Luna Optics LN-HMS Headset

De LN-HMS Headset van Luna Optics kunt u gebruiken om uw Luna Optics nachtkijker LN-PBG1M aan uw hoofd te bevestigen. De headset heeft een degelijk en veilig koppelsysteem voor uw nachtkijker en bl...

Standaard levertijd

1 dag

€ 239,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De LN-HMS Headset van Luna Optics kunt u gebruiken om uw Luna Optics nachtkijker LN-PBG1M aan uw hoofd te bevestigen. De headset heeft een degelijk en veilig koppelsysteem voor uw nachtkijker en blijft dankzij de extra bevestiging onder uw kin stevig op uw hoofd zitten.

LN-HMS Headset voor nachtkijker LN-PBG1M

De Luna Optics LN-HMS wordt standaard geleverd bij de LN-PBG1M, maar is nu ook als aparte accessoire verkrijgbaar. Het speciale scharnier zorgt ervoor dat u de LN-HMS in één beweging omhoog kunt klappen. Zo heeft u op elk gewenst moment vrij zicht, of juist de voordelen van uw nachtkijker. Door de knop in te drukken is uw nachtkijker snel los te koppelen.

Toepassing LN-HMS Headset

Tijdens het wandelen, spotten van wilde dieren, jagen en in de beveiliging is een nachtkijker onmisbaar. Wanneer u uw nachtkijker altijd bij de hand wilt houden, u voor langere tijd een mens of dier wilt observeren of uw handen vrij wilt houden, is de Luna Optics LN-HMS headset een ideale accessoire.


Levering:

  • Luna Optics LN-HMS Headset

Merk:HelpLuna Optics
Type accessoire:HelpHoofdset / headset
Past op:HelpNachtkijker LN-PBG1M

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.