Pard NV007S digitale Clip-on Nachtkijker met onzichtbare 940nM Infrarood

De Pard NV007S 940nM is de nieuwste Clip-on nachtzichtkijker van Pard. De verbeterde diode in ingebouwde onzichtbare infrarood zorgt ervoor dat deze nieuwe NV007S nu een detectie afstand van 200 me...

Verwachte levertijd

4 week(en)

€ 683,00
€ 567,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Pard NV007S 940nM is de nieuwste Clip-on nachtzichtkijker van Pard. De verbeterde diode in ingebouwde onzichtbare infrarood zorgt ervoor dat deze nieuwe NV007S nu een detectie afstand van 200 meter in complete duisternis. Bij ideale lichtomstandigheden met veel maanlicht en sterren kan dat zelfs nog verder. Zo heeft u in volledige discretie een zeer groot jachtbereik tot uw beschiking. De grootste verandering is te zien in het design van de Pard NV007S. Deze is 45 mm korter gemaakt wat zorgt voor een kortere oogafstand en betere schietpositie achter uw richtkijker. Tevens biedt het grotere diameter rubberen oogstuk u een comfortabelere schietervaring. Hij is voorzien van een betere sensor met Full HD beeldkwaliteit, waardoor het beeld met 50% verbeterd is.
 

Wat is er nieuw aan de PARD NV007S ?

De nieuwste PARD NV007S is nu verpakt in een nog kleinere behuizing. De Kleine afmetingen en een laag gewicht, niet meer dan 300 gram, maken het een perfecte en onmisbare metgezel voor nachtelijke jacht en observatie. Het apparaat heeft, ondanks zijn kleine afmetingen, veel innovatieve oplossingen. De nieuwe versie PARD NV007S nachtzicht unit is een hoogwaardige apparatuur met een extreem klein formaat. Hij is voorzien van een OLED-scherm met een hogere resolutie van 1024x768 pixels (i.p.v. de 800x600 in de oudere NV007). Het beeld dat u ziet door het oculair is niet alleen groter maar ook scherper. Ook is de oogafstand iets vergroot wat fijn is bij zwaardere kalibers met grote terugslag. Tevens is het beeld van het nieuwe OLED-scherm rustiger met minder ruis. De unit heeft nu Stille knoppen gekregen waardoor de klikken niet meer hoorbaar zijn.
 

De Pard NV007S Voorzetkijker kan vele toepassingen hebben. Het is een Clip-on voor een richtkijker, maar kan ook gebruikt worden als losse observatie nachtkijker. Door het op het oculair van uw richtkijker te monteren, krijgt u de mogelijkheid van nachtobservatie met beperkte toegang tot licht. Met de geïnstalleerde superlichtgevoelige matrix kunt u comfortabel observeren in volledige duisternis. Met behoud van volledige discretie als u kiest voor de 940nM-versie.

Door de moderne technologische oplossing van de lens kan de PARD NV007S op elke richtkijker worden geïnstalleerd, ongeacht de vergroting. De NV007S nachtkijker kan momenteel richtkijkers aan met een vaste vergroting van 8x, 9x en zelfs 12x. De nieuwste versie van de PARD NV-007S Clip-on nachtkijker is een hoogwaardige unit met een extreem klein formaat. PARD staat bekend om de buitengewone precisie van vakmanschap en betrouwbaarheid van haar apparatuur. Het stelt wederom niet teleur deze keer! Het apparaat is alleen nog compacter en praktischer geworden.
 

Pard NV007S verkrijgbaar in 940nM en 850nM Infrarood

De NV007S is verkrijgbaar is een infraroodstraler met een bundel van 840 nm of 850 nm;

 • 940nM zorgt voor onzichtbare infrarood en bereik tot 200 meter
 • 850nM geeft u een grotere bereik tot 450 meter - Link naar artikel >>
 

940 nM versus 850 nM Infrarood

 • 940 nM Infrarood Infrarood is wildzeker, geheel onzichtbaar voor dieren en mensen afstand tot 200 meter mogelijk. Voor de normale jager is de 940nm versie voldoende, Ook omdat het veilig voor wild is. Mocht u afstanden boven 150 meter willen schieten en een zeer helder en contrastrijk beeld belangrijk vinden, dan kunt u beter voor de 850nm kiezen.
 • 850 nM Infrarood heeft beter beeld maar de IR is wel licht zichtbaar voor mens en dier afstanden van meer dan 400 meter mogelijk. Hij raakt echter wel overbelicht op zeer korte afstanden. Wanneer afstand een hogere prioriteit voor u heeft, dan kiest u het beste voor de 850 nm Infrarood-straal. In het geval dat discretie voor u op de eerste plaats komt, kunt u het beste een unit gebruiken met een golflengte van 940 nm.
 

