Top

Rusan Picatinny rail CZ 527

Nieuw 3% Korting
  • Rusan Picatinny rail CZ 527
  • Rusan Picatinny rail CZ 527
  • Rusan Picatinny rail CZ 527
  • Rusan Picatinny rail CZ 527
€ 99,95
97,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 3


De Rusan Picatinny rail CZ 527 is een base rail voor uw CZ527 bolt-action geweer, waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, waardoor hij over de hele lengte gebruikt kan worden. Hij is eenvoudig te monteren op uw CZ 527 en uitwisselbaar. Als iets gemaakt is voor een Picatinny-rail, dan past het altijd, ongeacht de fabrikant of fabricagedatum. Tevens is deze base betaalbaar, veerkrachtig en betrouwbaar. Vandaar ook dat hij zo vaak gebruikt wordt door professionals en militairen. Vanwege al zijn geweldige eigenschappen domineert de Picatinny Rail de afgelopen jaren de rail-markt.
Dit is dan ook de beste en meest veelzijdige basis voor montage van nagenoeg iedere gewenste optiek op uw CZ 527 geweer.

Picatinny versus Weaver rails

Picatinny is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Weaver-standaard. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. Dit geeft u de flexibiliteit om een richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker of nachtrichtkijker te monteren waar u dat het best passend vindt. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen ringsteunen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Picatinny een veel betere montageoplossing is.

Rusan fabrikant van Picatinny-rails voor verschillende geweren

Rusan is een bedrijf uit Kroatië en is gespecialiseerd in het fabriceren van Picatinny-rails. Ze maken uitsluitend bevestigingen van staal en bieden kopers een brede selectie Picatinny-rails voor verschillende geweren en jachtwapens. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig diepblauw staal. Picatinny Rails bevatten schroeven met passende schroefdraad voor het bijbehorende geweer. Deze picatinny-rails zijn verkrijgbaar voor vele type geweren en wapens. Op al haar producten geeft Rusan 10 jaar garantie.

Toepassing Rusan Picatinny rail CZ 527

Met deze Rusan Picatinny rail heeft u een solide en veelzijdige basis rail op uw CZ 527 wapen. Hij is eenvoudig met de meegeleverde schroeven te monteren. Met deze picatinny base op uw CZ-geweer heeft u de mogelijkheid om er nagenoeg elke optiek op te plaatsen. Van richtkijkers tot red dots en nachtrichtkijker tot warmtebeeld richtkijkers. Veel van deze kijkers worden namelijk standaard geleverd met een mount voor de picatinny rail. Deze kunt u er dus zonder problemen snel op monteren.

CZ 527 bolt-action geweren

CZ 527 is een bolt-action geweer, verkrijgbaar in vele uitvoeringen. De standaardversie is geïntroduceerd in 1990. De actie is van het type Mauser (gecontroleerde voeding). Dit zijn de kalibers waarin 527 is chambered (niet elk geweer is beschikbaar in alle vermelde kalibers): .17 Rem., .17 Hornet., .22 Hornet., .204 Ruger., .221 Fireball, .222 Rem. , .223 Rem., 6.5 mm Grendel., .300 AAC Blackout en 7.62x39. Lux-, FS- en Carbine-variaties van het geweer zijn gemaakt in overeenstemming met de Europese stijl, terwijl de Amerikaanse, Varmint- en Prestige-variaties Amerikaans georiënteerd zijn. Er zijn geen montagegaten op de ontvanger maar een 16,5 mm dovetail. Aan de linkerkant van het achterste dovetailgedeelte bevindt zich een terugslagnok.

Geweren Sako M10, Sako TRG (alle modellen), Brno Fox, Tikka T3, CZ 527, Brunner 16, Brno ZKM 611 en Brno ZKB 680 hebben een 16,5 mm dovetail op de receiver voor montage doeleinden.

Hoewel deze geweren een dovetail van 16,5 mm op de receiver hebben, is er een verschil in de positie van de terugslaglip. Geweren CZ 527, Brunner 16, Brno ZKM 611, BRNO ZKB 680 en Brno Fox hebben het terugstootnokje op dezelfde plaats, daarom delen ze dezelfde mounts.


Maten:

Rusan-Picatinny-rail-Steyr-SSG-69-afmetingB: 80 mm
D: 9 mm

E: 105 mm
F: 21 mm
Prisma 16.5
Montagehoogte = 5,5 mm
Totale hoogte =

Montage van Picatinny rail op uw CZ 527

Verwijder alle vlekken (vet, olie etc.) van het frame van het geweer met een reinigingsvloeistof (aceton). Zodra het oppervlak schoon en droog is, controleert u of de schroeven passen bij de rail en de gaten in het frame van uw geweer. Zorg ervoor dat de Picatinny-rail compatibel is met het geweer door de montagegaten op beide te inspecteren. Breng voor het permanent monteren van de rail een minimale hoeveelheid schroefdraadborgvloeistof 278 of 648 aan op schroeven en contactoppervlakken. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in of nabij de montagegaten komt. Reinig voorzichtig de resterende overtollige vloeistof rond de rail met een reinigingsvloeistof. Schroef de schroeven met behulp van een momentschroevendraaier (tot 2,2 Nm) goed vast. Niet té vast aandraaien.


Levering:

  • 1x Rusan Picatinny rail CZ 527
  • 4x bevestigingsschroef reeds in de mount aanwezig

Specificaties CZ 527 Picatinny rail van Rusan


Merk: Rusan
Gemaakt in: Kroatië
Type: Base rail picatinny
Model: 010-32
Passend op: CZ 527
Geschikt voor montage van: o.a. richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker, nachtrichtkijker
Kanteling (Minute of angle): Geen - 0 MOA
Kleur: Zwart
Materiaal: Hoogwaardig diepblauw finish staal
Garantie: 10 jaar