Top

Rusan Picatinny rail Anschutz 54 .30 actie (B=72)

Nieuw 4% Korting
  • Rusan Picatinny rail Anschutz 54 .30 actie (B=72)
  • Rusan Picatinny rail Anschutz 54 .30 actie (B=72)
  • Rusan Picatinny rail Anschutz 54 .30 actie (B=72)
  • Rusan Picatinny rail Anschutz 54 .30 actie (B=72)
€ 96,95
93,00
per stuk
Verwachte levertijd: 2-14 dagenVoorraad: 3


De Rusan Picatinny rail Anschutz 54 .30 actie is een base rail voor uw Rusan Picatinny rail Anschütz 54.30 geweer, waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, waardoor hij over de hele lengte gebruikt kan worden. Hij is eenvoudig te monteren op uw Anschutz 54 en uitwisselbaar. Als iets gemaakt is voor een Picatinny-rail, dan past het altijd, ongeacht de fabrikant of fabricagedatum. Tevens is deze base betaalbaar, veerkrachtig en betrouwbaar. Vandaar ook dat hij zo vaak gebruikt wordt door professionals en militairen. Vanwege al zijn geweldige eigenschappen domineert de Picatinny Rail de afgelopen jaren de rail-markt.
Dit is dan ook de beste en meest veelzijdige basis voor montage van nagenoeg iedere gewenste optiek op uw Anschutz 54.30 geweer.

Picatinny versus Weaver rails

Picatinny is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Weaver-standaard. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. Dit geeft u de flexibiliteit om een richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker of nachtrichtkijker te monteren waar u dat het best passend vindt. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen ringsteunen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Picatinny een veel betere montageoplossing is.

Rusan fabrikant van Picatinny-rails voor verschillende geweren

Rusan is een bedrijf uit Kroatië en is gespecialiseerd in het fabriceren van Picatinny-rails. Ze maken uitsluitend bevestigingen van staal en bieden kopers een brede selectie Picatinny-rails voor verschillende geweren en jachtwapens. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig diepblauw staal. Picatinny Rails bevatten schroeven met passende schroefdraad voor het bijbehorende geweer. Deze picatinny-rails zijn verkrijgbaar voor vele type geweren en wapens. Op al haar producten geeft Rusan 10 jaar garantie.

Toepassing Rusan Picatinny rail voor Anschutz 54 .30 actie

Met deze Rusan Picatinny rail heeft u een solide en veelzijdige basis rail op uw Anschutz 54 bolt-action geweren met .30 actie. Hij is eenvoudig met de meegeleverde schroeven te monteren. Met deze picatinny base op uw Anschutz-geweer heeft u de mogelijkheid om er nagenoeg elke optiek op te plaatsen. Van richtkijkers tot red dots en nachtrichtkijker tot warmtebeeld richtkijkers. Veel van deze kijkers worden namelijk standaard geleverd met een mount voor de picatinny rail. Deze kunt u er dus zonder problemen snel op monteren.

Anschütz 54 bolt-action rimfire-geweren

Het Anschütz 54 is een bolt-action rimfire-geweer is ontworpen voor Target shooting. Het is chambered voor .22 lr. Er zijn twee actieontwerpen - Anschutz 54 en Anschutz 54.30 actie. Het nieuwe 54.30 model is kleiner en stijver. De lengte van de loop is 660 mm. Anschutz 54 is voorzien van 5018 Tweetraps trigger met veiligheidspal aan de linkerkant. Er zijn 6 verschillende kolven beschikbaar voor Anschutz 54; Super Match, 1918 Aluminium Precise, 1918 Aluminium Precise Benchrest, 1914 Walnut, 1907 Walnut and BR-50 Walnut. Voor montage heeft Anschutz 54 een dovetail van 11 mm op de receiver geïnstalleerd.

Ronde versus platte 11mm dovetail recievers

Geweren Weihrauch HW, Anschutz 54, Anschutz 64, Anschutz 1417 en Anschutz 1517 hebben acties van dezelfde afmetingen en daarom delen ze dezelfde mounts. Deze geweren hebben voor montagedoeleinden een dovetail of zwaluwstaart van 11 mm op hun ronde receiver. Mounts gemaakt voor Anschutz passen op andere 11mm-recievers, maar mounts gemaakt voor platte zwaluwstaartoppervlakken passen niet op Anschutz- receivers vanwege het ronde/bolle bovenste gedeelte.

Deze mount is gemaakt voor Anschütz 54 .30 actie (B=72).


Maten:

Rusan Picatinny rail Anschutz 54 afmetingA: 12,7 mm
B: 72 mm
C: 12,7 mm
D:

E: 135 mm
F: 21 mm
Prisma 11
Montagehoogte = 8,5 mm
Totale hoogte =

Montage van Picatinny rail op uw Anschutz 54 .30 actie

Verwijder alle vlekken (vet, olie etc.) van het frame van het geweer met een reinigingsvloeistof (aceton). Zodra het oppervlak schoon en droog is, controleert u of de schroeven passen bij de rail en de gaten in het frame van uw geweer. Zorg ervoor dat de Picatinny-rail compatibel is met het geweer door de montagegaten op beide te inspecteren. Breng voor het permanent monteren van de rail een minimale hoeveelheid schroefdraadborgvloeistof 278 of 648 aan op schroeven en contactoppervlakken. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in of nabij de montagegaten komt. Reinig voorzichtig de resterende overtollige vloeistof rond de rail met een reinigingsvloeistof. Schroef de schroeven met behulp van een momentschroevendraaier (tot 2,2 Nm) goed vast. Niet té vast aandraaien.


Levering:

  • 1x Rusan Picatinny rail Anschutz 54 .30 actie (B=72)
  • 4x bevestigingsschroef reeds in de mount aanwezig

Specificaties Anschütz 54.30 Picatinny rail van Rusan


Merk: Rusan
Gemaakt in: Kroatië
Type: Base rail picatinny
Model: 010-31-72
Passend op: Anschutz 54 met .30 actie (B=72)
Geschikt voor montage van: o.a. richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker, nachtrichtkijker
Kanteling (Minute of angle): Geen - 0 MOA
Kleur: Zwart
Materiaal: Hoogwaardig diepblauw finish staal
Garantie: 10 jaar