Armasight CO-Mini GEN 2+ ID MG Front Sniper Dag/Nacht

LET OP: De Armasight CO-Mini GEN 2+ ID MG Front Sniper Dag/Nacht is uit het assortiment gehaald. Voor alternatieven kunt u kijken in onze nieuwe categorie: Voorzetkijkers en Clip-on nachtkijkers De...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 2.729,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: De Armasight CO-Mini GEN 2+ ID MG Front Sniper Dag/Nacht is uit het assortiment gehaald. Voor alternatieven kunt u kijken in onze nieuwe categorie: Voorzetkijkers en Clip-on nachtkijkersDe Armasight CO-Mini GEN 2+ ID MG Front Sniper Dag/Nacht; Van richtkijker naar nachtkijker in een klik, zonder opnieuw in te schieten. Deze Armasight CO-Mini IDI Clip-On is een speciaal voorzetstuk die u voor uw richtkijker, telescoop of verrekijker plaatst. De CO-Mini zet uw bestaande richtkijker om in nachtrichtkijker zonder dat u uw richtkijker hoeft te demonteren of opnieuw moet instellen. Tevens kan deze front sniper ook uit de hand gebruikt worden als een monoculaire nachtkijker en is hij daardoor ideaal voor de veeleisende sportschutter, jager, beveiliger of militair. Deze Clip-On is de de meest compacte en lichte versie die op de markt verkrijgbaar is.

Armasight CO-Mini GEN 2+ voor hoge resolutie en gedetailleerde weergave

De CO-Mini ID MG gebruikt 2+ generatie nachtzicht technologie voor een hoge resolutie en gedetailleerde weergave. Daarbij is hij zeer licht en compact. De robuuste, waterproof behuizing kan tegen een stootje en is geschikt voor gebruik onder de meest uiteenlopende  omstandigheden. Met een volle batterij (CR123A 3V) kan de nachtkijker ongeveer 60 uur gebruikt worden. De front sniper is eenvoudig te installeren met een van de geschikte montage adapters (zie optionele accessoires). Hij is tevens zonder gereedschap te monteren met Quick-release mount op een picatinny/weaver rail. De bijgeleverde IR-Illuminator XLR-IR850, een afneembare infrarood module, stelt u in staat te werken in absolute duisternis.

Armasight CO MINI Clip-on short-to-medium range

De Armasight CO MINI (Clip-on short-to-medium range) past op elke dag richtkijker. Hij is voornamelijk bedoeld voor gebruik door de veeleisende jager en in short-range warfare, waar gezichtsveld en gebruiksgemak belangrijker zijn dan een hoge vergroting. Boordevol innovatieve en belangrijke functies zoals instelbare controle knop, automatische bright light shut-off en draadloze afstandsbediening die bijvoorbeeld op het wapen gemonteerd kan worden. De Armasight CO MINI is ontworpen om snel en gericht schieten binnen 100m, net zo makkelijk in de nacht als overdag te maken.

CO MINI voor vergroting van 2-6x

Aangeraden wordt een vergroting variërend van 2-6x. Hij wordt in de fabriek precies voor je ingesteld op waargenomen toleranties van minder dan 1 MOA, waardoor rezeroing niet nodig is. De Armasight CO-MINI is dus meteen klaar voor gebruik. Het is monteren en schieten. Eenvoudiger en accurater kan het niet.

 

Kenmerken van de Armasight CO-Mini GEN 2+ ID MG Front Sniper Dag/Nacht:

 • Montage voor uw richtkijker
 • Resolutie: 47-54 lp/mm
 • Minimale detectieafstand: 20 meter tot oneindig
 • Geschikt tot Kaliber: .30-06
 • Gevoeligheid: 330 μA/lm
 • Uittredepupil: 21 mm
 • Low battery indicator


Levering:

 • Armasight CO-Mini IDI Gen 2+ Front Sniper Dag/Nacht
 • Lens Doekje
 • Draagtas
 • CR123A Batterij
 • Quick Release Mount
 • XLR-IR850 Infrarood
 • draadloze afstandsbediening 
 • Handleiding

Merk: Help Armasight
Type: Help Chemisch
Generatie: Help 2+ generatie
Vergroting: Help 1x
Diameter objectief: Help 38 mm
Infrarood ingebouwd: Help Nee
Op geweer te monteren: Help Ja
Detectie-afstand: Help 100 meter
Statiefdraad: Help Nee
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 125x68x55 mm
Gewicht: Help 430 gr
Garantie: Help 2 jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 22 graden
Voeding: Help 1x CR123 Batterij
Werktemperatuur: Help -40 tot +50 C

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.