Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker met Balistic Calculator en Afstandmeter

De TS31-25-LRF serie thermische richtkijkers is een van de nieuwste technologische innovaties van PARD. Thermische beeldvormingstechnologie combineert warmtebeeld detectie op lange afstand, een bal...

Standaard levertijd

1 dag

€ 2.497,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De TS31-25-LRF serie thermische richtkijkers is een van de nieuwste technologische innovaties van PARD. Thermische beeldvormingstechnologie combineert warmtebeeld detectie op lange afstand, een ballistische calculator EN een laserafstandsmeter in één apparaat. De geïntegreerde afstandmeter geeft de gegevens naadloos door aan de ingebouwde ballistic calculator en past automatisch het trefpunt van het dradenkruis aan. Het is richten en schieten. De TS31 heeft een 384x288 sensor. De warmtebeelden worden weergegeven op het 800x800 IPS LCD-scherm. De TS31-LRF scopes zijn verkrijgbaar met een lensdiameter van 19, 25, 35 of 45 mm en leveren prestaties en betrouwbaarheid. Deze Pard TS31-25 LRF heeft een 25mm lensgrootte. De detectieafstand (mens) van deze TS31-25 LRF is 1100 m.

 • TS31-19 LRF | detectieafstandvan mens:   800m / voertuig: 1800m
 • TS31-25 LRF | detectieafstandvan mens: 1100m / voertuig: 2200m
 • TS31-35 LRF | detectieafstandvan mens: 1400m / voertuig: 2600m
 • TS31-45 LRF | detectieafstandvan mens: 1700m / voertuig: 3000m
   

Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker is een krachtpatser

De Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker is ontworpen om te werken in een breed scala aan omgevingscondities en temperaturen - van -20°C tot 50°C. Met optische vergroting, digitale vergroting, een pixelafstand van 12 µm en ≤35mK pitch en ≤35mK NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) is de TS31-LRF een krachtpatser. Gebruikers kunnen hiermee genieten van een rijk contrast en een krachtige resolutie. De TS31-25 LRF kan doelen tot 2200 meter nauwkeurig detecteren met de geïntegreerde laserafstandsmeter. De gegevens worden naadloos ingevoerd in de ballistische calculator zodat u er zelfs in het donker op kunt vertrouwen dat u doelgericht kunt schieten. De PIP-modus biedt een 2x vergroot inzetstuk op het hoofdscherm, waarmee u vergrote beelden van het doel kunt zien. Weergaveopties zijn onder andere; 6 verschillende dradenkruisstijlen, 4 verschillende dradenkruiskleuren en 6 verschillende modi voor warmtebeelden.
 

Welke lensgrootte kies ik? 25mm versus 45mm lens

Deze Pard TS31-25 LRF is voorzien van een 25mm lensgrootte. De lens heeft All-glass multi-coatings op beide kanten van de lens, wat zorgt voor hoge beeldkwaliteit, groot contrast en comfortabel kijken ook gedurende langere periodes. De 25mm lens biedt u een groot gezichtsveld, waardoor u de omgeving snel kunt observeren. Bij een grotere lens, wordt het zichtveld kleiner, maar de detectieafstand groter. Om uw keuze te maken is het dus belangrijk om te bepalen op welke afstanden u wilt gaan schieten en wat u gaat observeren. Wilt u de kijker gaan gebruiken op afstanden binnen 100 meter, dan zou deze TS31-25 LRF met 25mm lens de beste keuze zijn. Gaat u op grotere afstanden schieten, dan kunt u beter kiezen voor deze grotere TS31-45 LRF met 45mm lens.
 

Handige features van de Pard TS31-25 LRF thermische richtkijker

De zelfgeactiveerde video opname biedt u de mogelijkheid om videoclips van 20 seconden op te slaan op de 128 GB Micro SD-kaart. Meerdere beeldmodi bieden aanpassingsvermogen aan een verschillende omgevingen. Met de multifunctionele bedieningsknop kunt u snel wisselen tussen functies. 1536 x 1536 HD-beeld beelden en 768x768 HD video kunnen worden vastgelegd om uw avonturen te documenteren. Extra functies zijn onder andere WIFI-connectiviteit met uw PC, tablet, iOS- of Android-apparaat via de gratis PARDVision-app, USB Type-C & HDMI-uitvoeraansluitingen, IP67 weerbestendigheid (bescherming tegen stof in de lucht en 9 meter wateronderdompeling tot 30 minuten), terugslagbestendig tot 6000J (denk aan .308 kaliber), -20°C tot 50°C bedrijfstemperatuur, gyroscoop, loop recording, elektronisch kompas, microfoon en lithium-ion 18650 verwisselbare/oplaadbare batterijen. Alle al deze technologische eigenschappen zijn verpakt in een apparaat dat slechts 610 gram weegt.
 