Bediening en gebruikersgemak van de nieuwe Pard NV007S

De knoppen van de Pard NV007S zijn nu niet meer hoorbaar als u ze indrukt, waardoor u in alle stilte kunt opereren in het veld. Bij de V-versie was hier nog een duidelijke klik te horen. Door de sterkere IR-verlichting van het S-type heeft u een beter en breder zicht op uw jachtveld en een grotere detectieafstand. Het beeld is scherper en contrastrijker geworden door de verbeterede infrarood. Overdag zijn de NV007S meer natuurgetrouw met een verbeterde saturatie. De S-versie is nu voorzien van Multi-interfaces met een extra type C Micro SD ingang.
 

Plaatsing en verwisselen van de batterij

Pard besloot om, naast het verkleinen van de nieuwe NV007S unit, ook de functionaliteit te optimaliseren. De verandering in de locatie van de batterij is niet toevallig. Dankzij de nieuwe locatie aan de rechterkant is het nu veel gemakkelijker om de 18650 batterij in het apparaat te vervangen tijdens nachtelijke uren. Hierdoor wordt het apparaat ergonomischer. U kunt de batterij sneller verwisselen, zodat u het waargenomen doelwit niet hoeft te verliezen.
 

Vernieuwde Focusknop

Daarnaast veranderde Pard in navolging van de trends de vorm van scherpstellen. Een meer intuïtieve knop zorgt voor een nauwkeurigere en probleemloze afstemming van het nachtzichtapparaat op het oog. De focusknop aan de linkerkant van het apparaat is verantwoordelijk voor de scherpte.
 

Verbeterde op prisma's gebaseerde optica voor nauwkeurigere identificatie

Naast het ongetwijfeld nieuwe ontwerp en kleinere afmetingen, wordt het praktische karakter ervan ook beïnvloed door de verbeterde, op prisma's gebaseerde optica, wat de functionaliteit van de Clip-on nachtkijker zeker verbetert. Dit helpt bij een nauwkeurigere identificatie over een groter bereik. Door een nieuwe generatie Sensor te installeren, kunt u effectief en lang vuren met behoud van 100% veiligheid 's nachts.
 

Pard NV007 afmetingen Clip-on nachtkijkerTerugslag op Pard NV007S Clip-on nachtkijker

Deze Pard NV007S Clip-on nachtkijker is getest t/m 6000 joules waaronder bijv.; .308 en .30-06 kaliber, 7x64 mm en 7.62×51 mm en kan daarmee zeer grote terugslag van wapens aan. Nagenoeg elk jachtwapen zal dus geschikt zijn voor deze Pard007S.

Het enige waar u op moet letten is, dat de oogafstand voldoende is voor de terugslag van uw wapen. De oogafstand van deze Pard NV007S is nu veel korter gemaakt doordat de unit compacter is. U kunt de maten bekijken in de afbeelding met de afmetingen..
 

De Pard NV-007S nu ook geschikt voor CZ-geweren

De NV-007S lost ook het probleem op voor eigenaren van CZ-geweren en andere wapens waarbij er een probleem was met het openen van de grendel. De 18650 batterijcontainer is namelijk Centraal in het NV-007S model geplaatst.
 

Montage van de Pard NV007S op uw richtkijker

De Pard NV007 S-versie wordt completer geleverd inclusief een 45mm adapter en verkleiningsringen die u eenvoudig in de adapter kunt plaatsen. Hiermee kunt u de adapter passend maken voor richtkijkers met een oculair of oogstuk van 39mm tot 45mm. De 3 verkleiningsringen die bijgeleverd worden zijn in 1mm, 2mm en 3mm dikte. Mocht het niet precies passen, dan is er de mogelijkheid om met de bijgeleverde tape de adapter extra op maat te maken. Heeft u een een oculair dat groter is dan 45mm, dan dient u deze extra adapter van 46,5mm of 48mm erbij te kopen, die u dan ook weer op maat kunt maken met de bijgeleverde verkleingsringen. Tevens zijn er speciale adapters verkrijgbaar voor Swarovski, Zeiss en Leica Magnus richtkijkers, die een verlichtingsknop op het oculair hebben.
 

Beschikbare QR adapters voor de Pard NV007S

 

Toepassing van de Pard NV-007S is veelzijdig:

 • Observatie in- en outdoors, dag en nacht
 • Jacht en ongediertebestrijding
 • redding,
 • bescherming van mensen en eigendommen,
 • zeilen,
 • bosbouw,
 • sport,
 • dierenobservatie,
 • specialistische monitoring.
 

