Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart incl. TE-11WZ 25-60x Oculair en Neopreen Hoes

LET OP: Deze Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart incl. TE-11WZ 25-60x Oculair en Neopreen Hoes is definitief uit het assortiment gehaald. Kijk voor alternatieven in deze categorie Lange afstand Spott...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 2.998,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart incl. TE-11WZ 25-60x Oculair en Neopreen Hoes is definitief uit het assortiment gehaald. Kijk voor alternatieven in deze categorie Lange afstand Spotting Scopes - Long range spotters.De Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart is een ongelofelijk degelijke en heldere spotter. Nú bij ons verkrijgbaar in Limited edition. Het zuivere Fluoriet Kristal dat in deze modellen wordt gebruikt, is het optimale optische materiaal om chromatische aberratie te verminderen, wat de ultieme kijkervaring oplevert. Door het grote objectief van 88 mm is het mogelijk om te observeren tijdens de schemering en bij zonsopgang. De behuizing is gemaakt van magnesium en door een geavanceerd gietproces voelt de Kowa Spotting Scope TSN-883 aan als metaal, maar heeft het een lager gewicht dan soortgenoten. Hierdoor is de Kowa TSN-883 onmisbaar tijdens observaties. De robuuste magnesium body kan de zwaarste omstandigheden verdragen, is waterdicht en gevuld met droog stikstofgas om het beslaan van de lens te voorkomen.

125 jarig jubileum van Kowa; Limited edition!

De Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart incl. TE-11WZ 25-60x Oculair en Neopreen Hoes is een 'Limited edition" gelimiteerde oplage in verband met het 125 jarig jubileum van Kowa.


125-jarig -jubileum-van-Kowa

"Prominar" Lens in Spotting Scope TSN-883 Zwart

Chromatische aberratie treedt op door de verspreiding van licht en de verschillende golflengten van het licht die zich op verschillende posities concentreren, wat kan resulteren in een rode of paarse rand rond het onderwerp. Het optimale optische materiaal om chromatische aberratie te minimaliseren is Fluoriet Kristal. Voor de bolle lens van de TSN-883/884 wordt een Fluoriet Kristal met extreem lage dispersiekenmerken gebruikt. In plaats van een gewone lens van optisch glas is de holle lens in combinatie met de Fluoriet Kristal-lens gemaakt van glas met speciale dispersieve eigenschappen om de chromatische aberratie verder te verminderen. Deze combinatie elimineert de chromatische aberratie vrijwel volledig en herdefinieert de normen voor kleurenschittering.

Fluoriet kristal wordt uitsluitend gebruikt in de topmodellen van Kowa, zoals in deze Spotting Scope TSN-883.

Belangrijke kenmerken Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart Prominar:

 • Dubbel scherpstelmechanisme ( snel en fijn scherpstellen )
  Deze snelle scherpstelling, met een grote en eenvoudig te draaien knop, zal in twee omwentelingen van oneindig tot vijf meter scherpstellen. De fijne scherpstelling, met vloeiende bewegingen en nauwkeurige precisie, is uiterst nuttig bij hoge vergrotingen en digiscoping.
 • Oculairvergrendelmechanisme
  De oculair bajonetbevestiging heeft nu een aantrekkelijke eigenschap. Een oculairvergrendelingsmechanisme is aan de houder toegevoegd om te voorkomen dat het oculair verloren raakt of er onverwachts uit valt.
 • Behuizing van magnesiumlegering
  De behuizing is gemaakt van een magnesiumlegering, m.b.v. een geavanceerd gietproces, zodat het degelijk aanvoelt en minstens net zo sterk is als een traditionele metalen behuizing. Alleen is het gewicht enorm teruggebracht in vergelijking met andere spotting scopes met dezelfde diameters. Door deze behuizing kan het de zwaarste omstandigheden verdragen en biedt het vertrouwen en een gevoel van veiligheid.
 • Fluoriet kristal
  Het fluoriet dat als optische lens wordt gebruikt, is een kunstmatig gekweekt monokristal met "ultralage dispersie", een eigenschap die gewoon optisch glas niet heeft. Het is een ideaal lensmateriaal dat chromatische aberratie (kleuronscherpte) bijna volledig elimineert. Het fluoriet kristal dat wordt geproduceerd door de geavanceerde verwerkingstechnologie die Kowa in de loop der jaren heeft opgebouwd, garandeert de ultieme kijkervaring.
 • Compact
  Het ontwerp van de telelens met 5 lenselementen in 4 groepen heeft de totale lengte met succes verkort en tegelijkertijd een objectief met een grote diameter behouden zonder dat dit ten koste gaat van de optische prestaties. De toepassing van een binnenste scherpstelsysteem heeft de prismabox licht en compact gemaakt en tegelijkertijd de hoeveelheid beeldbeweging verminderd in vergelijking met conventionele prismafocussystemen.
 • 10 jaar garantie

Spotting Scope met zuiver fluoriet kristal

Kowa is de enige fabrikant van spotting scope's die kunstmatig geproduceerd zuiver fluoriet kristal gebruikt voor de productie van hun optische lenzen. Deze mysterieuze steen fluoriet, straalt licht uit als een vuurvliegje wanneer hij wordt verhit of blootgesteld aan ultraviolette straling. Fluoriet heeft een opmerkelijke eigenschap van zeer lage dispersie die niet in optisch glas te vinden is. Deze eigenschap stelt Kowa in staat om kleurvervaging bijna volledig te elimineren en de resolutie en het contrast drastisch te verhogen. Fluoriet kristal levert de beste kijkervaring die momenteel beschikbaar is, waardoor vrijwel alle chromatische aberratie (kleuronscherpte) wordt geëlimineerd en beelden met een uitstekende resolutie en contrast worden geleverd.

Video Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart Special t.b.v. 125 jarig bestaan KOWALevering:

 • 1x Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart
 • 1x TE-11WZ 25-60x zoom oculair
 • 1x Objectiefdop
 • 1x Oculairdop
 • 2x Beschermdoppen
 • 1x Neopreen Hoes
 • 1x Handleiding

Specificaties Kowa Spotting Scope TSN-883 Zwart

Merk: Help Kowa
Vergroting: Help 25 - 60x
Diameter objectief: Help 88 mm
Filter schroefdraad: Help 95 mm
Lenstype: Help Fluorite
Waterproof: Help Ja
Gebruik: Help Reizen, Jagen, Vogels kijken, Vliegtuig spotten, Astronomie
Lenscoating: Help Fully Multi Coated
Glasmateriaal: Help BaK-4
Kleur: Help Zwart
Lengte: Help 34,3 cm
Gewicht: Help 1900 gram
Garantie: Help 10 jaar
Scherpstelling: Help Grof- en fijninstelling
Scherp vanaf: Help 5 meter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.