SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Standard

De SiOnyx Aurora Classic is het meest bekende model van SiOnyx dat 's nachts - zelfs bij de meest minimale vorm van restlicht - toch levendige daglichtkleuren kan weergeven. Naast full-color na...

Verwachte levertijd

0 dag(en)

€ 899,00
€ 885,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De SiOnyx Aurora Classic is het meest bekende model van SiOnyx dat 's nachts - zelfs bij de meest minimale vorm van restlicht - toch levendige daglichtkleuren kan weergeven. Naast full-color nachtzicht realiseert de camera een restlichtversterking die ongeëvenaard is in de markt. De Aurora Classic is een upgrade van de Aurora Black en is voorzien van vele extra functionaliteiten die u helpen in de donkerste nachten, zoals GPS en kompas. Tevens is hij gecertificeerd voor harde schokken en terugslagen, wat hem ook geschikt maakt voor montage op een geweer tot 6000 Joules / .223 kaliber 5.56mm. De SiOnyx Aurora Classic is een effectief hulpmiddel voor airsoft, de jacht en schietsport.
 

Full-Color Digitale Nachtkijker beelden zowel overdag als 's nachts

De SiOnyx Aurora Classic - ook wel bekend als de Aurora Base - is in staat om overdag, bij schemering en 's nachts beelden in kleur weer te geven (en monochroom indien gewenst). Dit wordt geprojecteerd op een full-color OLED display. Bovendien geeft kleur-nachtzicht een veel meer natuurlijke weergave, want zo ziet dezelfde omgeving er immers overdag uit. Dit verandert uw kijkervaring compleet in vergelijking met het klassieke nachtzicht in marinegroen of zwart/wit. De camera is weinig opvallend en niet voorzien van IR-straal die uw positie kan verraden. De levendige kleuren helpen u daarbij om eenvoudiger een omgeving te observeren en objecten te identificeren. De camera beschikt over een optische 0.5x vergroting zodat u een extra groot gezichtsveld hebt. U kunt het beeld via een digitale zoom tot 3x vergroten.
 

Aurora Classic met foto en video's naar uw voorkeur

De Aurora Classic camera biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen voorkeur opnames te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de sluitertijd bij foto's bepalen - van 1.5s tot 1/8000s - maar ook de framerate van video's tot 60fps voor opnames in HD. Ook kunt u meerdere opnamemodi selecteren, bijvoorbeeld HDR, zelfontspanner, time-lapse, panorama en burstmodus. De ingebouwde EIS (Electronic Image Stabilization) zorgt ervoor om trillingen te compenseren en onscherpte te corrigeren. U kunt uw opnames opslaan op een microSD-kaart (niet inbegrepen).
 

Streaming en remote control van SiOnyx Aurora Classic

Alle SiOnyx-camera's kunt u via Wi-fi verbinden met een Apple- of Android-toestel (telefoon en tablet). Zodra u over de gratis app beschikt - in de PlayStore te vinden als 'SiOnyx Aurora' - kunt u de nachtkijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Wanneer u SiOnyx op afstand wilt bedienen kunt u deze via de 1/4" schroefdraadaansluiting op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires).
 

Wat maakt SiOnyx uniek?

Middels gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt.
 

Toepassing SiOnyx Aurora Classic

De SiOnyx Aurora is uiterst geschikt als accessoire voor bijvoorbeeld airsoft, jacht, beveiliging en navigatie. U kunt de camera in uw hand gebruiken of aan een helm bevestigen (night vision goggles), maar ook op afstand bedienen en beelden live-streamen naar uw smartphone of tablet. De Aurora richt zich voornamelijk op veeleisende gebruikers, want het model biedt namelijk nog tal van extra functionaliteiten. Zo kan het van belang zijn om een tijdstip of locatie aan uw opname toe te kunnen voegen.

Met de SiOnyx Aurora kunt u bovendien snel wisselen tussen nachtzicht en uw eigen zicht. Middels een optioneel verkrijgbare schouderkit neemt u de Aurora veilig en comfortabel mee. Omdat de camera ook gecertificeerd is voor terugslagen, kunt u de Aurora ook op een wapen bevestigen (middels optionele Picatinny-montage).
 

SiOnyx Aurora nachtkijkers ideaal tijdens Airsoft

Een andere toepassing waar SiOnyx Aurora nachtkijkers veel voor gebruikt worden is tijdens Airsoften. Allereerst kan de SiOnyx Aurora nachtkijker op een helm gemonteerd worden, waardoor u uw handen vrij heeft. De video's die u ermee kunt opnemen zijn zeer cool! Een lichtpaarse kleur over bepaalde functies, rode kill-lichten zijn gemakkelijk te zien, infraroodlasers, rode en groene lasers, iemand die met een rode kill-lap zwaait, de details op een Humvee, het patroon op MultiCam-Arid camouflage kleding, de satellieten die boven uw hoofd vliegen, de woorden op een gebouw, allemaal midden in de nacht te zien.

Tevens ziet u tijdens airsoften het heads-up display dat richting, oriëntatie, grid-coördinaten en status in één oogopslag. Bijna als een videogame. De SIONYX Aurora heeft veel opties om de best mogelijke video te krijgen terwijl u hem als handheld-apparaat gebruikt. Opties zoals beeldstabilisatie voor degenen onder ons met trillende handen of als we hogere framesnelheden willen voor slow motion-effecten. Verder is het fijn dat u de focus niet constant hoeft aan te passen, maar meteen op de opnameknop kunt klikken wanneer het tijd is om wat bbs af te vuren.
 

Overige SiOnyx Aurora Classic highlights?

 • Voorzien van GPS, kompas en meta-data (tijd/datum)
 • Gecertificeerd voor terugslagen van 6000 Joules (.223/5.56)
 • Recoil-activated capture (auto-opname bij terugslag)
 • IP67 gecertificeerd
   


 

SiOnyx Aurora modellen vergeleken


SiOnyx Aurora modellen vergeleken


Levering:

 • 1x Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Classic
 • 1x Panasonic Oplaadbare Li-ion accu
 • 1x MicroUSB-kabel
 • 1x Polsband
 • 1x Draagtasje
 • 1x Product- en veiligheidsinstructies
 • 1x Snelstartgids
 • 1x Full-color verpakking
 
Merk: Help SiOnyx
Type: Help Digitaal
Generatie: Help Color NV ultra low-light CMOS
Gebruik: Help Airsoft / Schietsport, Beveiliging, Jacht, Navigatie, Survival / Safari
Vergroting: Help 0,5 tot 3x
Diameter objectief: Help 19mm
Weergave modus: Help Kleuren-nachtzicht, Schemering, Daglicht, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd: Help Nee
Display-kwaliteit: Help Micro OLED full-color
Statiefdraad: Help Ja (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?: Help Nee
Afmetingen: Help 118 x 63 x 52mm
Gewicht: Help 254 gram
Garantie: Help 2 jaar (SiOnyx registratie vereist)
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 40 graden
Scherp vanaf: Help 30 cm
Overdag te gebruiken?: Help Ja
Voeding: Help Li-ion accu (inbegrepen)
Werktemperatuur: Help -20 tot +50 graden Celsius
Bijlage: PDF bestand SiOnyx Aurora Full-Color Digitale Nachtkijkers vergelijkings sheet
Handleiding: PDF bestand Manual SiOnyx Aurora Full-Color Digitale Nachtkijker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.