Pard TS31 met ronde 800x800 IPS LCD Display

De Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker heeft een echt rond 800x800 IPS LCD Display. IPS schermen zijn ideaal als het gaat om kleur performance en super brede gezichtsveld door het vermogen van de vloeibare kristallen om horizontaal te verschuiven. IPS displays zijn de juiste technologische keuze voor gebruikers die kleurnauwkeurigheid en consistentie willen krijgen. Dit 800 x 800 pixel cirkelvormig IPS LCD-scherm geeft een ultra heldere weergave wat zorgt voor hoge resolutie beelden met een rijk contrast. Het biedt u een extra groot gezichtsveld, waarmee u beter situaties kunt inschatten. Het ronde beeld voelt natuurlijker en lijkt zo meer op het zicht door een dagrichtkijker. Zo kunt u genieten van prachtige levendige beelden. De geïntegreerde Uncooled VOx(Vanadium Oxide) 384x288 pixel Sensor combineert een 25mm lens, basisvergroting en 12 um pixel grootte tot het perfecte beeld voor u.
 

Infrared Image Enhancement Algorithm / Infrarood beeldverbeteringsalgoritme (IREA)

Deze Pard TS31 warmterichtkijker maakt gebruik van eigen IREA software en een algoritme voor beeldverbetering van het volgende niveau om een hoge gevoeligheid van het infraroodspectrum te leveren en zo de zichtbaarheid van beelden te verbeteren. De IREA verbetert het algehele beeld door beeldvervorming te verminderen en verrijkt de hoeveelheid details, zelfs van verafgelegen doelen.
 

IR, Laserafstandmeter en Balistic Calculator voor automatische doelbepaling

De 1000 meter geïntegreerde laserafstandsmeter geeft de gegevens naadloos door aan de ingebouwde ballistic calculator en past automatisch het trefpunt van het dradenkruis aan. Richt gewoon op het doel, zet het nieuwe digitale dradenkruis op het doel en haal de trekker over. Zo eenvoudig is het. U hoeft dus geen hoogte- en breedte aanpassingen meer te maken, zoals op een traditionele richtkijker. Druk op de knop, meet de afstand en laat de Pard-technologie het werk doen. Stel u voor dat u beweegt tussen meerdere targets op verschillende afstanden in complete duisternis en maak accurate schoten op elk doelwit in slechts enkele seconden. Dit is waar de magie gebeurt!
 

PardVision App, ingebouwde WIFI-verbinding, USB Type-C Uitgang

De Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker maakt draadloos verbinding met uw PC, tablet, iOS- of Android-apparaat met behulp van de gratis PardVision-app. De USB Type-C & kabelverbinding zorgt voor snelle en betrouwbare downloads op een enkele kabel.

De PardVision App kan gebruikt worden in combinatie met de ingebouwde Wifi-functie en is te downloaden via onderstaande links. U kunt met deze app opnemen en foto's maken op uw mobiele telefoon, wat handig is voor het delen van jachtvideo's en -foto's.
De werking van de PardVision App is heel eenvoudig;

 1. Zet de Pard TS31-25 LRF aan
 2. Zet de Wifi-functie op de Pard TS31-25 LRF aan
 3. Open de WiFi-verbinding van de mobiele telefoon (standaard wachtwoord 12345678)
 4. Open de App-connectie via deze link:

 

