Explorer Cases Geweertas 108

De Explorer Cases Geweertas 108 is een gewatteerde wapentas die speciaal ontwikkeld is, zodat u makkelijk en veilig uw geweer en accessoires kunt vervoeren. De geweertas 108 is geschikt voor Explor...

Verwachte levertijd

7 week(en)

€ 149,00
€ 136,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Explorer Cases Geweertas 108 is een gewatteerde wapentas die speciaal ontwikkeld is, zodat u makkelijk en veilig uw geweer en accessoires kunt vervoeren. De geweertas 108 is geschikt voor Explorer Case Multi Wapenkoffer 10840.
 

Indeling Geweertas 108

De geweertas 108 is gemaakt van duurzame 600D scheurbestendige polyester met een robuuste ritssluiting met afsluitbare Velcro pull rits voor het hoofdcompartiment. Het hoofdcompartiment beschikt hiernaast over twee neopreen haak-en-kant zijkleppen en sterke banden van klitteband om vuurwapens op maat vast te zetten. Het voorste centrale compartiment is ook uitgerust met banden van klitteband om extra artikelen te bevestigen. De twee zijden kleinere zakjes zijn ontworpen voor accessoires en/of munitie. Zowel de hoofd- als voorvakken zijn aan alle kanten gewatteerd om beschadigingen te voorkomen en uw producten veilig te transporteren.
 

Explorer Cases Geweertas 108

De tas is voorzien van een handvat en losse schouderriem zodat hij ook gebruikt kan worden als tas zonder de koffer. Onder "Optionele Accessoires" vind u een Rugzak kit. Middels deze accessoire kunt u van deze geweertas een rugzak maken en uw wapen tijdens de jacht op uw rug dragen.

Toepassing Explorer Cases Geweertas 108

Een geweertas waarmee u gemakkelijk en veilig uw geweer kunt vervoeren, u kunt de geweertas los gebruiken of in Explorer Case Multi Wapenkoffer 10840.


Levering:

  • 1x Explorer Cases Geweertas 108
  • 1x schouderriem

 

Merk: Help Explorer Cases
Kleur: Help Zwart
Buitenmaten (LxBxH): Help 1060x360x70 mm
Extra opties: Help Wapenkoffer
Flyer: Help Explorer Cases Wapenkoffers Pistool koffer en geweertassen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.