Luna Optics LN-EM1-MS Monoculaire Nachtkijker Gen 2+

De Luna Optics LN-EM1-MS nachtkijker is een high-end monoculaire nachtkijker met een zeer breed gezichtsveld van 40 graden. Deze restlichtversterker is onmisbaar voor de veeleisende gebruiker die o...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 2.499,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Luna Optics LN-EM1-MS nachtkijker is een high-end monoculaire nachtkijker met een zeer breed gezichtsveld van 40 graden. Deze restlichtversterker is onmisbaar voor de veeleisende gebruiker die onder alle lichtomstandigheden nachtelijke observaties wil doen. De unit kan zowel handheld als hands-free gebruikt worden.

Kleine en handzame monoculaire nachtkijker

Deze kleine en handzame monoculaire nachtkijker van Luna Optics weegt slechts 340 gram en is niet groter dan je handpalm. Deze chemische monoculair beschikt over een 1x zoom en heeft een resolutie van 40lp/min voor levendige en scherpe beelden. Daarnaast is de lenzenoptiek van de nachtkijker voorzien van multi-coating en zorgt het ingebouwde (op twee niveaus instelbare infraroodsysteem) voor extra infraroodverlichting. Dit is zeer effectief voor observaties op relatief korte afstand en bij volledige duisternis. Hierdoor wordt het restlicht nog verder versterkt, kunt u meer details waarnemen en wordt het aanzienlijk eenvoudiger om personen, dieren, of objecten te identificeren. De Generatie 2+ nachtkijkers bieden de beste beeldkwaliteit en -resolutie die verkrijgbaar is voor de zakelijke en particuliere markt.

Groot gezichtsveld

Het gezichtsveld van maar liefst 40 graden zorgt ervoor dat u in één oogopslag een zeer groot deel van uw omgeving in beeld hebt. Ideaal wanneer u voortbewegend wilt observeren of wanneer er veel obstakels in de omgeving zijn.

Kenmerken van de Luna Optics LN-EM1-MS Nachtkijker

Deze LN-EM1-MS Nachtkijker is op vele manieren te gebruiken en uit te breiden. Zo kan hij op een statief worden aangesloten. Hij kan worden uitgebreid met een headset, waardoor je de nachtkijker op het hoofd kunt plaatsen en zo de handen vrij hebt voor andere dingen. Tevens is de LN-EM1-MS Nachtkijker uit te breiden met extra vegrotingslenzen en infraroodverlichting om op grotere afstanden te kunnen kijken. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan de beschrijving. De LN-EM1-MS werkt op slechts één AA-batterij.

Specificaties Luna Optics LN-EM1-MS Monoculaire nachtkijker Gen 2+:

  • Extreem licht en super compact
  • Beeldresolutie 40lp/min
  • Hij is scherp te stellen vanaf 25cm
  • Bedieningstijd van 25 uur (zonder gebruik IR)Levering:

  • 1x Luna Optics LN-EM1-MS
  • 1x Lensdop
  • 1x Oculairdop
  • 1x AA-batterij
  • 1x Draagtas
  • 1x Full-color verpakkingMerk: Help Luna Optics
Type: Help Chemisch
Generatie: Help 2+ generatie
Vergroting: Help 1x
Diameter objectief: Help 26mm
Infrarood ingebouwd: Help Ja
Op geweer te monteren: Help Ja
Statiefdraad: Help Nee
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 12,9 x 6,8 x 5,5 cm
Gewicht: Help 340 gr
Garantie: Help 1 jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 40 graden
Maximale detectie afstand: Help 150m
Voeding: Help 1x AA batterij
Handleiding: Help Manual Luna Optics LN-EM1-MS Nightvision Monocular Gen 2+

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.