Luna Optics LN-EBG1 Binoculaire nachtkijker Gen 2+

 Dit artikel wordt alleen op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd. De Luna Optics LN-EBG1 Gen 2+ binoculaire nachtkijker is een zeer professioneel Night Vision Goggle s...

Verwachte levertijd

4 week(en)

€ 4.649,00
€ 4.197,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 Dit artikel wordt alleen op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.

De Luna Optics LN-EBG1 Gen 2+ binoculaire nachtkijker is een zeer professioneel Night Vision Goggle systeem van Luna Optics in de tweede generatie! Dankzij het bijgeleverde hoofd systeem kunt u de LN-EBG1 op uw hoofd dragen zodat u uw handen vrij houdt. Daarnaast is de nachtkijker eenvoudig omhoog te "flippen" dankzij het handige flip-up systeem wat in het hoofd mount systeem zit verwerkt. Hierdoor kunt u vrij kijken terwijl u de LN-EBG1 op uw hoofd draagt. Deze meegeleverde hoofdband is van hoge kwaliteit, zodat u de nachtkijker comfortabel voor een langere tijd kunt dragen.

LN-EBG1 Beeldkwaliteit en gebruikersgemak

De nieuwe G2+ technieken in deze LN-EBG1 zorgen voor een extreem helder en gedetailleerd beeld van rand tot rand. Door zijn vergroting van 1x treedt er totaal geen vervorming op. Daarom wordt dit systeem ook wel gebruikt door militairen, helikopterpiloten, scheepvaart et cetera. De LN-EBG1 is voorzien van een geavanceerde scherpstelsysteem, wat zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Ook de ingebouwde infraroodschijnwerper is volledig af te stellen. Zo kunt u de bundel gebruiken voor spreidingsverlichting die de omgeving dichtbij goed verlicht, maar u kunt de bundel ook focussen op een target. Verder is de body volledig gemaakt van aluminium wat hem sterk, duurzaam en waterdicht maakt.

Luna Optics LN-EBG1 met ingebouwde Dual infrarood verlichting

Naast de standaard vergroting van 1x, is het ook mogelijk om de vergroting te verhogen naar 4x of 7x door middel van de optionele 100m en 165mm mm lenzen. De resolutie van de nachtkijker bedraagt 45 lp/mm en zorgt ervoor dat u een goed beeld hebt onder iedere licht conditie. Verder is de LN-EBG1 uitgerust met ingebouwde Dual Infrarood verlichting; Een 860nm IR voor kijken op korte afstanden en één 805nm focusbare IR voor afstanden tot 30m met constante AAN-switch of kortstondige AAN-knop). Deze Dual Infrarood verlichting zorgt ervoor dat u altijd een heldere kijk afstand heeft in het donker.

De ingebouwde licht bescherm sensor zorgt ervoor dat de gevoelige interne onderdelen niet worden beschadigd door fel licht. En dankzij de verbeterde voeding heeft de LN-EBG1 een gebruikstijd van 60 uur (zonder gebruik van de IR verlichting).

Kaart lezen in complete duisternis

Met deze Luna Optics LN-EBG1 Nightvision Bi-Oculars Gen 2+ is het ook mogelijk om kaart te lezen in complete duisternis. Deze nachtkijker is namelijk voorzien van een super close focus mechanisme (met 860nm IR verlichter), waarmee u comfortabel kunt lezen in het donker. Hij is al scherp te stellen vanaf 25 cm.

Specificaties Luna Optics LN-EBG1 nacht goggles:

  • Met hoofd systeem voor "Handsfree" kijken.
  • Ingebouwde Dual infrarood verlichting; voor close-up vanaf 25cm en lange afstanden tot 200m
  • 4x en 7x vergrotingslenzen apart verkrijgbaar voor afstanden tot 500 en 700 meter (zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze omschrijving)
  • Extra lange gebruiksduur van 60 uur (zonder gebruik van de IR verlichting) dankzij de nieuwe voeding.
  • Werkt op 2x AA-batterijen

Detectieafstand vergroten van LN-EBG1

D.m.v. vergrotingslenzen (niet inbegrepen bij de Luna Optics LN-EBG1) kan de detectieafstand van deze binoculaire nachtkijker vergroot worden. De Luna Optics LN-EBG1 heeft standaard een 1x vergroting en detectieafstand van 200 meter. De Luna Optics LN-L100 Objectief Lens heeft een 4x vergroting en hiermee kan de detectieafstand vergroot worden naar 500 meter. Met de Luna Optics LN-L165 Objectief Lens heeft u een vergroting van 7x en een detectieafstand van 700 meter.

Deze 4x en 7x vergrotingslenzen staan in de gerelateerde producten onderaan deze omschrijving.Levering:

  • Luna Optics LN-EBG1 Binoculaire nachtkijker Gen 2+
  • Hoofdsysteem voor "Handsfree" kijken
  • Draagtas
  • Incl. Nederlandse handleiding!

Merk: Help Luna Optics
Generatie: Help 2+ generatie
Beeldresolutie: Help 45 lp/mm
Vergroting: Help 1x
Diameter objectief: Help 26 mm
Infrarood ingebouwd: Help Ja
Op geweer te monteren: Help Nee
Statiefdraad: Help Nee
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 17 x 13,9 x 6,4 cm
Gewicht: Help 550 gr
Garantie: Help 2 jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 50 graden
Detectie Afstand: Help 200m
Voeding: Help 2x AA Batterij
Bijlage: PDF bestand

Download Luna Optics LN-EBG1 product sheet

Handleiding: PDF bestand

Download Luna Optics LN-EBG1 Manual

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.