Vortex Richtkijker Razor HD AMG 6-24x50 EBR-7B FFP MRAD

Nieuw is de High End Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker met EBR-7B Dradenkruis in MRAD. Van precisie long- range schieten en tactische toepassingen tot maximum effectief bereik tijdens de ...

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 3.399,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

Nieuw is de High End Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker met EBR-7B Dradenkruis in MRAD. Van precisie long- range schieten en tactische toepassingen tot maximum effectief bereik tijdens de jacht in open landschap, is de Vortex Razor HD AMG de ideale richtkijker voor een breed scala aan schiet- scenario's. Met slechts 816 gram is het de lichtste, meest complete langeafstand richtkijker op de markt en een klasse apart! Door de geavanceerde engineering en moderne precisie-technieken behaalt de Razor HD AMG™ optische en fysieke specificaties die normaal zijn voorbehouden voor zwaardere scopes met grotere buisdiameters. Bijna elk onderdeel in de AMG, van de index-matched lenzen tot aan de kleinste schroef, is ontworpen, gefreesd en gemonteerd in de Verenigde Staten en daarmee 100% USA made. Tevens bent u gedekt door de ongelimiteerde en levenslange VIP-garantie van Vortex.

Razor HD AMG is allerbeste wat Vortex de schutter te bieden heeft

De Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP is het allerbeste wat Vortex de schutter te bieden heeft. De hoge vergroting en het speciale dradenkruis helpen u eenvoudig ieder schot te berekenen. De richtkijker is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen, olie en vuil. Tot slot is de richtkijker gevuld met Argon gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Meeste heldere beelden op de markt en kleurechtheid van rand tot rand

De Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP richtkijker in MRAD staat garant voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. De fabrikant hanteert een apochromatische (APO) objectief systeem, die gebruik maakt van index-matched lenzen. De Premium HD (High Density) lenzen zijn middels het ALO Alignment principe geplaatst, wat betekent dat ieder lens element met hoogst mogelijke precisie is uitgelijnd. In combinatie met de geïndexeerde lenzen resulteert dit tot de beste, meest heldere beelden op de markt en een kleurechtheid van rand tot rand. De XRplus full multi-coating op de lenzen zorgen voor de hoogst mogelijk resolutie en lichttransmissie. De extra fijne afstelling maakt het mogelijk om aanpassingen te maken voor extreme fine tuning van schoten. Tevens wordt uw afstelling vastgezet middels de ingebouwde L-Tec turrets, waardoor u per ongeluk geen aanpassing doet, zonder dit te willen.

L-Tec turrets

De turrets van de Vortex Razor HD AMG is een verkleinde versie van L-Tec turrets die ook toegepast zijn in de zeer succesvolle turrets van Razor HD Gen II richtkijkers. Dit is een gespecialiseerde "locking" mechanisme is eenvoudig omhoog en omlaag te klikken en zorgt ervoor dat de nul (zero) van de schutter vast staat, totdat en tenzij de schutter besluit verdere aanpassingen te maken. Hoogte- en breedte aanpassingen zijn nu simpel af te lezen in de laser-geëtst markeringen van het dradenkruis.EBR-7B dradenkruis in MRAD en verlichting

Het EBR-7B (Enhanced Battle Reticle) dradenkruis in MRAD is laser geëtst in het glas in First Focal Plane en gemaakt voor de meest uitlopende situaties. Hiermee krijgt u over het hele zoom-bereik altijd nauwkeurige subtensions. De horizontale en verticale indeling van het dradenkruis bieden u de mogelijkheid om ieder schot met precisie te berekenen. Ranging, holdover, and windage correcties kunnen eenvoudig worden gemaakt zonder externe aanpassingen. Deze Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker is verkrijgbaar in deze MRAD en in MOA-versie.

De verlichting van het EBR-7B dradenkruis is geïntegreerd in de rechter side parallax knop, wat helpt bij gestroomlijnde prestaties en gemakkelijke toegang. Om ervoor te zorgen dat de schutter de perfecte verlichting heeft, overeenkomstig de wisselende lichtomstandigheden, kan deze ingesteld worden op 10 intensiteitsniveau's, met een uitpositie tussen elke stand.

afmetingen afmetingen Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker

Maten:
L1: 38,6    L5: 12,95
L2: 5,3      L6: 9,4
L3: 5,8      H1: 5.84
L4: 15,24  H2: 4,37
Kenmerken van de Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP:

 • Premium HD (High Density) Lenzen
 • ALO Alignment voor de lenzen
 • APO Systeem (Kleurechte beelden)
 • Geïndexeerde lenzen (scherpte van rand tot rand)
 • XRplus full multi-coatings
 • Plasma Tech (extreme duurzaamheid van de coating)
 • First Focal Plane Dradenkruis
 • 30 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium (ook gebruikt voor vliegtuigen)
 • Waterdicht, stofdicht en nevelvrij
 • ArmorTek coating
 • Schokbestendig
 • L-Tec turrent (vastzetten afstelling)
 • 100% vervaardigt in Amerika

Toepassing Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker

De Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker is de perfecte metgezel voor een breed scala aan long range schiet expedities. Of u nu een high end richtkijker zoekt voor tactische toepassingen, langeafstand precisie schieten op staal en papier, of als jager die op zoek is naar een high end langeafstand precisie richtkijker• Dan is deze Razor HD AMG de perfecte oplossing, met het lichtste gewicht in zijn klasse, zonder in te boeten aan top prestaties.


Levering:

 • Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker, EBR-7B Dradenkruis (MRAD)
 • Defender Flip Cap E-10
 • Defender Flip Cap O-50
 • LTec-Tool
 • CR2032 Batterij
 • Lensdoek
 • Zonnekap
 • Handleiding


Specificaties Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP:

Merk:HelpVortex
Vergroting:Help6-24x
Diameter objectief:Help50 mm
Uittredepupil:Help8,3 (6x) - 2,1 (24x)
Eye relief (oogafstand):Help9,14 cm
Gezichtsveld op 100m:Help6,22 m (6x) - 1,55 m (24x)
Buisdikte:Help30 mm
Lenscoating:HelpFull multicoating
Lengte buis:Help38,6 cm
Gewicht:Help816,5 gr
Kleur:HelpZwart
Gasgevuld:HelpJa
Montering meegeleverd:HelpNee
Dradenkruis type:HelpEBR-7B MRAD
Verlichting Dradenkruis:HelpJa
Dradenkruis kleur:HelpRood
Parallax instelling:Help27 m (30 yards)
Max. Breedteverstelling:Help10 MRAD
Max. Hoogteverstelling:Help27,5 MRAD
Klik-waarde op 100m (in mm):Help0,1 MRAD (10mm)
Focal Plane:HelpFirst Focal Plane (FFP)
Garantie:HelpLevenslang
Handleiding richtkijker:HelpHandleiding Vortex Razor HD AMG 6-24x50 FFP Richtkijker
Handleiding draadkruis:HelpHandleiding Razor HD AMG EBR-7B Dradenkruis in MRAD

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.