Top

Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69

Nieuw 3% Korting
  • Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69
  • Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69
  • Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69
  • Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69
  • Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69
  • Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69
€ 99,95
97,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 3


De Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69 is een base rail voor uw Steyr SSG 69 wapen, waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, waardoor hij over de hele lengte gebruikt kan worden. Hij is eenvoudig te monteren op uw Steyr SSG 69 en uitwisselbaar. Als iets gemaakt is voor een Picatinny-rail, dan past het altijd, ongeacht de fabrikant of fabricagedatum. Tevens is deze base betaalbaar, veerkrachtig en betrouwbaar. Vandaar ook dat hij zo vaak gebruikt wordt door professionals en militairen. Vanwege al zijn geweldige eigenschappen domineert de Picatinny Rail de afgelopen jaren de rail-markt.
Dit is dan ook de beste en meest veelzijdige basis voor montage van nagenoeg iedere gewenste optiek op uw Steyr SSG 69 geweren voor doelen tot 500 meter.

Schiet u op grotere afstanden boven de 500 meter en long range, dan kunt u beter deze Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69 20 MOA kiezen >>

Picatinny versus Weaver rails

Picatinny is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Weaver-standaard. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. Dit geeft u de flexibiliteit om een richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker of nachtrichtkijker te monteren waar u dat het best passend vindt. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen ringsteunen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Picatinny een veel betere montageoplossing is.

Rusan fabrikant van Picatinny-rails voor verschillende geweren

Rusan is een bedrijf uit Kroatië en is gespecialiseerd in het fabriceren van Picatinny-rails. Ze maken uitsluitend bevestigingen van staal en bieden kopers een brede selectie Picatinny-rails voor verschillende geweren en jachtwapens. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig diepblauw staal. Picatinny Rails bevatten schroeven met passende schroefdraad voor het bijbehorende geweer. Deze picatinny-rails zijn verkrijgbaar voor vele type geweren en wapens. Op al haar producten geeft Rusan 10 jaar garantie.

Toepassing Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69

Met deze Rusan Picatinny rail heeft u een solide en veelzijdige basis rail op uw Steyr SSG 69. Hij is eenvoudig met de meegeleverde schroeven te monteren. Met deze picatinny base op uw Steyr geweer heeft u de mogelijkheid om er nagenoeg elke optiek op te plaatsen. Van richtkijkers tot red dots en nachtrichtkijker tot warmtebeeld richtkijkers. Veel van deze kijkers worden namelijk standaard geleverd met een mount voor de picatinny rail. Deze kunt u er dus zonder problemen snel op monteren.

Steyr SSG 69 bolt-action geweren

Steyr SSG 69 is een bolt-action rifle, geïntroduceerd in 1969, dat wordt gebruikt als een standaardgeweer door het Oostenrijkse leger. Het staat bekend om zijn grote nauwkeurigheid en duurzaamheid. Oorspronkelijk was het exclusief chambered voor 7,62 x 51 mm NAVO. Later begon Steyr Mannlicher met het maken van enkele modellen voor .243 Win. en .22-250 Rem. SSG 69 is uitgerust met een standaard 5-round rotary magazine. De lengte is 1140 mm terwijl het gewicht 4 kg is. De variaties die op de markt te vinden zijn, zijn: SSG 69, SSG 69 PI, SSG 69 PII en SSG 69 PIV. De verschillen tussen de modellen zitten vooral in de cosmetica, behalve het PIV-model, dat is uitgerust met een veel kortere loop. Op de grendel zitten 6 nokken. Voor montagedoeleinden is er een 16,5 mm dovetail op de receiver. De actie is push-feed.


Maten:

Rusan-Picatinny-rail-Steyr-SSG-69-afmetingB: 100 mm
D: 9 mm

E: 150 mm
F: 21 mm
Montagehoogte = 8 mm
Totale hoogte = 14,5 mm

Montage van Picatinny rail op uw Steyr SSG 69

Verwijder alle vlekken (vet, olie etc.) van het frame van het geweer met een reinigingsvloeistof (aceton). Zodra het oppervlak schoon en droog is, controleert u of de schroeven passen bij de rail en de gaten in het frame van uw geweer. Zorg ervoor dat de Picatinny-rail compatibel is met het geweer door de montagegaten op beide te inspecteren. Breng voor het permanent monteren van de rail een minimale hoeveelheid schroefdraadborgvloeistof 278 of 648 aan op schroeven en contactoppervlakken. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in of nabij de montagegaten komt. Reinig voorzichtig de resterende overtollige vloeistof rond de rail met een reinigingsvloeistof. Schroef de schroeven met behulp van een momentschroevendraaier (tot 2,2 Nm) goed vast. Niet té vast aandraaien.


Levering:

  • 1x Rusan Picatinny rail Steyr SSG 69
  • 4x bevestigingsschroef reeds in de mount aanwezig

Specificaties Steyr SSG 69 Picatinny rail van Rusan


Merk: Rusan
Gemaakt in: Kroatië
Type: Base rail picatinny
Model: 010-10
Passend op: Steyr SSG 69
Geschikt voor montage van: o.a. richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker, nachtrichtkijker
Kanteling (Minute of angle): Geen - 0 MOA
Kleur: Zwart
Materiaal: Hoogwaardig diepblauw finish staal
Garantie: 10 jaar