Yukon NVMT Spartan 3x42 Nachtkijker

LET OP: De Yukon Nachtkijker NVMT Spartan 3x42 is uit het assortiment gehaald. Zie als alternatief de Yukon Nachtkijker NVMT Spartan 4x50. De Yukon NVMT Spartan 3x42 Nachtkijker is een handzame en ...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 279,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: De Yukon Nachtkijker NVMT Spartan 3x42 is uit het assortiment gehaald. Zie als alternatief de Yukon Nachtkijker NVMT Spartan 4x50.

De Yukon NVMT Spartan 3x42 Nachtkijker is een handzame en kwalitatief hoogstaande monoculaire nachtkijker voor universele observatie, jacht en andere outdoor-toepassingen. Met een vergroting van 3x en een lensdiameter van 42 millimeter beschikt hij over een maximale afstandsherkenning van 150 meter en resolutie van 36 lijnen per millimeter. Hiermee kan deze nachtkijker voor vele doeleinden worden gebruikt. De ergonomisch ontworpen behuizing past perfect in iedere hand en kan zelfs in je broekzak gestopt worden. Door het lichte gewicht (380 gram) is deze kijker makkelijk mee te nemen. De rubberen Armour-protectie maakt deze NVMT Spartan 3x42 nachtkijker perfect voor reizen en langdurig levensduur van de unit.

Yukon NVMT Spartan 3x42 All-round Nachtkijker

De vergrotingen, het brede gezichtsveld van 20 graden, lichte gewicht en het compacte en mooie design maken de Spartan serie tot een van de populairste nachtkijker serie van Yukon. Yukon's exclusieve PulseTM infrarood systeem (onzichtbaar voor mens en dier) in combinatie met de vernieuwde lichtdoorlatende lenzen zorgen voor een meer dan acceptabel helder beeld. Een uitstekende keuze voor universele en professionele observatie, outdoor, jacht, en huisbeveiliging. De Yukon NVMT Spartan 3x42 is al scherp te stellen vanaf 1 meter.

De Yukon NVMT Spartan 3x42 is d.m.v. de 1/4 inch schroefdraad aan te sluiten op een statief. Tevens kan er aan deze nachtkijker eenvoudig foto- en videoapparatuur worden aangesloten. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Monoculaire nachtkijker versus Binoculaire nachtkijker

Deze Yukon NVMT Spartan 3x42 Nachtkijker is een monoculaire nachtkijker. Dat wil zeggen dat je er met een oog door kan kijken. Voordeel van een monoculaire is dat hij lichter van gewicht is en daarmee makkelijker mee te nemen. Een monoculair is over het algemeen goedkoper omdat deze maar een oculair lens heeft. Het voordeel van een binoculair is dat je er met twee ogen open door kan kijken. Dit biedt meer kijkcomfort. Zeker als je langdurig wil observeren met een nachtkijker. Omdat een binoculair 2 oculair lenzen heeft zijn ze in verhouding duurder dan monoculaire nachtkijkers. De lenzen van binoculairen zijn meestal ook beter van kwaliteit.

Dus als je voor handzaam, licht en makkelijk mee te nemen gaat, dan kies je een monoculair, zoals deze nachtkijker. Wil je meer confort, kwaliteit en langere periodes door een nachtkijker kijken, dan kies je beter een binoculair. Wil je persoonlijk advies? Chat dan met ons of neem contact met ons op.

Kenmerken Yukon NVMT Spartan 3x42

 • Zeer licht en compact
 • Yukon's exclusieve PulseTM ingebouwde infrarood sensor
 • Duurzaam met rubberen behuizing
 • Herkenningsafstand van maar liefst 250 meter
 • Geschikt om video- en foto apparatuur aan te koppelen 
 • Batterijduur op 3V (1xCR123A) batterijen is 20 uur met IR-verlichting en 50 uur zonder IR
 • Waterafstotend

Levering:

 • Yukon NVMT Spartan 3x42 Nachtkijker
 • Tas met riemaamsluiting
 • Lensdop
 • Schoonmaakdoekje
 • Batterij

Merk: Help Yukon
Type: Help Chemisch
Generatie: Help 1e generatie
Vergroting: Help 3x
Diameter objectief: Help 42mm
Resolutie: Help 36 lijnen per mm
Oogafstand: Help 12mm
Exit pupil: Help 5mm
Dioptrie aanpassing: Help +/- 4
Infrarood ingebouwd: Help Ja (805nm)
Op geweer te monteren: Help Nee
Statiefdraad: Help 1/4 inch
Kleur: Help Groen / Zwart
Afmetingen: Help 162x60x82mm
Gewicht: Help 500gr
Garantie: Help 2 jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Nee
Beeldhoek: Help 20 graden
Maximale detectie afstand: Help 150m
Scherp vanaf: Help 1m
Voeding: Help 3V (CR123A)
Werktemperatuur: Help -20 tot +35c
Handleiding: Help Manual Yukon NVMT Spartan Nachtkijkers

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.