Konus Konuspro-NV 3-8x50 Digitale Nachtrichtkijker met Weaver Montage

De Konuspro-NV 3-8x50 van Konus is een Digitale Nachtrichtkijker voor overdag en 's nachts met een schokresistentie heeft van 3500 Joules.. Uniek aan de Konuspro-NV is dat u drie observatiemodi kun...

Standaard levertijd

1 dag

€ 899,00
€ 875,00
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Konuspro-NV 3-8x50 van Konus is een Digitale Nachtrichtkijker voor overdag en 's nachts met een schokresistentie heeft van 3500 Joules.. Uniek aan de Konuspro-NV is dat u drie observatiemodi kunt gebruiken: night vision green, black&white en full-color. De richtkijker beschikt over een 3x optische zoom die u middels een digitale zoom tot 8x kunt vergroten, zonder kwaliteitsverlies van het beeld. Deze Nachtrichtkijker is voorzien van een ingebouwde foto- en videorecorder en wordt geleverd inclusief een afneembare weaver/picatinny-montage en complete accessoireset.

Konuspro-NV 3-8x50 met 3 weergavemodi voor specifieke toepassingen

In tegenstelling tot de andere nachtrichtkijkers in de markt is de Konuspro-NV 3-8x50 voorzien van verschillende weergavemodi voor specifieke toepassingen. De Black & White modus zorgt ervoor dat een hoog contrast gerealiseerd wordt en u objecten eenvoudig van elkaar kunt onderscheiden. Het marinegroene beeld geeft daarentegen een natuurgetrouw beeld, zoals u bij reguliere restlichtversterkers gewend bent. Daarnaast is voor gebruik overdag een full-color modus geïntegreerd, waardoor u gemakkelijk uw doelen kunt volgen zonder dat het weergegeven beeld overbelicht raakt.

De 50mm lens en infraroodstraler met 850nm golflengte

De grote lens van 50mm creërt een helder beeld, ook in donkere omstandigheden. Het kan echter zijn dat er geen enkel restlicht aanwezig is. In dat geval kunt u gebruikmaken van de infraroodstraler welke zich op de behuizing bevindt. Deze heeft een 850nm golflengte, wat resulteert in een grotere reikwijdte in vergelijking met een 940nm IR-straal. Voor het richten en volgen van uw doelen maakt de nachtrichtkijker gebruik van een 30/30 dradenkruis. De Konuspro-NV wordt standaard geleverd met een Weaver/Picatinny-montage, waarmee u deze eenvoudig op uw wapen kunt bevestigen. Indien uw wapen een andere aansluiting heeft kunt u de montage losschroeven en van de nachtrichtkijker verwijderen.

Foto's en video maken met de Konuspro-NV 3-8x50 digitale nachtrichtkijker

Tijdens gebruik heeft u de mogelijkheid om foto's en video's te maken, die worden opgeslagen op de reeds geïnstalleerde 8GB microSD-kaart. Gemaakte opnames kunt u overzetten naar een computer of laptop alsook naar een TV via de inbegrepen video-outputkabel. Tevens kunt u uw opnames op de nachtrichtkijker zelf bekijken. De richtkijker wordt van stroom voorzien door een 18650-batterij; de infraroodstraler door een 14500-batterij. Beide batterijen zijn in een oplaadbare uitvoering inbegrepen, waarbij ook een universele batterijlader met USB-kabel en netstroomadapter (EU-type) wordt meegeleverd.

Toepassing Konuspro-NV 3-8x50 met Weaver Montage

De richtkijker is een uiterst geschikt hulpmiddel voor jagers die op korte of middellange afstanden schieten. Het apparaat is speciaal ontworpen voor jacht in de schemering en complete duisternis, maar ook gewoon overdag. Voor gebruik overdag is de nachtrichtkijker voorzien van een full-color modus.


Levering:

 • 1x Konus Konuspro-NV 3-8x50 Digitale Nachtrichtkijker
 • 1x Weaver/Picatinny-montage
 • 1x USB-Batterijlader met LED indicatorlampje
 • 1x Netstroom-blok (EU-type)
 • 1x USB-kabel t.b.v. batterijlader (micro-USB)
 • 1x USB-kabel t.b.v. overzetten opnames (mini-USB)
 • 1x Video-outputkabel
 • 1x Opbergtas met draagriem
 • 1x RCR-14500 batterij (oplaadbaar)
 • 1x RCR-18650 batterij (oplaadbaar)
 • 1x 8GB MicroSD-kaart
 • 1x Lensdoek
 • 1x Handleiding (o.a. Nederlandstalig)
 • 1x Full-color verpakking

Merk: Help Konus
Type: Help Digitaal
Diameter objectief: Help 50mm
Vergroting: Help 3x (optisch) | 6x en 9x (digitaal)
Infrarood ingebouwd: Help Ja (850nm)
Op geweer te monteren: Help Ja, middels inbegrepen Weaver-montage
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 265x68x115 mm
Gewicht: Help 1,1 kg
Garantie: Help 2 jaar
Weergave modus: Help Night vision green, Black & White, Full-color mode
Gezichtsveld op 100m: Help 16m (3x zoom) | 13m (9x zoom)
Opnamefunctie: Help Ja (foto's en video's)
Voeding: Help 1x 18650 batterij (richtkijker) + 1x 14500 batterij (IR): beiden meegeleverd
Werktemperatuur: Help -5 tot +40 graden Celsius

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.