Top

Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker

Nieuw 1% Korting
 • Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker
 • Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker
 • Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker
 • Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker
 • Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker
€ 3.435,00
3.397,00
per stuk
Verwachte levertijd: 2-3 dagenVoorraad: 2


De Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker is vernieuwd in 2020. Zijn multifunctionele lens heeft een nieuwe collimatorlens in vergelijking met zijn voorganger. Optimalisaties zijn zowel in de behuizingscomponenten als in de software terug te vinden. Een duidelijk voordeel, omdat deze nieuwe apparaat-generatie en daarmee is hij nauwkeuriger en robuuster dan zijn voorganger. De Merlin-25 Warmtebeeld Voorzetkijker maakt indruk met een optimale prijs-prestatieverhouding en is de leider op het gebied van thermal optica. De eenvoudige, betrouwbare bediening en absolute precisie in uitvoering zijn de onverslaanbare sterke punten van deze optiek. Een zeer krachtige warmtekijker met OLED-scherm in hoge resolutie en duidelijk beeld, waarmee u wild kunt detecteren tot 882 meter in complete duisternis. De Merlin-25 kan uiteraard ook overdag en in de schemering gebruikt worden. Met een garantie van 2 jaar en service / reparatie bij Liemke in Bielefeld (Duitsland), garanderen ze altijd dat het apparaat klaar voor is gebruik.

Merlin-25 Technische Highlights

 • VOx keramische detector met 17 µm pitch en 384x288 pixelresolutie 
 • OLED-scherm met hoge resolutie met 1024 x 768 pixel 
 • Zeer compact en weegt slechts 400 gram

Typische kenmerken van de Merlin-25 Warmtebeeld Voorzetkijker

De Merlin-25 kan in de hand worden gehouden en worden gebruikt als frontlens voor daglenzen. De stroom wordt geleverd door in de handel verkrijgbare 1x Cr123- of 1x 16650-batterijen. De krachtige VOx keramische detector en het OLED-display in XGA-formaat met 1.024x768 pixels, zorgen voor contrastrijke en scherpe beelden. Het scherm is in te stellen in 4 Kleurmodi: White hot, Black hot, Red hot en Color. Daarnaast zijn er 4 helderheidsniveaus en kan het beeld verscherpt worden. De handmatig focusbare 25 mm objectieflens maakt een detectiebereik tot 882 m mogelijk.

Extra Merlin-25 functies voor rangefinding, opslag van data en stroomvoorziening

Alle MERLIN-producten hebben een geïntegreerd kompas, inclinometer (hellingsmeter) en stadiametrische afstandsmeter voor rangefinding. Beeldgegevens kunnen worden vastgelegd met een kabel en de stroom wordt geleverd door vervangbare batterijen met een continue gebruiksduur van ten minste vier uur of door een externe USB-voedingskabel. De scopes kunnen ook worden bediend via een optionele kabelvrije bedieningseenheid. De objectieflens kan handmatig worden aangepast voor een optimale beeldkwaliteit.

Extra Merlin-25 Menu opties

 • Ultraclear Mode: In deze modus wordt het beeld contrast verbeterd, geschikt voor bewolkt, regenachtig, mistig en andere barre weersomstandigheden.
 • 4 Kleurmodi: W (White hot), B (Black hot), R (Red hot), C (Color) om het beste warmtebeeld te krijgen voor observatie
 • Bluetooth: Als Bluetooth is ingeschakeld, kan het worden bediend met de Bluetooth-afstandsbediening of de APP voor mobiele telefoons
 • Video Output: Brengt de analoge video in pal over via de Type-C datakabel
 • Zeroing Type (G1/G2/G3/G4): Er kunnen maximaal 4 groepen beeldkalibratiegegevens worden opgeslagen.
 • Batterij type: 3.7v is voor oplaadbare batterijen / 3V is voor normale batterijen
 • Beeldkalibratie / compas kalibratie / Blind pixel correctie

Voorzet warmtebeeldkijker versus Nachtzichtkijker

Groot voordeel van een Voorzet warmtebeeldkijker ten opzichte van een nachtzichtkijker is dat u met warmtebeeld gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Bijvoorbeeld als u wild wild spotten in dicht begroeide bossen en tussen takken en bladeren. Tevens geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. Deze Liemke Merlin-13 Voorzet warmtebeeldkijker is zo compact dat hij eenvoudig in één hand past en met slechts één hand te bedienen is. Ideaal dus voor jagers, handhavers, politie, BOA's, wandelaars en natuurliefhebbers.

Gebruik van Merlin-25 Warmtebeeld Voorzetkijker in Duitsland

Volgens de huidige bundesweiter Gesetzesänderung is de mechanische aanpassing van multifunctionele optiek op vuurwapens toegestaan. Een multifunctionele optische bevestiging met aangepaste wapenbevestiging is dus GEEN verboden item. Het item kan dus vrij worden verkregen / beheerd door houders van een geldige jachtvergunning. Gebruik als houder van een geldig jachtvergunning op schietbanen, bijvoorbeeld ten behoeve van afstelling, is toegestaan. Gebruik in het kader van de jacht valt onder de verantwoordelijkheid van de jachtvoorschriften van de respectievelijke federale staat.


Levering:

 • 1x Liemke Merlin-25 Voorzet warmtebeeldkijker
 • 1x beschermende tas, 
 • 1x BRD-instructies, 
 • 1x stroomvideokabel

Merk: Help Liemke
Model: Help Merlin-25
Type: Help Voorzet warmtebeeldkijker, handheld warmtebeeldcamera
Digitale zoom Help 1x, 2x, 3x, 4x
Objectieflens: Help 25 mm
Detectormateriaal: Help VOx Keramiek 
Detectorresolutie: Help 384x288 pixels
Pixelafstand: Help 17µm
Beeldsnelheid: Help 50 Hz 
NETD: Help <50mK 
Schermresolutie: Help OLED-HD 1.024x768 pixel
Bluetooth: Help Ja
Kleur modi: Help W (White hot), B (Black hot), R (Red hot), C (Color);
(PiP) Picture in Picture Modus: Help Nee
Gezichtsveld: Help 15x11 °
Gezichtsveld: Help 26 m op 100 m
Batterij: Help 1x CR123 of 1x 16650 
Batterijduur: Help 3,5 uur 
Beschermingsklasse: Help IP67 
Gewicht: Help 400 gram
Detectieafstand: 882 meter
Garantie: 2 jaar
Handleiding: PDF bestand Manual Merlin-25 Warmtebeeld Voorzetkijker