Top

Luna Optics LN-NVB2 2x24 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+

Nieuw
  • Luna Optics LN-NVB2 2x24 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+
  • Luna Optics LN-NVB2 2x24 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+
705,00
per stuk
Momenteel niet op voorraad

Neem contact met ons op voor de levertijd.
Verwachte levertijd: 4 wekenVoorraad: 0


 Dit artikel wordt alleen op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.

Luna Optics LN-NVB2 2x24 is een lichtgewicht compacte Generatie 1+ binoculaire nachtkijker van Luna Optics van slechts 600 gram. Deze nachtkijker met groot gezichtsveld van 30 graden is ideaal om snel een terrein af te scannen op middellange afstand. Deze LN-NVB2 nachtkijker is een verrekijker die deel uit maakt van de Luna Optics LN-NVB serie waarin ook de LN-NVB3 en de LN-NVB5 zitten. De LN-NVB2 heeft een vergroting van 2 maal en heeft hiermee een bereik van 200 meter / 150 meter bij ¼ maan. De multi-element optics minimaliseert vervorming aan de randen van het gezichtsveld en verhoogt de scherpte en het contrast van de afbeelding. Haar hoogwaardige hand-geselecteerde intensifier tubes maken zeer duidelijke en gedetailleerde weergaven mogelijk.

LN-NVB2 met ingebouwde IR-verlichter en LPS sensor

De nachtkijker LN-NVB2 verrekijker is voorzien van een krachtige laser infrarood verlichter. De IR-verlichter maakt efficiënt gebruik van de kijker in volledige duisternis mogelijk.  Deze is onzichtbaar voor het blote oog tot 100m voor de waarneming van de externe objecten. De ingebouwde IR-verlichter met instelbare beam is te gebruiken voor een close-up of brede straal. Dankzij de speciale LPS sensor (Light Protection System) worden de interne componenten van de nachtkijker beschermd tegen zonlicht. Deze lichtsensor zorgt ervoor dat de nachtkijker niet op zal starten bij een overdaad aan licht of gebruik overdag.

Luna Optics LN-NVB2 is eenvoudig in gebruik

De oculairs van deze Luna Optics LN-NVB2 2x24 zijn individueel te focussen en zorgen voor heldere beelden. Tevens zijn de oculairs voorzien van gevleugelde oogbekers zodat omgevingslicht het kijken niet beïnvloedt. De gebruikte lenzen zijn Multi coated en zorgen voor een heldere lichttransmissie. Aan de onderkant van de LN-NVB2 bevindt zich een statief aansluiting waarmee u de nachtkijker op een statief kunt monteren. De behuizing is IPx4 gecertificeerd, dit betekent dat de LN-NVB2 ook in motregen omstandigheden kan worden gebruikt. De body is voorzien van anti slip grip zodat hij stevig in de hand ligt. De aan/uit knop en de IR knop voor de illuminator zitten bovenop de LN-NVB2 en zijn makkelijk te bedienen.

Belangrijke kenmerken van de Luna Optics LN-NVB2 Premium Nachtkijker:

• Gevoeligheid: 280-300 μA/lm
• Resolutie: 36lp/mm
• Vergroting: 2x
• Minimum focus: 1,5 meter
• IR afstand: 100 meter
• Field of view: 30 graden
• 15 mm eye relief
• Oogafstand: 64 +/-5 mm
• Dioptrie instelling: +/-4
• Bedieningstijd: tot 120 uur (zonder IR) 

Toepassing Luna Optics LN-NVB2 2x24 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+

De Luna Optics LN-NVB2 is een lichtgewicht binoculaire generatie 1+ nachtkijker met een helder en duidelijk beeld. Met zijn 150 tot 200 meter bereik is het een all-round verrekijker in het donker voor observaties op middellange afstand. Met zijn grote gezichtsveld van 30 graden is hij ideaal voor een snelle terrein scan en doelbepaling. Middels zijn statief-aansluiting kan hij ook op een statief worden gebruikt en met name nuttig voor Wildobservatie, Jacht en sterrenkijken. Met de opvouwbare oculairrubbers blijft de gebruiker verborgen tijdens de operatie en is deze LN-NVB2 nachtkijker comfortabel te gebruiken zowel met of zonder bril.


Levering:

  • 1x LN-NVB2 Premium Binoculaire Nachtkijker 2x24
  • 1x Nylon tas met draagriem
  • 1x Lensdoppen

Merk:

Luna Optics

Generatie:

1+ generatie

Vergroting:

2x

Diameter objectief:

24mm

Infrarood ingebouwd:

Ja

Op geweer te monteren:

Nee

Statiefdraad:

1/4

Kleur:

Groen/Zwart

Afmetingen:

180 x 120 x 64mm

Gewicht:

600 gr

Garantie:

1 Jaar

Gasgevuld/waterproof:

Ja

Beeldhoek:

20 graden

Detectie Afstand:

200m / 150m bij ¼ maan

Voeding:

1xCR123 3V Lithium Batterij (geen oplaadbare)

Werktemperatuur:

-20 tot +35 celsius

Handleiding:

Manual Luna Optics LN-NVB2 2x24 Binoculaire Nachtkijker Premium Gen 1+