Extra functies van de TS31-25 LRF Thermal scope

 • Grote oogafstand/Long eye -elief: 100mm
 • Rubberen oogstuk: voor verborgen nachtelijke observaties. Kan er ook eenvoudig vanaf geschroeft worden.
 • Weergaveoptie dradenkruis: 6 verschillende dradenkruisstijlen in 4 verschillende kleuren; wit, geel, groen en rood
 • Weergaveoptie kleurmodi: 6 verschillende thermische beeldmodi: Wit-heet (white hot), Zwart-heet (black hot), Rood-heet (red Hot), Target highlighting, Pseudokleur (SKY)
 • Verwisselbare Micro SD-Kaart: Mocht het geheugen volzitten met al uw waardevolle foto's en video's, dan kunt u de SD-Kaart eenvoudig en snel uit de unit halen en vervangen door een lege kaart. Zo hoeft u nooit meer data te wissen vanwege een geheugenprobleem. Op de verwisselbare Micro SD-kaart van maimaal 128 GB kunt u plaatsen;
  • 1536x1536 pixel fotoresolutie,
  • 768x768 pixel videoresolutie,
 • Firmware updates: Met gebruik van de SD-Kaart is het eenvoudiger dan ooit om de software bij te werken op uw Pard-unit. Door in te loggen op de Pard-Website kunt u de meest recente software downloaden en op een SD-Kaart plaatsen. Vervolgens plaatst u deze kaart in de Pard unit, om zo de meest recente TS31-25 LRF software-versie te installeren.
 • Microfoon; U kunt genieten van alle outdoor-geluiden met de ingebouwde microfoon.
 • PIP: Dit geeft u de mogelijkheid om het beeld van uw target 2x te vergroten en als een klein inzetbeeld in uw scherm weer te geven. Deze ziet u dan Picture in Picture (PIP) in uw scherm.
 • Automatische video-opnames van uw schot / Self-Activated-Recording: Heeft u ooit geprobeert om een jacht te filmen, en dat bij het aanzetten van de camera, uw beweging door het wild werd opmerkt? Of erger; u vergat de camera zelfs aan te zetten? Pard heeft dit probleem nu opgelost met "Automatisch Geactiveerde Opname" of Self-Activated-Recording. Met deze functie ingeschakeld, zal de unit continu een 20 seconde loop opname opslaan in het ingebouwde RAM-geheugen. Meteen als de unit een terugslag schot detecteert, zal die 20 seconde loop op de verwijderbare SD-Kaart worden opgeslagen, zodat u deze later kunt bekijken. Het opladen van de unit voor het overplaatsen van data is heel eenvoudig met de ingebouwde interface data opties.
 • Loop recording
 • USB-C-Kabel: Er is tevens een USB type C oplaadkabel mee geleverd, om eenvoudig de batterij op te kunnen laden.
 • IP67 weerbestendigheid: bescherming tegen stof in de lucht en 30 minuten onderdompeling in 9 meter water) minuten,
 • Terugslagbestendig tot 6000J: (denk .308 kaliber, .338 win mag en .30-06 kaliber, 7x64 mm en 7.62×51 mm),
 • Bedrijfstemperatuur: van -15°C tot 50°C,
 • HOT image tracking: volgt automatisch de warmtebron,
 • Gyroscoop.
 • Elektronisch kompas.
 • Lithium-ion model 21700 verwijderbare/oplaadbare batterijen.
 • Aluminium lichtgewicht behuizing: De Pard TS31-25 LRF behuizing is gemaakt van duurzaam, sterk en licht aluminium waardoot het slechts een gewicht heeft van 355 gram.
 • Gewicht: Alle al deze technologische eigenschappen zijn verpakt in een apparaat dat slechts 800 gram weegt!
 

Video Pard TS31-25 LRF Rangefinder en ingebouwde Balistic Calculator


Bron: https://www.youtube.com/watch?v=xulMGPGmOe8
 

Montage van de Pard TD31-25 Warmtebeeld richtkijker

Vaste Picatinny montage: Bij deze Pard TS31-25 Warmtebeeld richtkijker zijn 2 ringen en imbussleutel bijgeleverd voor montage op een picatinny rail. Dit is een vaste montage. mocht u de kijker van uw wapen afhalen en weer terug plaatsen, dan dient u de kijker opnieuw in te schieten.

Vaste 11mm Dovetail montage: Het is ook mogelijk om deze Pard TS31-25 LRF Warmterichtkijker op een 11mm Dovetail rail te monteren. U kunt hiervoor deze zeer kleine en compacte UTG MNT-DT2PW01 Adapter gebruiken, die uw Dovetail omvormt naar een Picatinny Rail. Deze adapters klikt u eenvoudig in de twee bijgeleverde picatinny montageringen. Ook dit is een vaste montage en zal na demontage opnieuw moeten worden ingeschoten.

