Carson Digitale Pocket Nachtkijker

De Carson Digitale Pocket Nachtkijker is een zeer handzame en betaalbare kijker om te gebruiken tijdens nachtelijke observaties. Deze monoculaire nachtkijker is zeer compact en lichtgewicht, maar b...

Standaard levertijd

1 dag

€ 149,00
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Carson Digitale Pocket Nachtkijker is een zeer handzame en betaalbare kijker om te gebruiken tijdens nachtelijke observaties. Deze monoculaire nachtkijker is zeer compact en lichtgewicht, maar beschikt over alle benodigde functionaliteiten om in het donker optimaal te kunnen zien. Dat betekent: inclusief manuele scherpstelfunctie, dioptrie-instelling en ingebouwd infraroodlicht. Of u nu op zoek bent naar dieren, uw privé-terrein wilt observeren, of gewoon een nachtelijke wandeling maakt en wil kunnen zien waar u loopt: deze pocket-nachtkijker komt altijd van pas! De Carson Pocket Nachtkijker is digitaal, wat wil zeggen dat u de unit zowel 's nachts als ook overdag kunt gebruiken.
 

Digitale restlichtversterker met breed gezichtsveld van 19 graden

De digitale restlichtversterker beschikt over een breed gezichtsveld van maar liefst 19 graden, zodat u te allen tijde een groot deel van de omgeving met één blik in zicht hebt. Daarbij kunt u vertrouwen op een standaard optische vergroting van 1x. Om extra helderheid te creëren en de kijkafstand te vergroten is de nachtkijker uitgerust met een ingebouwde infraroodversterker. De IR-Illuminator is in te stellen in drie niveaus: 100%, 60% en 30%. Wanneer u deze niet wilt gebruiken (bijv. overdag of in de schemering) kunt u die uiteraard ook geheel uitschakelen.
 

Carson Digitale Pocket Nachtkijker met detectie afstand van 150 meter

De kijkafstand met de kijker bedraagt meer dan 150m (volle maan) en u kunt een persoon of dier detecteren tot wel 50m in volledige duisternis, dus zonder enige vorm van restlicht. De omgeving wordt in zwart/wit geprojecteerd voor een extra hoog contrast.

Met zijn 54 gram en compacte afmetingen is de nachtkijker eenvoudig mee te nemen en op te bergen. De unit wordt standaard geleverd met een polsband, zodat u deze veilig om uw hand kunt binden, aan uw sleutels kunt vastmaken en ook weer direct kunt opbergen in bijvoorbeeld uw jas- of broekzak.
 

Toepassing Carson Digitale Pocket Nachtkijker

Om de Carson Digitale Pocket Nachtkijker te gebruiken plaatst u 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) in het compartiment naast het oculair. Vervolgens kunt u de unit opstarten. De gewenste dioptrie-instelling bepaalt u door te draaien aan de ring bij het oculair. Door de ring bij het objectief te roteren stelt u manueel het weergegeven beeld scherp. Zo heeft u te allen tijde een optimaal scherp beeld. Wanneer u de unit vijf minuten niet gebruikt, zal deze via de auto-shutdownfunctie automatisch worden uitgeschakeld.


Levering:

  • 1x Carson Digitale Pocket Nachtkijker met infrarood verlichter
  • 1x Polsband
  • 1x Opbergtasje
  • 1x Handleiding
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Full-color verpakking
 
Merk: Help Carson
Type: Help Digitaal
Vergroting: Help 1x
Diameter objectief: Help 15mm
Infrarood ingebouwd: Help Ja
Op geweer te monteren: Help Nee
Statiefdraad: Help Nee
Kleur: Help Grijs/Zwart
Afmetingen: Help 70x60x23 mm
Gewicht: Help 54 gram
Garantie: Help 1 jaar
Beeldhoek: Help 19 graden
Maximale detectie afstand: Help 150m
Voeding: Help 3x AAA-batterij (niet inbegrepen)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.