Top

Rusan Picatinny rail Browning A-Bolt 3 (AB3) LA

Nieuw 4% Korting
  • Rusan Picatinny rail Browning A-Bolt 3 (AB3) LA
  • Rusan Picatinny rail Browning A-Bolt 3 (AB3) LA
  • Rusan Picatinny rail Browning A-Bolt 3 (AB3) LA
€ 96,95
93,00
per stuk
Verwachte levertijd: 2-14 dagenVoorraad: 3


Deze Rusan Picatinny rail is een basis rail voor de Browning A-Bolt 3 (AB3) LA (long action), waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, waardoor hij over de hele lengte gebruikt kan worden. Hij is eenvoudig te monteren op uw Browning X-bolt en uitwisselbaar. Als iets gemaakt is voor een Picatinny-rail, dan past het altijd, ongeacht de fabrikant of fabricagedatum. Tevens is deze base betaalbaar, veerkrachtig en betrouwbaar. Vandaar ook dat hij zo vaak gebruikt wordt door professionals en militairen. Vanwege al zijn geweldige eigenschappen domineert de Picatinny Rail de afgelopen jaren de rail-markt.
Dit is dan ook de beste en meest veelzijdige basis voor montage van nagenoeg iedere gewenste optiek op uw Browning A-bolt III (AB3) long-action modellen.

Picatinny versus Weaver rails

Picatinny is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Weaver-standaard. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. Dit geeft u de flexibiliteit om een richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker of nachtrichtkijker te monteren waar u dat het best passend vindt. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen ringsteunen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Picatinny een veel betere montageoplossing is.

Rusan fabrikant van Picatinny-rails voor verschillende geweren

Rusan is een bedrijf uit Kroatië en is gespecialiseerd in het fabriceren van Picatinny-rails. Ze maken uitsluitend bevestigingen van staal en bieden kopers een brede selectie Picatinny-rails voor verschillende geweren en jachtwapens. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig diepblauw staal. Picatinny Rails bevatten schroeven met passende schroefdraad voor het bijbehorende geweer. Deze picatinny-rails zijn verkrijgbaar voor vele type geweren en wapens. Op al haar producten geeft Rusan 10 jaar garantie.

Toepassing Rusan Picatinny rail Browning A-Bolt 3, LA

Met deze Rusan Picatinny rail heeft u een solide en veelzijdige basis rail op uw Browning A-Bolt 3. Hij is eenvoudig met de meegeleverde schroeven te monteren. Met deze picatinny base op uw Browning geweer heeft u de mogelijkheid om er nagenoeg elke optiek op te plaatsen. Van richtkijkers tot red dots en nachtrichtkijker tot warmtebeeld richtkijkers. Veel van deze kijkers worden namelijk standaard geleverd met een mount voor de picatinny rail. Deze kunt u er dus zonder problemen snel op monteren.

Het Browning A-Bolt 3 bolt-action geweer

Het Browning A-bolt 3 (AB3) is een bolt-action geweer. De grendel, die op zijn plaats vergrendelt met 3 terugslagnokken, wordt bediend met een lift van 60 graden. De actie is push-feed. Het geweer is verkrijgbaar in de volgende kalibers: .270 Win., .30-06 Sprg., 7mm Rem. Mag. en .300 winnen. Mag. Er zijn in totaal 4 montagegaten op de reciever, 2 op het voorste montageoppervlak en 2 op het achterste montageoppervlak. De overbruggingsknop van de bolt lock bevindt zich net achter de grendelhendel, aan de rechterkant van de stock. De schuifbeveiliging bevindt zich op de tang.

Browning A-Bolt 3 Picatinny rail is verkrijgbaar in twee versies:

  • A-Bolt 3 (AB3) SA
  • A-Bolt 3 (AB3) LA
Wanneer een geweer beschikbaar is in meer dan één actielengte, zijn alleen tweedelige mounts uitwisselbaar tussen deze geweren - een tweedelige steun gemaakt voor Browning A-bolt 3 (AB3) long-action (LA) kan ook op Browning worden gemonteerd A-bolt 3 (AB3) short actie (SA). Mounts uit één stuk passen alleen op een geweer met een specifieke actielengte - een montering uit één stuk gemaakt voor Browning A-bolt long-action (LA) past dus niet op Browning A-bolt short-action (SA).

Browning A-bolt 3 heeft niet dezelfde montageoppervlakken als klassieke Browning A-bolt, daarom passen de mounts die geschikt zijn voor klassieke Browning A-bolt niet Browning A-bolt 3 (AB3).

Maten:

A: 21.84 mmRusan-Picatinny-rail-Browning-A-Bolt-3-AB3-LA-afmeting
B: 98.16 mm
C: 21.84 mm
E: 154 mm

Montagehoogte = 9 mm

Montage van Picatinny rail op uw Browning A-Bolt 3

Verwijder alle vlekken (vet, olie etc.) van het frame van het geweer met een reinigingsvloeistof (aceton). Zodra het oppervlak schoon en droog is, controleert u of de schroeven passen bij de rail en de gaten in het frame van uw geweer. Zorg ervoor dat de Picatinny-rail compatibel is met het geweer door de montagegaten op beide te inspecteren. Breng voor het permanent monteren van de rail een minimale hoeveelheid schroefdraadborgvloeistof 278 of 648 aan op schroeven en contactoppervlakken. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in of nabij de montagegaten komt. Reinig voorzichtig de resterende overtollige vloeistof rond de rail met een reinigingsvloeistof. Schroef de schroeven met behulp van een momentschroevendraaier (tot 2,2 Nm) goed vast. Niet té vast aandraaien.


Levering:

  • 1x Rusan Picatinny rail Browning A-Bolt 3 (AB3) LA
  • 4x bevestigingsschroef reeds in de mount aanwezig

Specificaties Browning X-bolt LA Picatinny rail van Rusan


Merk: Rusan
Gemaakt in: Kroatië
Type: Base rail picatinny
Model: 010-36-LA
Passend op: Browning A-Bolt III (AB3) LA (long action)
Geschikt voor montage van: o.a. richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker, nachtrichtkijker
Kanteling (Minute of angle): Geen - 0 MOA
Kleur: Zwart
Materiaal: Hoogwaardig diepblauw finish staal
Garantie: 10 jaar