Top

Xinfrared Holo Warmtebeeld Richtvizier

  • Xinfrared Holo Warmtebeeld Richtvizier
  • Xinfrared Holo Warmtebeeld Richtvizier
  • Xinfrared Holo Warmtebeeld Richtvizier
  • Xinfrared Holo Warmtebeeld Richtvizier
  • Xinfrared Holo Warmtebeeld Richtvizier
  • Xinfrared Holo Warmtebeeld Richtvizier
1.599,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2


De Xinfrared Holo is een compact warmtebeeld richtvizier voor jacht, airsoft en iedere andere vorm van schietsport. Hiermee bent u in staat om comfortabel en met veel precisie te schieten, ook in de donkerste nachten. De Holo beschikt onder andere over een 1.63" AMOLED kleurendisplay, selecteerbare dradenkruizen en een laserpointer, en wordt standaard geleverd met quick-release Picatinny-montage. De maximale detectieafstand bedraagt maar liefst 476m.

Hoge beeldkwaliteit
Om een thermisch beeld weer te geven maakt de Holo gebruik van een 320x280 VOx detector met een refresh rate van 50hz. De pixelgrootte bedraagt 17μ, waarbij het beeld wordt weergegeven op een waanzinnige 1.63 Inch AMOLED display. U kunt het beeld 2x, 3x en 4x vergroten met een digitale zoom.

Thermische kleurenpalletten
U kunt de omgeving in vijf verschillende kleurenpalletten laten weergeven: white hot, black hot, red hot, full-color en target highlight. Dit maakt het eenvoudig om doelen te volgen en het beeld geheel aan uw voorkeur aan te passen. Ook kunt u de helderheid in zes niveaus instellen.

Dradenkruis en laserpointer
Om met zoveel mogelijk precisie te schieten kunt u vier verschillende dradenkruizen selecteren: crossing, T-shape, box en red dot. De dradenkruizen zijn ook in vier kleuren in te stellen: wit, zwart, rood en groen. Daarnaast kunt u de positie van het dradenkruis op de display zelf positioneren. Tenslotte heeft de Holo ook een laserpointer (650nm). Wanneer u deze heeft ingeschakeld, wordt een kleine O-vorm weergeven op de display, zodat u de laserstraal kunt richten.

Toepassing Xinfrared Warmtebeeld Richtvizier Holo

De Holo is een compacte, lichtgewicht accessoire voor observaties, het volgen van doelen en precisieschieten. Dit maakt het richtvizier een geschikte accessoire voor jagers of voor gebruik tijdens airsoft. De thermische scope is een losse accessoire en hoeft dus nooit als voorzetkijker te worden gebruikt. Via de Picatinny-siderail kunt u nog andere accessoires aan de Holo bevestigen.

Overige highlights

- Te gebruiken in alle weersomstandigheden, zowel 's avonds als overdag
- 3.5 uur gebruiksduur o.b.v. één CR123-batterij (niet inbegrepen)
- Compact en lichtgewicht
- Opstarttijd < 3 seconden
- Erg gebruiksvriendelijk


Bent u geïnteresseerd om wederverkoper van dit product te worden• Neem dan contact met ons op. 

 


Levering:

  • 1x Warmtebeeld Richtvizier Holo (met Picatinny side-interface)
  • 1x Quick-release Weaver/Picatinny-montage
  • 1x Handleiding (Engels)
  • 1x Full-color verpakking met foam-vulling