Extra functies van Pard NV007S 940nM digitale voorzet nachtkijker

De Pard NV007S 940nM digitale voorzet nachtkijker zit boordevol functies. Dit is bijvoorbeeld de ingebouwde wifi-verbinding, welke werkt met vele apparaten zoals; mobiele telefoons en iPads en meer. Hiermee kunt u op afstand de beelden bekijken van de unit.

Daarnaast heeft hij een ingebouwde laser verlichter. Deze 5 watt laser lamp is wellicht handig voor het jagen op kortere afstanden. Met de ingebouwde en compacte IR Illuminator kunt u ongeveer 200 meter doelen bereiken. Deze kan in 3 standen worden ingesteld met zoom-functie. Zo kan een brede straal worden ingesteld om een breed veld extra te verlichten voor observatie. Ook kan de laser in een smallere bundel worden ingesteld om zo verder te kunnen kijken en schieten op een gericht doel.
 

Ergonomisch design en gebruik van de NV007 S

Het ergonomische design van deze Pard NV007 S Clip-on nachtkijker sluit mooi aan bij uw richtkijker. De bedieningsknoppen staan duidelijk in zicht. Doordat deze iets uitsteken kunnen ze ook goed bedient worden tijdens de nacht. Als u eenmaal weet waar de knoppen zich bevinden, biedt het ergonomische design en de uitstekende knoppen u veel gebruikersgemak. Door de Digitale zoom-functie te gebruiken van deze Pard NV007 S en de vergroting digitaal te verhogen, kunt u de vergroting van uw richtkijker laag houden, om zo meer licht binnen te krijgen voor een duidelijker beeld. Ingebouwde Wifi maakt het bekijken en opnemen op afstand mogelijk via telefoon of tablet met behulp van de speciale app (ISO en Android-compatibel). D.m.v. de standby modus kan het scherm uitgeschakeld worden om scherm verblinding tegen te gaan. Tevens is de helderheid instelbaar om zo meer detail mogelijk te maken tijdens omstandigheden met zeer weinig licht.
 

Wifi-verbinding met Android en iPhone

Met de APP software die u kunt downloaden via de App-stores kunt u uw mobiele telefoon verbinden met de NV007S Nachtkijker. De App’s zijn te downloaden voor zowel Android als iPhone iOS. Hiermee kunt u op uw telefoonscherm de beelden bekijken en de unit bedienen.

Bij de aankoop van deze kijker ontvangt u een uitgebreide Nederlandse handleiding voor installatie en gebruik en om de wifi te kunnen instellen op uw mobiele telefoon of tablet.
 

Kenmerken van de Pard NV007S

 • Snelle montage op uw richtkijker
 • 45mm Korter design voor betere schietpositie
 • Super compact en licht gewicht Clip-on design van 268 gram
 • Nieuwe Generatie met nieuwste software en verbeterde electronica
 • Tevens te gebruiken als handheld monoculaire kijker
 • Verbeterde Infrarood voor detectie tot 200m (940nM)
 • Meer kleurverzadiging voor betere beeldkwaliteit
 • Breder lineair veld van weergave
 • Grotere digitale zoom
 • Sterkere en lichtere behuizing kan grote terugslag aan tot 6000 joules
 • Stille knoppen voor totale discretie, klikken zijn niet meer hoorbaar
 • Multifunctioneel menu met snelle toegangsknoppen
 • 1080P HD Full colour dag opnames met geluid
 • 1080P HD zwart-wit nacht opnames met geluid
 • Frame rate 30 fps
 • MP4 format direct opnemen op de Micro SD card
 • USB-C charge interface voor het opladen en overbrengen van gegevens
 • HDMI poort voor aansluiting op uw TV
 • Ingebouwde wifi
 • Compatible met OSX en Windows systemen
 • Video kan ook bekeken worden in de viewfinder van de unit
 • Maak Recoil/Inslag geactiveerde video’s (mis nooit uw beste jacht moment)
 • Geïntegreerde picatinny rail bovenop de unit voor extra accessoires
 • Focusknop aan de zijkant voor snelle bediening
 • Correctiemogelijkheid voor over- en onderbelichting
 • Gebruik van Micro SD-kaart tot maximaal 128Gb
 • SD-kaarten groter dan 16Gb dienen wel eerst geformateerd te worden
 • Gemakkelijkere batterijvervanging tijdens de jacht
 • Eenvoudige montage d.m.v. de aluminium adapter
 • Met de ½ slag montage klikt hij solide vast in enkele seconden
 • Kan terugslag aan tot 6000 joules waaronder; .308 en .30-06 kaliber, 7x64 en 7.62×51 mm
 • Past op scopes met een oculair van 39mm tot 45mm
 • Kan nu ook gebruikt worden met scopes met een vaste vergroting van 8x, 9x en zelfs 12x
 • IR met variabele focus van spot tot breed
 • Infrarood verlichter is instelbaar in 4 standen; Uit, hoog, medium en laag met een zoom functie
 • Ingebouwde 1mw laser lamp voor gebruik als een marker of voor range finding op korte afstanden
 • Gebruik van batterij tot 8 uur (afhankelijk van het IR-gebruik)
 • Gebruikt slechts 1 oplaadbare 18650 batterij
 • Kan met een 3.7V powerbank gebruikt worden, maar dit wordt afgeraden aangezien de poort kapot kan gaan tijdens het schieten
 • Digitale zoom-functie
 • Verstelbaar oculair met rubberen demper
 • Aanpasbare dioptrie
 • Instelbaar scherm voor helderheid en met standby modus
 • Verstelbare 16mm lens
 

