Luna Optics LN-EM1-HRS Nightvision Monocular Gen 2+

De Luna Optics LN-EM1-HRS Nightvision Monocular Gen 2+ is helaas uit het assortiment gehaald. Voor alternatieve nightvision Monoculars kunt u kijken deze categorie monoculaire nachtkijkers.De Luna ...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 2.699,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Luna Optics LN-EM1-HRS Nightvision Monocular Gen 2+ is helaas uit het assortiment gehaald. Voor alternatieve nightvision Monoculars kunt u kijken deze categorie monoculaire nachtkijkers.
De Luna Optics LN-EM1-HRS Nachtkijker is een kleine, handzame monoculaire Gen 2+ nachtkijker van Luna Optics. Dit super compacte en super lichtgewicht model weegt slechts 300 gram en is niet groter dan je handpalm. Hij is uitgerust met gloednieuwe HR (High Resolution) optics met een scherpe Edge-to-Edge beeldkwaliteit voor nog meer diepteperceptie.

Kenmerken van de Luna Optics LN-EM1-HRS Nachtkijker

Deze LN-EM1-HRS Nachtkijker is op vele manieren te gebruiken en uit te breiden. Zo kan hij op een statief worden aangesloten. Hij kan worden uitgebreid met een headset, waardoor je de nachtkijker op het hoofd kunt plaatsen en zo de handen vrij hebt voor andere dingen. Tevens is de LN-EM1-HRS Nachtkijker uit te breiden met extra vegrotingslenzen en infraroodverlichting om op grotere afstanden te kunnen kijken. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan de beschrijving. De LN-EM1-HRS werkt op slechts één AA-batterij.

Toepassing Luna Optics LN-EM1-HRS Nightvision Monocular Gen 2+

Deze digitale nachtmonokijker beschikt over een 1x zoom en heeft een resolutie van 40lp/min voor levendige en scherpe beelden. Daarnaast is de optiek van de Nachtkijker voorzien met Multi coating en zorgt het ingebouwde, op twee niveaus instelbare infrarood systeem voor een verlichting op korte afstand bij volledige duisternis.

Uitbreidingsmogelijkheden LN-EM1-HRS Gen 2+ Monocular

Deze Luna Optics LN-EM1-HRS Gen 2+ Nightvision Monocular heeft een duidelijk zicht van 150 à 200 meter in volledige duisternis. Dit is echter uit te breiden d.v.m. een extra objectief lens te plaatsen voor de monoculair. Deze is niet inbegrepen bij de levering. De Luna Optics LN-L100 Objectief Lens 4x biedt een vergroting van 4x waarmee u de detectie range kan uitbreiden tot 400 meter. Daarnaast is er de Luna Optics LN-L165 Objectief Lens 7x met een vergrotingfactor van 7x. Dit vergroot uw zicht tot wel 700 meter in complete duisternis. Hou er wel rekening mee dat de monoculair niet meer op het hoofd gedragen kan worden met deze extra vergrotingslenzen, aangezien het dan te zwaar wordt.

Specificaties:

  • Extreem licht en super compact
  • Beeldresolutie 40lp/min
  • Hij is scherp te stellen vanaf 25cm
  • Bedieningstijd van 25 uur (zonder gebruik IR)
  • One-touch controles met power en IR licht indicatoren 
  • Sterke ingebouwde IR verlichting
  • ingebouwde statiefaansluiting
  • Rubberen afwerking met ergonomische gripLevering:

  • Luna Optics LN-EM1-HRS Nightvision Monocular Gen 2+
  • draagtas

Merk:

Luna Optics

Type:

Chemisch

Generatie:

2+ generatie

Vergroting:

1x

Diameter objectief:

26mm

Infrarood ingebouwd:

Ja

Op geweer te monteren:

Ja

Statiefdraad:

Nee

Kleur:

Zwart

Afmetingen:

13,1 x 6,8 x 4,8 cm

Gewicht:

300 gr

Garantie:

1 year

Gasgevuld/waterproof:

Ja

Beeldhoek:

40 graden

Maximale detectie afstand:

150m

Voeding:

1x AA batterij

Handleiding: Help Manual Luna Optics LN-EM1-MS Nightvision Monocular Gen 2+

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.