FLIR Goggle Kit voor handsfree warmtebeeldcamera #1 ANHG000001

De FLIR Goggle Kit voor handsfree warmtebeeldcamera #1 ANHG000001 is alles dat u nodig hebt voor het compleet hands-free bedienen van uw FLIR warmtebeeldcamera of nachtkijker. Deze set bestaat uit ...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 179,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De FLIR Goggle Kit voor handsfree warmtebeeldcamera #1 ANHG000001 is alles dat u nodig hebt voor het compleet hands-free bedienen van uw FLIR warmtebeeldcamera of nachtkijker. Deze set bestaat uit een comfortabel hoofdsysteem met flip-up-montage en alle benodigde componenten om uw FLIR-camera er aan te bevestigen. De set is onmisbaar wanneer u bijvoorbeeld de compacte FLIR Breach warmtebeeldcamera wilt gebruiken.

FLIR Goggle Kit met flip-up-systeem voor handsfree warmtebeeldcamera

DBij dit hoofdsysteem worden alle montage-accessoires meegeleverd. Zo kunt u uw FLIR-camera eenvoudig en veilig bevestigen. De Goggle Kit beschikt ook over een flip-up-systeem. Hiermee kunt u het oculair van de camera zachtjes, maar naadloos, op uw oog aansluiten. Als u de kijker niet wilt gebruiken, kantelt u deze eenvoudig omhoog. Aan de voorzijde bevindt zich tevens een schuifbalk, waarmee u de camera naar links en rechts kunt schuiven. Zo kunt u gemakkelijk met ieder oog de camera gebruiken, zonder deze eerst los te hoeven maken van het systeem.

Toepassing FLIR Goggle Kit handsfree warmtebeeldcamera #1 ANHG000001

Om het hoofdsysteem te gebruiken bevestigt u de inbegrepen connector aan de rail van uw thermische camera of nachtkijker. Vervolgens plaatst u de Goggle Kit op uw hoofd. De 'riemen' van dit hoofdsysteem zijn vrij instelbaar, waarmee u dus zelf bepaalt hoe strak of losjes u het geheel op uw hoofd wilt vastmaken. De beschermkap aan de onderzijde zet u vervolgens tegen uw kin. Voor extra comfort bevindt zich in deze 'kin-houder' een kussentje. Middels de ronde drukknop op de montage kunt u het flip-up-systeem gebruiken, waarmee u de camera dus naar boven en onder kunt kantelen. Wanneer deze knop niet is ingedrukt zal de camera stevig en veilig in zijn positie blijven. Indien u de camera met het andere oog wilt gebruiken, schuift u de unit via de schuifbalk opzij. Vergeet dan niet om het oculair van uw camera 180 graden te draaien.

Compatibiliteit van de FLIR Goggle Kit #1 ANHG000001:

  • FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera
  • FLIR MNVD-40 Nachtkijker
  • FLIR MNVD-51 Nachtkijker
  • FLIR NYX-7 Pro Nachtkijker


Levering:

  • 1x FLIR Goggle Kit #1 ANHG000001
  • 1x Connector (t.b.v. bevestigen FLIR-camera)
  • 1x Flip-up-montage
  • 1x Schuifmechanisme
  • 1x Kin-beschermkap
  • 1x Verpakking

xxx

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.