Verschil tussen Pard NV007S versus NV007A

Het optische glas van de Pard NV007S is geheel waterdicht en stofvrij. De A-versie was niet waterproof. Waar u bij de NV007A aan de onderkant met de cylinder moest focussen, kunt u bij deze S-versie met de knop aan de zijkant scherpstellen. Deze knop is beter toegankelijk wanneer de kijker is gemonteerd op uw wapen. Verbeterde ingebouwde 5W Infrarood verlichter hetgeen de NV007S waardoor de kijkafstand is verdubbelt. De verbeterde Infrarood verlichting i.c.m. het Full HD beeld geeft een upgrade van maar liefst 50%. Tevens heeft het S-type nu een montagerail aan de bovenkant voor het monteren van extra accessoires. De Ingebouwde IR is nog steeds uittrekbaar en daarmee verstelbaar in een bredere en smallere straal.
 

Video Pard NV007S digitale Clip-on

Bron: https://youtu.be/fPZ16fviKLE


Levering:

 • 1x Pard NV007S digitale Clip-on Nachtkijker met 940nM Infrarood
 • 1x nieuwe montagering
 • 3x verkleiningsringen in 1mm, 2mm en 3mm
 • 1x USB-C kabel
 • 1x isolatietape
 • 2x Inbussleutels
 • 2x Rubberen O-ringen
 • 1x Stoffen Opbergzakje
 • 1x Garantiekaart en Pard handleiding (Engels)
 • 1x Quick Starters Guide en handleiding in het Nederlands!
 • LET OP: 18650 batterij en Micro SD card zijn niet inbegrepen!

   Review:     Pard NV007 en NV008 | Verschillen en overeenkomsten
 


Specificaties Pard NV007S digitale Clip-on Nachtkijker voor richtkijkers

Merk: Help Pard
Type: Help NV007S digitale voorzetkijker / clip-on nachtkijker
Optische Vergroting: Help 2x
Digitale Vergroting: Help 4-14x
Diameter lens: Help 16mm (All glass 8P HD lens)
Dioptrie-instelling: Help -5/+5
Oogafstand: Help 50mm
Scherm resolutie: Help 1024x768 OLED
Scherp vanaf: Help 3cm tot oneindig
Infrarood ingebouwd: Help Ja
IR power / straal: Help 5w / 1mw
IR Golflengte: Help 940nm
IR range: Help 200m
Richtlaser: Help Ja
Detectieafstand: Help 200m
Op geweer te monteren: Help Ja (aan richtkijker)
Montage inbegrepen: Help Ja (45mm adapter mount + ringen)
Verbindingsmodus: Help Wifi
Video formaat: Help AVI
Video resolutie: Help 1920x1080 pixels
Foto resolutie: Help 2608x1944 pixels
Frame frequentie: Help 30fps
Opslag type: Help SD kaart
Uitgangen: Help Micro SD-ingang / USB-C / HDMI poort
Voeding: Help 1x 18650 (3.7V) niet inbegrepen
Batterijduur: Help ± 8 uur
Afmetingen (zonder adapter): Help 105 x 97 x 47 mm
Lengte incl. adapter: Help 119 mm
Waterbestendigheid: Help IP67 Waterproof en stofdicht
Kleur: Help zwart
Gewicht: Help 268 gram
Talen in Menu: Help Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Chinees, Japans, Russisch, Tsjechisch
Garantie: Help 1 jaar
Handleiding: Help Manual Pard NV007S digitale Clip-on Nachtkijker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.