Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker (nachtzicht, warmtebeeld, afstandmeter in één)

Deze nieuwe Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker is een van de eerste kijkers die alle benodigde technieken voor de jacht in de nacht combineert in een unit. Waar je tot nu toe altijd moest kiez...

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 0,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze nieuwe Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker is een van de eerste kijkers die alle benodigde technieken voor de jacht in de nacht combineert in een unit. Waar je tot nu toe altijd moest kiezen tussen een nachtkijker of warmtebeeldkijker is dit nu verpakt in één scope. Hiermee kun je gebruik maken van nachtzicht voor meer detail in het beeld en het warmtebeeld voor grotere afstanden en gebruik in moeilijke omstandigheden bij mist, sneeuw en dicht begroeide bossen. Het nachtzichtbeeld en warmtebeeld kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingeschakeld of uitgeschakeld. Tevens kunnen ze samen ingeschakeld worden. Teven is er nog de mogelijkheid voor picture in picture, waarbij je een detail warmtebeeld in het nachtzichtbeeld kunt plaatsen. Dit biedt de jager alle tools die benodigd zijn voor het jagen in complete duisternis en onder de moeilijkste omstandigheden. En dat allemaal verpakt in deze Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker.

Pre-order Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker

Deze geheel nieuwe Pard Fusion device is gepresenteerd op de IWA 2019, maar is momenteel nog niet te koop op de markt. We hebben hem echter wel al besteld bij de leverancier en wachten nu tot hij officieel uit gaat komen. De exacte prijs, specificaties en levertijd zijn helaas nog niet precies bekend, maar deze zullen we meteen op deze pagina kenbaar maken als ze duidelijk zijn. Tevens zullen we dan ook betere foto’s plaatsen. We verwachten echter een enorme vraag naar deze geheel nieuwe richtkijker. Vandaar dat we u Nú al de mogelijkheid geven om deze te reserveren.

Reserveer Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker

Pre order  |  Reserveer Nú de Pard Fusion deviceWilt u de Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker vrijblijvend reserveren? Stuur dan een mail naar: info@richtkijkerbestellen.nl.

Extra Afstandmeter of Rangefinder

Indien u wilt weten op welke afstand een dier zich bevindt, kunt u gebruik maken van de Pard Fusion afstandsmeter of rangefinder. Deze maakt het mogelijk om de afstand tot een object van herkenbare grootte (haas, wild zwijn of hert) bij benadering te bepalen. De afstand is dan zichtbaar in het scherm.

Kenmerken Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker

De Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker combineert night vision, thermal & rangefinding. Het is een samensmelting van alle huidige Pard night vivion scopes waaronder de Pard warmtebeeld richtkijker, NV007, NV008 en NV008LRF. Zo heeft hij uiteraard een wifi-verbinding, ingebouwde IR-illuminator, extra picatinny /weaver rail. De One-Shot-Zero functie maakt het zeer eenvoudig om hem snel in te schieten. Diverse dradenkruis opties in verschillende kleuren. U kunt er beelden mee opnemen en opslaan op een SD-kaart. Tevens is hij voorzien HDMI poort voor aansluiting op uw TV en te gebruiken met een externe powerbank.

Design van Pard Fusion Device

Net als de NV008 is ook deze Pard Fusion Device zeer robuust en sterk. Zo kan hij terugslag aan tot .308 kaliber / 5000 joules. Ondanks de 3-1 functie blijft hij toch zeer compact en licht. Wat de vergrotingen gaan worden van deze scope is nog niet precies bekend. Wel weet ik dat de warmtebeelden vloeiend in elkaar zullen overlopen. Dus geen verspringen meer van het beeld en zonder het klikkende geluid.

Montage van Pard Fusion

De Pard Fusion kan gebruikt worden als hand-held spotter. Het zal echter waarschijnlijker zijn dat u hem gaat monteren op uw wapen. Deze Pard NV008 wordt geleverd met een waever montage, waarmee hij zeer eenvoudig op de picatinny of weaver rail van uw wapen gemonteerd kan worden. Met de bijgeleverde imbussleutel en 3 schroeven monteert u eerst de rail aan de nachtrichtkijker. Er zijn diverse posities mogelijk waarmee u de meest geschikte oogafstand kunt bepalen en beste positie op uw wapen. Vervolgens kunt u de kijker met rail op uw geweer monteren.

Montage van Pard NV008 op luchtbuks met 11mm dovetail rail

Mocht u een 11mm dovetail rail op uw wapen hebben, dan kunt u de bijgeleverde weaver rail d.m.v. een adapter monteren. Deze adapter verandert namelijk uw dovetail rail in een picatinny rail: UTG 11mm Dovetail naar Picatinny/Weaver Rail Adapter 9 Slots - MNT-PMTOWL-A. Op deze UTG adapter kunt u dan rechtstreeks de bijgeleverde waever rail met nachtrichtkijker monteren.

 

Toepassing Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker

Deze Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker is speciaal ontwikkeld voor de jager die graag onder alle omstandigheden wil kunnen jagen. Bijvoorbeeld in open velden en dichtbegroeide bossen of diep in de bergen, tijdens extreme kou, mist en sneeuw. Met deze unit heeft u als jager nu alle mogelijkheden in een kijker en hoeft u nooit meer te kiezen tussen nachtvisie of warmtebeeld. Zo kunt u alle nadelen van deze 2 technieken vergeten en alleen van de voordelen ervan gebruik maken. Of het nu gaat om detecteren van wild, herkennen en identificeren van wild, afstanden inschatten of gericht schieten tijdens de nacht. Het kan nu allemaal met deze Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker.


Levering:

  • 1x Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker 1x waever rail monteer systeem
  • 1x inbussleutel en schroeven
  • 1x USB-kabel
  • 1x beschermtas
  • 1x garantiekaart en handleiding
  • 18650 batterij en Micro SD card zijn niet inbegrepen!

 

Pre order  |  Reserveer Nú de Pard Fusion deviceReserveer Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker

Wilt u de Pard Fusion All-in one Nachtrichtkijker vrijblijvend reserveren? Stuur dan een mail naar: info@richtkijkerbestellen.nl.


Specificaties volgen nog …

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.