Konus Digitale Dag- en Nachtkijker Konuspy-12 5-40x32

De Konuspy-12 5-40x32 Digitale Dag- en Nachtkijker van Konus is één van de meest betaalbare nachtkijkers in de markt, uitgerust met een 5 tot 40x zoom en 32mm lens. De monoculair is digitaal, wat b...

Verwachte levertijd

3 week(en)

€ 289,00
€ 275,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Konuspy-12 5-40x32 Digitale Dag- en Nachtkijker van Konus is één van de meest betaalbare nachtkijkers in de markt, uitgerust met een 5 tot 40x zoom en 32mm lens. De monoculair is digitaal, wat betekent dat u deze zowel 's nachts alsook overdag kunt gebruiken. Tevens geeft de kijker u de mogelijkheid om eindeloos foto's en video's te maken en deze over te zetten naar een computer of TV. 

Eigenschappen van de Konuspy-12 5-40x32

Omdat in bepaalde situaties geen enkel restlicht aanwezig is, is de Konuspy-12 voorzien van een ingebouwde, vrij instelbare infraroodstraler. Hierbij geldt: hoe hoger het IR-niveau (max. 9) des te groter de kijkafstand. Uiteraard is de kijker voorzien van een manuele scherpstelfunctie en dioptrie. Wanneer u de nachtkijker overdag wilt gebruiken is het aangeraden om de lensdop op het objectief te plaatsen, omdat in deze dop een kleurfilter is geïntegreerd. Het is niet schadelijk om de dop overdag van de lens te verwijderen, maar zonder dit kleurfilter worden het beeld en uw opnames geheel roze. Om alles dat u ziet vast te leggen, is de Konuspy-12 uitgerust met een foto- en videorecorder. In totaal kunt u tot 8GB opnames maken op de standaard inbegrepen microSD-kaart. Gemaakte opnames kunt u ook op het apparaat zelf terugkijken.

Gebruik Konus Konuspy-12 5-40x32 Digitale Dag- en Nachtkijker

Aan de rechterzijde is de nachtkijker voorzien van een handriem, waardoor deze comfortabel en uiterst handzaam aanvoelt. Aan de onderzijde bevindt zich een 1/4" female schroefdraad, waardoor u het apparaat op ieder gangbaar statief kunt plaatsen (zie optionele accessoires). Tevens wordt standaard een kleine Weaver/Picatinny-railadapter meegeleverd die u op de linkerkant van de body kunt bevestigen. De stroomvoorziening vindt plaats via 3 AA-batterijen (niet inbegrepen). 

Toepassing Konus Konuspy-12 5-40x32 Nachtkijker

De Konuspy-12 is een toegankelijke instap naar het nachtzicht en is daarmee een uitstekend hulpmiddel voor iedere hobbyist die in het donker de omgeving wil kunnen zien en vastleggen. Of u nu wilt zien wat er op uw eigen terrein beweegt, 's avonds in het bos op zoek bent naar dieren of gewoon een nachtelijke wandeling maakt en wilt kunnen zien waar u loopt: de Konuspy-12 komt altijd van pas.


Levering:

 • 1x Konus Konuspy-12 5-40x32 Digitale Dag- en Nachtkijker
 • 1x Weaver/Picatinny-adapter (incl. 2 schroeven en inbussleutel)
 • 1x Opbergtasje
 • 1x USB-kabel (mini-USB type)
 • 1x Video-out kabel
 • 1x 8GB geheugenkaart (reeds geäntegreerd)
 • 1x Polsband
 • 1x Objectiefdop
 • 1x Lensdoek
 • 1x Handleiding (o.a. Nederlandstalig)
 • 1x Full-color verpakking

Merk: Help Konus
Type: Help Digitaal
Generatie: Help Generatie 1
Vergroting: Help 5 tot 40x
Diameter objectief: Help 32mm
Weergave modus: Help Night vision green, Full-color mode
Infrarood ingebouwd: Help Ja (850nm)
Statiefdraad: Help 1/4" female (ook Weaver/Picatinny)
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 185 x 49 x 38mm
Gewicht: Help 290 gram
Garantie: Help 2 jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 7 graden
Scherp vanaf: Help 2m
Overdag te gebruiken?: Help Ja
Voeding: Help 3x AA-batterij (niet inbegrepen)
Werktemperatuur: Help -5 tot +40 graden Celsius

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.