Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro PTS1

LET OP: Deze Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro PTS1 is definitief uit het assortiment gehaald. Alternatief hiervoor zou kunnen zijn de Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro PTS2. De Konus Red Dot R...

Standaard levertijd

1 dag

€ 139,00
€ 129,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro PTS1 is definitief uit het assortiment gehaald. Alternatief hiervoor zou kunnen zijn de Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro PTS2.De Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro PTS1 is een tactische red dot sight met vier verschillende instelbare dots. De dot van de PTS1 is instelbaar in de kleuren groen, rood, blauw en zwart. De verlichting kan per kleur in 3 sterktes worden ingesteld. De Konus Sight-Pro PTS1 is een 3 x Prism Scope met super optische kwaliteit, stoere, robuuste constructie. De twee turrets op de red dot kijker geven de mogelijkheid tot hoogte- en windcorrecties voor optimale richtprestaties. D.m.v. het geëtste rangefinding dradenkruis kunt u echter ook snel en precies shoten op doel krijgen zonder de turrets te hoeven gebruiken. Mocht u de afstand tot de target niet bekend zijn, dan kunt u het snelle ranging dradenkruis gebruiken om de afstand in te schatten tot 600 yards (549 meter).

Voordelen van een Prism scope

Het voordeel van deze Konus Sight-Pro PTS1 prism scope is dat hij een 3x vergroting heeft, maar toch compact is. Een prism scope verbreedt uw gezichtsveld en de effectieve range is groter t.o.v. een red dot sight. Het geëtste dradenkruis kan ook worden bekeken zonder batterijen of een fiber optic. Dit geeft een extra beveiliging en backup, mocht het verlichtingssysteem uitvallen. Prism scopes hebben meer verfijnde dradenkruizen, inclusief ranging en bullet drop informatie. Met het focus oculair kunt u de scope naar uw persoonlijke wensen en zicht van uw ogen aanpassen. Hiermee is deze Sight-Pro PTS1 prism scope een goede optie voor mensen met astigmatisme of andere oogvoorwaarden, die problemen hebben met red dot sights. Deze SightPro PTS2 heeft een oogafstand van 6,35 cm en is dus niet parallax-vrij. De hoeveelheid parallax is echter te verwaarlozen bij de meeste schutters. Deze kan tot een minimum beperkt worden door een goede en consistente schietpositie en een wangstuk. 

Montage red dot richtkijker Sight-Pro PTS1

De montage die bijgeleverd wordt bij deze Sight-Pro PTS1 past op een Weaver, of Picatinny rail. Deze montage past dus niet op luchtgeweer met 9-11mm Zwaluwstaart/dovetail. Hiervoor heeft u de 9 Slots - MNT-PMTOWL adapter nodig. Deze kunt u vinden in de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Kenmerken Konus Sight-Pro PTS1 tactische red dot

 • 30mm lens
 • 3x Vergroting
 • tactische red dot
 • Turrets: 1/3 MOA hoogte/beedte
 • Dradenkruis: Glasgeëtst rangefinder met 3.5 MOA center dot
 • Verlicht dradenkruis in rood, groen en blauw (of zwart voor uit)
 • 3 Verlichtingsniveaus voor elke kleur
 • Fully multicoated lenzen
 • Waterdicht, nevelvrij en schok bestendig
 • Batterij: CR2032 (inbegrepen)

Toepassing Konus red dot Sight-Pro PTS1

De Konus Red Dot Sight-Pro PTS1 is geschikt voor lucht, rimfire en centerfire geweren, alsook voor tactische wapens. Hij beschikt over een speciaal glasgeëtst rangefinding dradenkruis met 3 kleuren verlichting, waarmee u direct de afstand tot het doel kunt bepalen. Hiermee is hij ideaal voor de tactische schutter en tevens ook goed te gebruiken voor de jacht op snelle doelen die zich op een korte afstand bevinden.

De Konus red dot Sight-Pro PTS1 is geschikt voor gebruik tot .375


Levering:

 • 1x Konus Red Dot Sight-Pro PTS1
 • 2x Beschermdoppen
 • 1x CR2032 Batterij
 • 1x Full-color verpakking
 • 1x Meertalige handleiding

Merk:

Konus

Lengte buis:

146mm

Gewicht:

480 gram

Diameter objectief:

30mm

Vergroting:

3x

Oogafstand:

6,35 cm

Dot grootte:

3.5 MOA

Dot kleur:

Rood/Groen/Blauw

Intensiteitsniveaus dot:

3

Garantie:

2 Jaar

Handleidig:

Manual Konus Red Dot Richtkijker Sightpro-PTS1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.