Quick Release Picatinny montage: Wilt u de Pard kijker geregeld demonteren of uitwisselen met andere kijkers en/of andere wapens, dan is het wellicht beter om voor een betrouwbare en herhaalbare snelspanmontage voor op een picatinny rail te kiezen, zoals deze:

 

Vergrotings hendel

Op het objectief van de Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker zit een vergrotingsknop waarmee u de vergroting kunt aanpassen van het warmtebeeld. U kiest de vergroting die u het meeste gaat gebruiken. Als u vervolgens de hendel aan de vergrotingsknop uitklapt, kunt u heel snel de vergroting wijzigen. Hiermee kunt u een vloeiende, precieze en zachte focus instellen. Dit is ook ’s nachts handig bij weinig zicht, voor gemakkelijke en snelle toegang tot de vergroting.
 

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke menuknop

De menuknop is snel te bedienen vanuit een zeer handige plek, bovenop de kijker. Hiermee kunt u snel wisselen tussen functies. Zo kunt u uw ballistische data gegevens aanpassen en de diverse menu opties wijzigen in slechts enkele seconden. Alle gegevens zijn direct leesbaar in het scherm. Ze staan aan de buitenzijde van het ronde scherm voor betere gebruikerservaring. Dit houdt het midden van het scherm schoon en leeg zodat u uw target duidelijk kunt blijven zien.
 

Bediening van de TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker

Met knop op de afstandmeter kunt u de LRF inschakelen. Vervolgens kunt u met de LRF-knop op het oculair de afstand tot uw target vaststellen. De afstanden worden in real time meteen weergeven rechtsboven het midden van het dradenkruis. Het menu is eenvoudig in en uit te schakelen. Draait u het naar rechts dan komen de menuopties in beeld, als icoontjes aan de buitenkant van het scherm. Draait u de menuknop naar links dan verdwijnen de icoontjes weer. Wanneer ingeschakeld ziet u alle menuopties in een oogopslag.
 

Ingebouwde Ballistische Calculator

De Ingebouwde Ballistic Calculation technology of Ballistische berekeningstechnologie die voor het eerst met PARD word gebruikt, is een geweldige innovatie en doorbraak. Hiermee kan de kogel-daling precies worden berekend, waardoor nauwkeurig schieten zeer gemakkelijk zal worden. Bij deze LRF-versie hoeft u de afstand niet in te voeren in de Parameters, aangezien hij deze automatisch overneemt van de ingebouwde Long Range Finder. Via het menu kunt u de ballistische calculator instellen. U kiest een van de 5 Profielen (A, B, C, D of E) en vult dan de gegevens in. Vervolgens kunt u de Pard via het menu op 0 instellen en ook hiervoor een profiel kiezen.
 

Snel detecterende afstandmeter (LRF) van 5 tot 1000 meter

Met de snelle 1000 meter LRF kunt u doelen detecteren van 5 tot 1000 meter en het gehele bereik daartussenin. U kunt dus al meten op extreem close range.. De nieuw ontworpen compacte afstandmeter module is nauwkeurig en kan snel een afstand meten. Wanneer deze samen werkt met de interne ballistische info, geeft de long range finder (LRF) de informatie over de afstand in de nacht om zo slimmer te kunnen jagen.
 

Instellen van de Ballistische Calculator

Om de Pard zo in te stellen dat hij alle berekeningen voor u maakt, dient u gegevens over uw wapen in te vullen. Dit is echt heel eenvoudig. U hoeft hiervoor geen enkele technische kennis te hebben. Het menu is heel intuïtief en simpel.
U vult de volgende ballistische gegevens in;
 • gewicht van de kogel
 • snelheid van de kogel (in feet of meters per seconde)
 • de afstand tussen het midden van de loop en het midden van de kijker in mm
 • de ballistische coefficient van de kogel (dit staat meestal op het doosje van de kogels. Of u kunt het opzoeken op deze website: https://hardairmagazine.com/ballistic-coefficients/.
 • temperatuur en hoogte

Als u al deze gegevens heeft ingevoerd en uw wapen op ‘0’ heeft ingesteld (Zeroing), dan kunt u meteen aan de slag met de ballistische calculator. Dan hoeft u hem alleen nog maar aan te zetten, te richten en te schieten.
 

