weerstaan.
  • Twist-up eyecups.
  • Dioptrie aanpassing bij rechter oculair.Levering:

  • 1x Vortex Crossfire HD 8x42 Verrekijker
  • 1x GlassPak Tas
  • 1x GlassPak Harnas
  • 1x Comfortabele Draagband
  • 2x Vastgebonden Objectiefdoppen
  • 1x Regendeksel
  • 1x Lens doek
  • 1x Handleiding (Engels)

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 8x
Type verrekijker: Help Dakkant, Binoculair
Gebruik: Help Jacht, Sport, Reizen, Vogels kijken, Watersport, Insecten/Vlinders
Uittredepupil: Help 5,3 mm
Lenscoating: Help Fully Multi Coated
Prisma type: Help BaK-4
Kleur: Help Zwart/Groen
Afmetingen: Help 15,0 x 14,6 cm
Gewicht: Help 675 gr
Lichtsterkte: Help 27
Schemergetal: Help 18,3
Gezichtsveld op 1000m: Help 119 m
Scherp vanaf: Help 1,8 m
Coating: Help Full multicoating
Diameter objectief: Help 42 mm
Gasgevuld/waterdicht: Help Ja
Scherpstelling: Help Centrale scherpstelling
Twistup oculairen: Help Ja
Statiefaansluiting: Help Ja
Garantie: Help VIP Levenslang

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.