Rusan Picatinny rail Browning X-bolt, LA

De Rusan Picatinny rail is een basis rail voor de Browning X-bolt LA (long action), waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, w...

Standaard levertijd

1 dag

€ 99,95
€ 97,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Rusan Picatinny rail is een basis rail voor de Browning X-bolt LA (long action), waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, waardoor hij over de hele lengte gebruikt kan worden. Hij is eenvoudig te monteren op uw Browning X-bolt en uitwisselbaar. Als iets gemaakt is voor een Picatinny-rail, dan past het altijd, ongeacht de fabrikant of fabricagedatum. Tevens is deze base betaalbaar, veerkrachtig en betrouwbaar. Vandaar ook dat hij zo vaak gebruikt wordt door professionals en militairen. Vanwege al zijn geweldige eigenschappen domineert de Picatinny Rail de afgelopen jaren de rail-markt.
Dit is dan ook de beste en meest veelzijdige basis voor montage van nagenoeg iedere gewenste optiek op uw Browning X-bolt LA met kalibers 26 Nosler, 7mm Rem. Mag., 28 Nosler, .300 Win. Mag., .270 Win., 30-06 Spr., .25-06 Rem., .280 Rem., .338 Win. Mag., 375 H&H Mag.

Picatinny versus Weaver rails

Picatinny is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Weaver-standaard. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. Dit geeft u de flexibiliteit om een richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker of nachtrichtkijker te monteren waar u dat het best passend vindt. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen ringsteunen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Picatinny een veel betere montageoplossing is.

Rusan fabrikant van Picatinny-rails voor verschillende geweren

Rusan is een bedrijf uit Kroatië en is gespecialiseerd in het fabriceren van Picatinny-rails. Ze maken uitsluitend bevestigingen van staal en bieden kopers een brede selectie Picatinny-rails voor verschillende geweren en jachtwapens. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig diepblauw staal. Picatinny Rails bevatten schroeven met passende schroefdraad voor het bijbehorende geweer. Deze picatinny-rails zijn verkrijgbaar voor vele type geweren en wapens. Op al haar producten geeft Rusan 10 jaar garantie.

Toepassing Rusan Picatinny rail Browning X-bolt, LA

Met deze Rusan Picatinny rail heeft u een solide en veelzijdige basis rail op uw Browning X-bolt. Hij is eenvoudig met de meegeleverde schroeven te monteren. Met deze picatinny base op uw Browning geweer heeft u de mogelijkheid om er nagenoeg elke optiek op te plaatsen. Van richtkijkers tot red dots en nachtrichtkijker tot warmtebeeld richtkijkers. Veel van deze kijkers worden namelijk standaard geleverd met een mount voor de picatinny rail. Deze kunt u er dus zonder problemen snel op monteren.

Browning X-bolt Picatinny rail is verkrijgbaar in drie versies:

Deze Picatinny rail is geschikt voor de X-bolt LA (long action) en is voorzien van het X-Lock scope montagesysteem dat gebruik maakt van twee schroeven op beide montageoppervlakken (totaal 4 schroefgaten). Hierdoor kunnen de bases nauwkeurig en stevig op de ontvanger zitten. Het LA-model (short action) kan worden gebruikt voor de volgende kalibers: 26 Nosler, 7mm Rem. Mag., 28 Nosler, .300 Win. Mag., .270 Win., 30-06 Spr., .25-06 Rem., .280 Rem., .338 Win. Mag., 375 H&H Mag.

Maten:

A: 17,78 mmRusan-Picatinny-rail-Browning-X-Bolt-SA-maten
B: 93,84 mm
C: 17,78 mm
D: 13 mm

E: 159 mm
F: 21 mm
Montagehoogte = 10 mm

Montage van Picatinny rail op uw Browning X-Bolt

Verwijder alle vlekken (vet, olie etc.) van het frame van het geweer met een reinigingsvloeistof (aceton). Zodra het oppervlak schoon en droog is, controleert u of de schroeven passen bij de rail en de gaten in het frame van uw geweer. Zorg ervoor dat de Picatinny-rail compatibel is met het geweer door de montagegaten op beide te inspecteren. Breng voor het permanent monteren van de rail een minimale hoeveelheid schroefdraadborgvloeistof 278 of 648 aan op schroeven en contactoppervlakken. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in of nabij de montagegaten komt. Reinig voorzichtig de resterende overtollige vloeistof rond de rail met een reinigingsvloeistof. Schroef de schroeven met behulp van een momentschroevendraaier (tot 2,2 Nm) goed vast. Niet té vast aandraaien.


Levering:

  • 1x Rusan Picatinny rail Browning X-bolt, LA
  • 8x bevestigingsschroef

Specificaties Browning X-bolt LA Picatinny rail van Rusan


Merk: Rusan
Gemaakt in: Kroatië
Type: Base rail picatinny
Model: 010-16-LA
Passend op: Browning X-bolt LA (long action)
Geschikt voor montage van: o.a. richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker, nachtrichtkijker
Kanteling (Minute of angle): Geen - 0 MOA
Kleur: Zwart
Materiaal: Hoogwaardig diepblauw finish staal
Garantie: 10 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.