Zeroing met "One-Shot-Zero"

Er zijn 5 ballistische en Zero profielen. Hiermee kunt u voor elk van uw wapens een eigen profiel kiezen bijvoorbeeld voor uw luchtbuks, centerfire, rimfire, jachtwapen of welk wapen u maar wilt. Tevens kunt u deze profielen instellen voor verschillende afstanden, want op '0' stellen is uiteraard deel van de hele ballistische setup. Om uw scope eenvoudig en snel in te schieten gaat u als volgt te werk;

Met de "One-Shor-Zero"-functie schiet u het geweer in met slechts één shot. Eerst selecteert u een afstand die u het meest gebruikt, bijvoorbeeld 100 meter. Vervolgens selecteert u het Zero-submenu en de optie voor het aanpassen van het dradenkruis. Zorg dat u vanuit een bench of ander vast en zeker veilig platform schiet, om verschuivingen te voorkomen. Vuur nu een schot op het doel, waarbij een u een duidelijk zicht heeft op het trefpunt. Hou nu uw richtkijker in een stabiele positie, gelijk aan de positie van het eerste shot. Beweeg dus niet. Druk de knop en verplaats de cursor nu horizontaal en verticaal naar de X en Y-selectors. Draai de knop en pas de waarden aan, zodat het punt op het scherm gelijk is met het midden van het dradenkruis. Sla deze instelling op en selecteer Save en Y voor Yes (Ja). Als het instellen voltooid is, hou dan de knop even ingedrukt. De richtkijker is nu ingeschoten en uw volgende schoten zullen nu recht op doel zijn, on target.


Levering:

 • 1x Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker met Balistic Calculator en Afstandmeter
 • 2x 30mm 'See Trough' montagering voor de picatinny rail
 • 1x Rubber oogstuk
 • 2x Imbussleutel
 • 1x USB-C-kabel
 • 1x Neiprene Opbergtas
 • 1x Lensdoekje
 • 1x garantiekaart en handleiding (Engels)
 • Micro SD card is niet inbegrepen!


Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker met Balistic Calculator en Afstandmeter

Merk: Help Pard
Type: Help Warmtebeeld richtkijker met Balistic Calculator en Afstandmeter
Uitvoering: Help Pard-TS31-25-LRF
Display Scherm resolutie: Help IPS LCD 800x800 pixels
Dradenkruis stijlen: Help 6
Dradenkruis kleuren: Help 4 (Rood, wit, geel en groen)
Scene mode: Help City, Rain, Forest
Image mode: Help WT-HOT, BK-HOT EDGE, RD-HOT, IN-HOT, SKY
Warmtebeeld: Help  
Sensor Resolutie: Help Uncooled VOx(Vanadium Oxide) 384*288 pixel
Sensor Pixel grootte: Help 12 um
NETD: Help ≤35mK (0.035°C)
Frame frequentie: Help 50fps
Detectieafstand mens: Help 1100 m
Detectieafstand voertuig: Help 2200 m
Imaging Engine Module: Help PARD IREA
Objectief Lens: Help 25mm (All-glass multi-coated lens)
Optische zoom: Help 2,2x
Digitale zoom: Help 2/4/6
Doorlopende Digitale zoom: Help 2-4x
Focusafstand: Help 3m tot oneindig
Kijkhoek horizontaal: Help 7,9 graden
Kijkhoek verticaal: Help 7,9 graden
Kijkhoek diagonaal: Help 11,2 graden
Shutter: Help Mechanische shutter
Oogafstand: Help 100 mm
Dioptrie instelling: Help -3/+5
Scherp vanaf: Help 5 m tot oneindig
Infrarood ingebouwd: Help Nee
Op geweer te monteren: Help Ja
Montage inbegrepen: Help Ja (30mm ringen voor picatinny rail
Ballistic Calculator: Help Ja (ingebouwd)
Afstandsmeter: Help Ja (ingebouwd)
Werking Afstandsmeter: Help 5 tot 1000 meter
Verbindingsmodus: Help Wifi
Video formaat: Help mp4
Video resolutie: Help HD 768x768 pixels
Foto resolutie: Help HD 1536x1536 pixels
Opslag type: Help FT kaart (Max. 128Gb)
Externe power supply: Help USB-C
Voeding: Help 1x Lithium Ion 18650 (3.7V)
Batterijduur: Help ± 6 uur
Werktemperatuur: Help -20°C tot 50°C
Terugslag/Recoil: Help 6000 Joules
Afmetingen (l x b x h): Help 350 x 88 x 95 mm
Lengte incl. oogrubber: Help 410 mm
Kleur: Help zwart
Gewicht : Help 610 gram
Behuizing: Help Aluminium
Waterdichtheid: Help IP67 Waterproof
Garantie: Help 1 jaar
Handleiding: PDF bestand Manual Pard TS31-25 LRF Warmtebeeld richtkijker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.