Vortex Diamondback Tactical Zonnekap

De Vortex Diamondback Tactical zonnekap vermindert de verblinding en zon reflecties van het objectief van uw Diamondback Tactical richtkijker. Deze zwart geanodiseerde zonnekap kunt u middels zijn ...

Standaard levertijd

1 dag

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Vortex Diamondback Tactical zonnekap vermindert de verblinding en zon reflecties van het objectief van uw Diamondback Tactical richtkijker. Deze zwart geanodiseerde zonnekap kunt u middels zijn schroefmontage makkelijk aan een Vortex Diamondback Tactical richtkijker monteren. Een zonnekap gebruik je niet alleen wanneer de zon schijnt. Het houdt tegenlicht en ongewenste lichtinvallen tegen. Hoewel een zonnekap niet per definitie je richtkijker alleen beschermt tegen de zon, biedt het ook vele andere voordelen. De zonnekap zorgt ook nog voor het beschermen van je glaswerk maar ook wanneer het regent, want met deze zonnekap komen er geen druppels op het objectief.

Toepassing Vortex Diamondback Tactical Zonnekap

De Vortex Diamondback Tactical Zonnekap kan gebruikt worden voor de Vortex Diamondback Tacticals met een 40 mm objectief, hij vermindert reflecties en verblinding en beschermt het glas van je richtkijker. Hiernaast zorgt hij ervoor dat als het regent er geen regendruppels op de lens komen. 

Deze Vortex zonnekap is alleen geschikt voor is voor de Vortex Diamondback Tactical Richtkijkers met een 40mm objectief.

Levenslange garantie

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goed werkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.


Levering:

  • 1x Vortex Diamondback Tactical Zonnekap (4 inch)

Merk:

Vortex

Afmetingen:

Ø45 x 105 mm

Gewicht:

50 gr.

Kleur:

Zwart

Materiaal:

Sterk geanodiseerd aluminium

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.